avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

Velkommen til området for Visma DI

Finn informasjonen du trenger om Visma DI - innenfor alt fra fakturering, til dokumenthåndtering, til kundesamarbeid. Snakk med andre brukere, og finn kurs og nyheter som er relevante for deg.
Siste nytt

Visma DI versjon 12.1 er nå publisert og klar for nedlasting.
Påloggingen via klientaxess skjer med brukernavn og passord pr i dag. iht ny GDPR er vel ikke dette nok ? bør være en to-fas pålogging el.? Det lagres sensitive opplysninger i arkivet.
Hei,Vi får ikke sendt inn signert mva-oppgae til Altinn fra Visma DI.Når vi tar ort haken for signering blir mva-oppgaen sendt til Altinn uten problemer. Men da må vi logge oss inn i Altinn etterpå og signere der. Det er noe tungvint. Og Ja; vi har signeringsrettigheter på samtlige av kundene. Rettigheter, systemID og passord er alt på plass.Er det noen som har noe tips til hva vi kan sjekke for å klare å sende inn ferdig signert?
savner mulighet for å knytte påminnelser for punktene i prosessen mot medarbeider. Pr i dag får en kun påminnelse i kalenderen til den som har opprettet prosjektet
Er det noen som har prøvd seg på import av xml-fil fra Vipps til VismaDI? Og et ekstraspm i tillegg: er det noen som vet om Vipps bedrift og Vipps Go er godkjent ihht ny kasseforskrift?
Medlemmer med flest likes
Relevante linker
Les om elefanten i rommet