avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

Velkommen til området for Visma Document Center

Finn informasjonen du trenger om Visma Document Center - innenfor alt fra fakturaskanning, til godkjenningsflyt, til søkbarhet. Snakk med andre brukere, og finn kurs og nyheter som er relevante for deg.
Siste nytt

Hei! Jeg har brukt VDC i flere år og har hele tiden slitt med at det oppstår stadige heng på 5 til 15-20 sekunder. Heng oppstår uten at det er noe spesielt mønster i det. Hverken vår forhandler eller vår leverandør av ASP-løsning skjønner hvorfor dette skjer. Er det noen som har tilsvarende erfaringer og som har tips om hva som kan være problemet? Hilsen Nils Wiersdalen
Hei,I Visma Global kan man sette på "foreslått hovedbokskonto" på leverandør slik at disse før automatisk satt på konto. Dette er imidlertid ikke mulig med produksjons-kode og prosjekt????Dette må da være mulig å få til foreslått "produksjonskode" og "prosjekt"?
I Global kan du registrere en spesifikk hovedbokskonto på en leverandør, da vil kontoen bli foreslått i konteringen i Document Center.
Har forsøkt dette på en del kunder nå, og det går umiddelbart ut e-poster. Har fått ganske mange e-poster tilbake, og noen av de svarer at de 2-3 siste fakturaene faktisk er sendt i EHF-format, og dette kan jeg se stemmer. Hvis den siste fakturaen som ble mottatt fra aktuell leverandør er i EHF-format, burde det ikke gå ut e-post til denne.
Hei,har opprettet en kostnadsbærer kobling i Global (prosjekt-avdeling) som fungerer under bilagsregistrering i Global, men ikke i doksenter. Slår inn prosjekt, men avdeling vises ikke. Har versjon 12.10.3 av doksenter.Imidlertid så vises det riktig på den overførte bunten i Global.Har flere kunder som sliter med dette.Mvh Tore Kristiansen - Økonomibistand
Relevante linker
Les om elefanten i rommet
Påloggede brukere (191)