avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Siste nytt

Oppdatering i forhold til patchen 13.10.1: Ny forventet leveringsdato vil være siste uka i februar eller første uka i mars. Årsaken til utsettelsen er at det er jobbet en del med hastighetsforbedringer i denne versjonen, for de som har mange (> 1000) klienter og mange (>100) brukere.
Hei,Ja det er det jeg har fått gjort frem til nå med nyansatte vi har fått inn på kontoret, så har det blitt laget et script i SQL for å få dem inn som ansatt på alle kundene samt OCR og Administrator rolle i VDC.Desverre er det jo sådan at serverne våre ligger en annen plass og vi har ikke den tilgangen for å få kjørt script selv.Mest tungvindt når vi oppretter ny kunde og skal legge inn alle ansatte med alle tilgangene på de nye kundene, går fort mye tid på bare å klikke seg til alt.Bra å høre da at et "role center" er under utvikling så får jeg bare håpe det kommer, evt en oppdatering til VDC som gjør det mulig, om ikke annet å få bruke "space" som "enter" da det fungerer på OCR haken (piltast ned så space) fungerer for å få haket av der iallefall.
Birgit Skarstein tar på seg en glorete badehette for å gjøre føring reiseregninger LITT mer gøy. Hva gjør du?
September 2018 ble Visma utsatt for et hackerangrep. Hackerne lyktes ikke i sitt forsøk, og ingen kundedata kom på avveie. Visma har jobbet tett med nasjonal sikkerhetsmyndighet (NSM NorCERT) og politiet for å etterforske saken.
Korleis får ein maska ein fleirsidig faktura? Når eg prøver å maske er det berre side 1 som kjem opp uansett.
Relevante linker