peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Visma Communityn säännöt

tekijä Anne Välimaa

Visman tavoitteena on varmistaa, että Community on turvallinen viestintäympäristö.
 
Yhteisössä toimii valvojia, jotka antavat ohjeita ja valvovat keskustelua sekä tarvittaessa poistavat sisältöä ja asettavat kieltoja jäsenille.
 
Communityn käyttö


Pysy asiassa – Kirjoita alueelle, joka on kysymyksellesi tai kommentillesi parhaiten sopiva. Näin saat todennäköisemmin nopean ja asianmukaisen vastauksen. Visma-valvojat saattavat siirtää viestisi paremmin sille sopivaan foorumiin.
 
Jaa kokemuksiasi ja kysy kysymyksiä – Myös sinä voit vaikuttaa siihen, että yhteisö kasvaa ja pysyy paikkana, josta jäsenet saavat vastauksia kysymyksiinsä. Mitä enemmän jaat osaamistasi yhteisölle, sitä enemmän myös muut jäsenet innostuvat jakamaan osaamistaan ja antamaan sinulle tunnustusta.
 
Ole antelias – Jos saat hyviä tietoja, kannustamme sinua palkitsemaan tiedot antaneen jäsenen tykkäämällä hänen sisällöstään tai jättämällä kommentin.
 
Ilmoita väärinkäytöksistä – Ilmoita Vismalle viesteistä ja käytöksestä, jotka rikkovat näitä sääntöjä.
 
Lisää profiilikuva profiiliisi – Keskustelu on luontevampaa, kun keskustelukumppanin kasvot voi nähdä.
 
Muista
Kerro identiteettisi rehellisesti – Käyttäjänimesi Visma Communityssa on oltava koko nimesi.
 
Ole ystävällinen – Kohteliaisuus, hyvien tapojen noudattaminen ja muiden jäsenien kunnioittaminen ovat tärkeimmät Visma Communityn säännöt.
 
Yksityistiedot – Suojele omaa ja muiden yksityisyyttä. Älä kerro puhelinnumeroasi, sähköpostiosoitetta, asiakastilin numeroa tai muita luottamuksellisia tietoja. Kirjoittamasi sisältö näkyy muille käyttäjille.
 
Tietojen alkuperä – Suuri osa Communityssa olevista tiedoista tulee jäseniltä, jotka eivät ole Visman työntekijöitä. Vaikka monet Communityyn kirjoittavista Visman asiakkaista ovat hyvin asioista perillä ja saattavat usein antaa hyödyllisiä vastauksia, emme ole vastuussa mahdollisista epäsopivista neuvoista, joiden antaja on muu kuin Visman työntekijä.
 
Ei asiakashankintaa – Valvoja poistaa sisällön, joka on mainos, tuotteen myyntimateriaali, spämmi, roskaposti, ketjukirje tai mikä tahansa asiakashankintamateriaali.
Sääntöjä laajennetaan, jos Visma katsoo sen tarpeelliseksi ympäristön turvallisuuden varmistamiseksi.

0 VASTAUSTA0