Mine produkter
Hjælp

Release: Januar 2020

af CamillaJeppesen (Opdateret ‎12-02-2021 21:47 af Thor Lundehoj VISMA )

Velkommen til januar releasen 2020. I denne måneds release har vi blandt andet gjort det nemmere at oprette nye medarbejdere og ændret de tilladte filformater i Visma HR. Det fulde release dokument kan hentes i PDF.

 

Highligts fra releasen:

  • Ny og forbedret funktionalitet i oprettelsen af medarbejdere
  • Tilladte filformater i Visma HR

 

Ny og forbedret funktionalitet i oprettelsen af medarbejdere

Vi har ændret i menupunktet ’Brugere’ under ’Bruger/adgang’, så det er blevet nemmere at give en medarbejder adgang til Visma HR. Når du opretter en ny bruger, vil du kun få vist aktive medarbejdere – fratrådte og passive medarbejdere vises altså ikke længere i dropdown menuen.

 

Derudover har vi tilføjet kundeforholdsnr. og arbejdsgivernr. Medarbejderen vises således i dropdownmenuen ’Jørgen Jørgensen (81_1_20)’. Tallene i parentesen henviser til kundeforhold, arbejdsgiver og medarbejdernr. Dette betyder, at du ikke længere behøver at huske medarbejdernr., men blot kan skrive medarbejderens fornavn for at finde korrekt medarbejder.

 

Tilladte filformater i Visma HR

IT-sikkerhed er en af vores mærkesager. Vi har derfor på baggrund af internationale sikkerhedsanbefalinger ændret hvilke typer af filer, det er muligt at uploade i Visma HR. Det betyder, at det nu er muligt at indlæse følge filformater: doc, docx, odt, fodt, pdf, rtf, tex, txt, text, wks, wps, wpd, msg, jpg, jpeg, gif, png, tiff, xls, xlsx, csv, ods, fods, odp, fodp, pptx, ppt.

 

Skulle det ske, at du forsøger at indlæse et filformat, der ikke er sikkerhedsgodkendt, vil du modtage en notifikation. 

 

Har du Visma HR appen, vil du fremadrettet ikke have mulighed for at registrere følgende specielle tegn:  & / “ ‘ < >. Kender du ikke til Visma HR appen, kan du læse mere her.