Mine produkter
Hjælp

Sådan benytter du søgefunktionen i Community

05-07-2021 10:59 (Senest opdateret 28-07-2021)
  • 0 Svar
  • 0 ros
  • 1809 Visninger

Community er bygget op af produkt- og fagområder, der igen er opdelt i forskellige typer indhold inden for det givne område. Vær opmærksom på, at du har mulighed for at justere hvor stor en del af Community, du søger indenfor.  Se herunder, hvordan du tilpasser din søgning.

 

Sådan fungerer søgningen

Som udgangspunkt er søgningen indstillet til kun at omfatte det område, eller den fane, du befinder dig i på Visma Community. Befinder du dig på Forum i ét område er søgefunktionen automatisk indstillet til kun at søge inden for dette specifikke område. Ønsker du at søge bredere end dette, kan du redigere din søge-radius i menuen til venstre for søgefeltet

 

løn søgning 2.png

Søgeforslag

Når du begynder at skrive, vil der automatisk blive vist forslag til det indhold, du kan tænkes at lede efter. De forskellige ikoner indikerer, om indholdet er et forumindlæg, en vejledning, en idé eller en nyhed. Under indholdets overskrift kan du også se, hvilket område det kommer fra. 

 

Søgning i Visma Community.png

 

 

 

Søgeresultat

I søgeresultatet kan du vælge at ændre dine filtre på sted, forfatter, dato, metadata, indlægstype, og om indholdet eksempelvis skal have et videoklip. De grå "knapper" indikerer de aktive filtre. Disse kan naturligvis fjernes. Dertil kan du også sortere søgeresultaterne efter bedste match, dato, visninger og meget mere. 

 

Søgeresultat.png