annuller
Viser resultater for 
Søg i stedet efter 
Mente du: 
Mine områder

Sign in for at tilføje dine favoritområder
Stine Mieritz
 • 0 Svar
 • 0 ros
 • 199 Visninger
Her registrerer du firmaets manuelle bilag Eksempler på bilag, som du skal registrere manuelt, er bogføring af indkøb med egne penge, bogføring af afskrivninger, periodisering af omkostninger og indtægter, skattedeklarationen og andre forekommende transaktioner i forbindelse med månedsafslut eller årsafslutning.

 

Registrering med hjælp fra bogføringsforslag
For at lette registreringen af tilbagevendende bilag, kan du anvende et Bogføringsforslag, hvor aktuelle konti og konteringsmuligheder er valgt på forhånd. Med programmet følger nogle eksempler på Bogføringsforslag, blandt andet for bogføring af skattedeklarationen.

De medfølgende bogføringsforslag kan ikke ændres, men du kan oprette dine egne. Hvis du vil, kan du tage udgangspunkt i et eksisterende forslag, som du kopierer og redigerer.

 1. Vælg Regnskab i menuen.
 2. Vælg Bilag.
 3. Klik på Nyt bilag.
 4. Angiv dato.
 5. Vælg Bogføringsforslag, hvis du vil anvende et færdigt forslag.

Findes det bogføringsforslag, som du søger, ikke på listen, kan du vælge at oprette et nyt ved at vælge Nyt bogføringsforslag.

 1. Beskriv hvad verifikationen gælder.
 2. Vælg derefter de konti, du vil bogføre bilaget mod og angive beløb.

Bemærk at eftersom bilag som påvirker kundefordringer, leverandørgæld og dine kasse- bankkonti registreres i andre dele af programmet, er disse bogføringskonti ikke tilgængelige ved manuel verifikationsregistrering.

 1. Vælg Bogført.

Bilaget som blev oprettet føjes til listen for regnskabsoversigten.


Valgbare bogføringsforslag
Når bogføringsforslaget oprettes angives et anvendelsesområde for det. Anvendelsesområdet styrer hvornår det er muligt at vælge bogføringsforslaget. EF.eks. er det muligt bare at vælge bog bogføringsforslag med anvendelsesområde Øvrig indsætning ved registreringen af en ny indsætning.

Bogføringsforslaget skal desuden indeholde den kasse- og bankkonto vil gøre indsætningen/udtaget på.