avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

Velkommen til området for Visma Document Center

Finn informasjonen du trenger om Visma Document Center - innenfor alt fra fakturaskanning, til godkjenningsflyt, til søkbarhet. Snakk med andre brukere, og finn kurs og nyheter som er relevante for deg.
Siste nytt

Hi there I use VDC 12.00 on Visma Business.We have a group of coordinators that needs to approve our invoices.There are 3 coordinators, they all need to be able to see the invoice, but only one of them need to approve the invoice, and then it should disappear from all 3 coordinators lists.Is that possible to do in document center? Right now we have created an extra shared account called "Coordinators", but when that one approves, we can't see who (person) actually made the approval. And i don't think that is optimal. Does anyone have an idea for this?
1 0
Hi I'm using VDC 12.00 on Visma Business.We are using our setup in DK, FI, NO and SE.Our official language is english, across all companies. However on the login screen i can only choose "Dansk"          And inside Document Center all users can choose from 6 different languages. Is there anyway that i can make restrictions, so everything is in English and nothing else?  Thank you.
0 0
Ønske om å kunne slå sammen dokumenter fra AutoInvoice i VDC.Det går ikke å slå sammen dokumenter der begge er XML eller der det ene er XML og det andre er PDF. Leverandøren sender faktura bestående av to dokumenter, en «hovedfaktura» og en spesifikasjon.Fakturaen kommer som XML, men spesifikasjonen kommer som PDF. Per i dag kan det se ut som man må skrive ut fakturaene, slette fra Document Center, for så å scanne dem inn igjen. Evt kopiere ut fra dokumentmappen og legge inn i Document Center manuelt...Dette er ikke effektiviserende. Ønsket går altså på å kunne knytte en PDF til en eksisterende XML.
0 2
Postet av
Forstår at det i eksisterende versjon ikke er mulig å få farge på faktura/vedlegg.Dette bør det komme en løsning på.Har stilt spørsmålet under ideen, men her skjer det ingenting.Får gjerne en tilbakemelding om dette lar seg løse.
5 1
Postet av
vi har X antall fakturaer som ikke er godkjent som følge av at det er feil på fakturaene.våre rutiner er slik at godkjennerne legger inn en kommentar på hvorfor denne ikke blir godkjent.som regnskapsfører/administrator har vi ikke oversikt over alle fakturaene som har fått registrert kommentarer.det blir derfor vanskelig å følge opp fakturagodkjennerne (tungvindt og lang tidsbruk). er det mulig å få inn et felt som viser om det er skrevet en kommentar på en faktura (tenker da i skjermbildet "oppgaveoversikt" og "prosessoversikt" i approval. 
1 0
Postet av
Hvordan setter man opp autoflow? Finnes det en enkel steg for steg brukerveiledning på det noe sted?
5 0
Postet av
HeiHvordan kan jeg få oversikt over hvor mange faktura vi har pr. mnd? 
2 0
Postet av
Er det mulig å aktivere en inngående faktura som har status 100 (deaktivert flyt), og sende denne på flyt på nytt?
3 0
Hei. Er det ikke mulig å få til at man kan klipp/lime/kopiere på konterinslinjene i dok.senter?? Dette er jo en grunnleggende funksjon som absolutt burde vært til stede.Denne mangelen gjør arbeidet utrolig tungvint og tidkrevende på dokumenter som har mange titalls konteringslinjer.. 
1 0
Postet av
Hei,Når overføre fra VDC til Visma Global får feilmelding at kunne ikke sette verdi i felt VoucherTypeNo: 20, Multiple. bilde er vedlagt. Vet noen hva er dette?
1 0
Postet av
Relevante linker