annuller
Viser resultater for 
Søg i stedet efter 
Mente du: 
Mine områder

Sign in for at tilføje dine favoritområder
Dennis Patriek Leuring
  • 0 Svar
  • 0 ros
  • 127 Visninger
Hvis du har kunder, vare eller leverandører i Mamut, Kan du meget enkelt få dem over i Visma eAccounting.

Eksport af data fra Mamut

For at du skal få en eksportfil ud som er kompatibel med Visma eAccounting, da må du køre et script. Venligst bemærk at scriptet kun kan køres på maskiner med Windows Vista eller nyere. Scriptet må køres på maskinen som fungerer som server. Du har en server hvis du kører programmet på flere maskiner.

 

Gå til http://cdl.mamut.com/BIN/Support/MamutScriptTool/SetupMamutScriptTool.msi og vælg at gemme SetupMamutScriptTool.msi filen på skrivebordet (eller i en anden mappe). Kør derefter installationsfilen og følg vejledningen for at installere Mamut Script Tool. Hvis du har Windows 8 får du en sikkerhedsmelding. Klikke på ’mere information’ og vælg at køre alligevel.

 

 

Når programmet er installeret og er startet op, vil du få en besked om at indtaste Customer # og Password #.

Brug følgende koder og klik Log in.

Customer: 3301555
Password: 305313 

 

 

 

Programmet vil nu forsøge at koble sig til SQL Server databasen på baggrund af den information som er beskrevet i filen Mamut.ini. Hvis programmet ikke kan finde filen, får du mulighed for at bladre dig frem til den.

 

 

Nederest til højre i billedet, vælger du hvor du ønsker at gemme Excelfilen.

Vælg filformat CSV.

 

 

Vælg det script som skal køres. Kør det en gang for kunder og en gang til for produkter. Hvis scriptet kræver at du oplyser et eller flere parametre, vil du få en liste med disse. I så fald skal du udfylde de gyldige værdier for parametrene og klikke på Run (Alt+R).