Mine produkter
Hjælp

Sådan tilføjer du profilbillede til din profil

26-07-2021 14:49 (Senest opdateret 27-07-2021)
  • 0 Svar
  • 0 ros
  • 664 Visninger
shutterstock_1733849612.jpg
 
Som ny bruger på Visma Community anbefaler vi, at du opdaterer "Min profil".
 
For at opdatere "Min profil" skal du klikke på profilbilledet/silhouetten oppe i højre hjørne, og derefter klikke på "Min profil":
Profilikon visma community.png
For at skabe en personlig og professionel profil anbefaler vi, at vores Community-brugere tilføjer et profilbillede.
 
Dette kan gøres ved at klikke på dit nuværende profilbillede eller rediger-ikonet, der er placeret tæt ved billedet.
Brugerprofil visma community.png
 
Hos Visma DK har vi ingen restriktioner på profilbilleder, så det er helt op til dig, om du ønsker at vise din professionelle, fjollede eller ferieglade side frem. Vi ønsker blot, at du benytter et billede, hvor du selv mener, at du viser dig fra din bedste side.
 
Området "Min profil", og indstillinger af dette, indeholder et hav af spændende muligheder for at brugerdefinere sin profil, ændre brugernavn, mail, tilføje signatur på forumindlæg, ændre på notifikationsindstillinger og meget mere. 
 
Vi opfordrer til, at du leger lidt rundt med indstillingerne, da det med garanti kan skabe værdi for din Community-oplevelse.
 
Skulle du sidde med presserende spørgsmål, have brug for yderligere vejledning, eller have ønsker til specifikke vejledninger til brugen af Community, skal du være velkommen til at kontakte os ved at skrive til os direkte i Community, eller ved at kommentere på vores vejledninger 🙂