Mine områder

Logg inn Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Siste nytt

Hva med når du klarer å slette en side i et dokument? Når jeg skulle trykke "skriv ut" og ikke "slett". Havner de noe sted?Siden jeg slettet var en forklaring jeg hadde skrevet selv, når bilaget ble bokført og jeg skulle ta en utskrift til årsoppgjørsdokumentasjonen.Det burde vært en " vil du virkelig slette" melding før siden slettes....
Liste over eksisterende hurtigtaster ligger i hjelpefilen.
Er det noen innstillinger som gjør at de som har tilgang til dokumentsenteret ikke kan se fanen nye dokumenter, kun de som er sendt dem til godkjenning? Vi ønsker ikke at alle skal kunne se alle dokumenter før de blir sendt på flyt.
Når man benytter Approval til godkjenning av dokumenter fra VDC, er det ikke mulig å legge til mottakere på et dokument etter at dokumentet er godkjent.Hvis man ikke benytter Approval, kan man legge til mottakere på et godkjent dokument, og da blir det sendt på flyt på nytt.Kunden har gått over til Approval nå, og savner muligheten til å kunne sende ut på flyt på nytt uten å Slette flyt først, for da mister man jo historikken...Ønsket er å kunne legge til mottakere også når man benytter Approval for å få sendt et godkjent dokument ut på flyt på nytt.
I fanen Kurs finner du en oversikt over alle kurs som er relevante for deg.
Prøv Visma Sign
Relevante linker