avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

Velkommen til området for Visma DI

Finn informasjonen du trenger om Visma DI - innenfor alt fra fakturering, til dokumenthåndtering, til kundesamarbeid. Snakk med andre brukere, og finn kurs og nyheter som er relevante for deg.
Siste nytt

Digitalisering av fem områder vilforenkle arbeidsdagen din og gi deg full kontroll på ditt ansattforhold.
Visma DI versjon 13.10 er nå publisert og klar for nedlasting.
Vi ønsker å gjøre stas på alle våre Community-medlemmer, og kjører i gang julekalender i år igjen. Delta og bli med i trekningen av fine premier.
Jeg har flere kunder med prosjekt, men på en bestemt kunde får jeg feilmelding hver gang jeg ber om prosjektrapporter. Feilen lyder" Max linjelengde overskredet med 00001 tegn. Linjeoppsett vil ikke fungere!" Etter å ha trykket OK irriterende mange ganger, kommer rapporten likevel ut. Jeg blir ordentlig glad om noen har en løsning på dette.
Det er oppdaget at det i spesielle situasjoner skjer at en bunt blir oppdatert med differanse, selv om kontroll-listen viser korrekt. Under Nedlasting finnes korrigerte programfiler under: Visma DI versjon 12.1.1 | Oppdateringer | 26.09.2018: Oppdaterte programfiler For å avdekke om dette har skjedd hos dere, anbefalervi å kjøre Analyse nr 6 eventuelt 7 for fjorår fra Fellesrutiner på alle klienter. Ta kontakt med support dersom det er blitt avdekket differanse i regnskapet, så hjelper vi til med korrigering.
Relevante linker
Åpne dagens luke