avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

Velkommen til området for Visma DI

Finn informasjonen du trenger om Visma DI - innenfor alt fra fakturering, til dokumenthåndtering, til kundesamarbeid. Snakk med andre brukere, og finn kurs og nyheter som er relevante for deg.
Siste nytt

etter oppdatering til DI versjon 12.1.1 har muligheten til å oppdatere firmainfo via BizWeb blitt borte Dvs valget er der, men får feilmelding når tjenesten skal benyttes 1 Feil ved pålogging BizWeb eller 2 BizWeb svarer ikke på forespørselen noen som har en løsning?
Når man sorterer på kolonne "låst i" i DI Admin forventer man gjerne at den sorteres fra kortest tid til lengst tid.Det ser ut som det sorteres alfabetisk istedenfor, jeg ser ikke hvordan noen kan ha bruk for alfabetisk sortering i denne sammenheng.
Visma DI versjon 12.1 er nå publisert og klar for nedlasting.
Påloggingen via klientaxess skjer med brukernavn og passord pr i dag. iht ny GDPR er vel ikke dette nok ? bør være en to-fas pålogging el.? Det lagres sensitive opplysninger i arkivet.
Hei,Vi får ikke sendt inn signert mva-oppgae til Altinn fra Visma DI.Når vi tar ort haken for signering blir mva-oppgaen sendt til Altinn uten problemer. Men da må vi logge oss inn i Altinn etterpå og signere der. Det er noe tungvint. Og Ja; vi har signeringsrettigheter på samtlige av kundene. Rettigheter, systemID og passord er alt på plass.Er det noen som har noe tips til hva vi kan sjekke for å klare å sende inn ferdig signert?
Medlemmer med flest likes
Relevante linker
Les om elefanten i rommet
Påloggede brukere (191)