cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Velkommen til Visma Mamut Community

Diskuter fag- og produktrelaterede emner og få svar på dine spørgsmål. Du kan også finde vejledninger og brugertips til Mamut, og vi holder dig opdateret på nyheder og opdateringer til dit produkt.
Recent topics

Som bruger får du mulighed for at deltage aktivt i debatten på dit community, rose indlæg, samt at hente eventuelle downloads til dit program. Her er en guide til hvordan duopretter dig som bruger på Visma Community.
Med det nye Visma Community har vi fokuseret på at gøre det nemmere for dig at skabe et overblik og finde den information du har behov for. Her er de vigtigste ting du skal være opmærksom på.
Denne sommer bliver dit Visma Community flyttet til en ny platform og får nyt design.
Efter opgradering til Microsoft Office 2016, kan man opleve, at udskriften af tilbud forskyder felterne produktnummer, beskrivelse og pris
Jeg vil gerne kunne vise prisen på forskellige, dele af et tilbud, og sumere disse dele op i en delsum. Det kan eks være flere dele af et byggeri. Materialer på tag arbejde arbejdsløn på tagarbejde Nedbrydning af tag Samlet sum på tagarbejde materialer på indvendigt arbejde Montering af dørre montering af vægge samlet sum på indvendigt arbejde De to eller flere delsummer skal så samles i en samlet sum på tilbuddet men HVORDAN ?
Top Kudoed Authors
Top Kudoed Posts