annuller
Viser resultater for 
Søg i stedet efter 
Mente du: 
Mine områder

Sign in for at tilføje dine favoritområder
Stine Mieritz
  • 0 Svar
  • 0 ros
  • 82 Visninger
Du kan kun fjerne kunder, som aldrig er blevet faktureret. Hvis der findes salgshistorik for kunden, er det kun muligt at gøre kunden inaktiv.
  1. Vælg Salg for at åbne menuen.
  2. Vælg Kunder.
  3. Klik på den kunde, du vil fjerne eller inaktivere.

Linjen foldes ud og viser flere oplysninger om kunden.

  1. Vælg Rediger.

Vinduet Rediger kunde åbnes.

  1. Fjern markeringen i feltet Aktiv.

Hvis der ikke findes nogen historik for kunden, kan du i stedet vælge Fjern.

  1. Vælg Gem hvis du valgte at inaktivere.