annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 
Mijn Communities

Registreer u om communities te volgen en een snelkoppeling te krijgen in dit menu Registreer u om communities te volgen en een snelkoppeling te krijgen in dit menu
Highlighted

Idee: Overzichten in Mijn eAccounting

(bijgewerkt door Roel van der Meulen VISMA ‎13-04-2018 15:46 )

Idee van @rhallink:
"Is het mogelijk om in de 'mijn eAccounting' app ook een overzicht zoals in het dashboard te krijgen? Ik vind de app nu erg summier in gebruik en zie er nu geen toegevoegde waarde in. Ik zou hier graag een cash-flow, en overzicht Debiteuren/Crediteuren in zien"

 

Datum: 11-02-2018 17:56
Status: Nieuw (1 kudo ontvangen)

 

---
Reactie van: @skreuze
Datum: 24-02-2018 16:00
"De app is erg handig voor het inzien van alle in- en verkoop facturen/openstaande facturen, een overzicht van alle NAW gegevens van deb/cred en het maken van een verkoopfacturen. Uiteraard is het van belang dat je inkoopfacturen en verkoopfacturen in eAccounting registreert en de bankutaties inboekt voor een juiste weergave van vervallen facturen. Ook laat het je banksaldo zien.

 

Een overzicht van debiteuren en crediteuren is wel aanwezig. Heb je beide apps (Visma Scanner en Visma eAccounting) geinstalleerd?

 

Zie ook: https://nl.visma.com/eaccounting/handige-apps/ "


Met vriendelijke groet,
Roel/Community Manager
Geef aub een 'kudo'/like als je denkt dat het antwoord nuttig was en klik op 'als oplossing accepteren' als je vraag hiermee beantwoord is. Dit helpt anderen in de Community! 🙂