avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

Velkommen til området for Visma Document Center

Finn informasjonen du trenger om Visma Document Center - innenfor alt fra fakturaskanning, til godkjenningsflyt, til søkbarhet. Snakk med andre brukere, og finn kurs og nyheter som er relevante for deg.
Siste nytt

Vores medarbejdere oplever af og til problemer med atvise PDF-fakturaer. Løsningen er at finde en tilfældig XML-faktura. Derefter kan man finde den PDF faktura som ikke kunne vises. Den bliver nu vist korrekt. Jeg har talt med andre danske Visma-brugere som oplever det samme. Er det en problemstilling der er kendt? Er der mon en løsning på vej i kommende version? Vi anvender version 12.10.0 og problemstillingen var også aktuel i version 11.0.0 inden vi opgraderede.
Hei, Er det mulig å legge opp alle prosjekter som skal godkjennes av samme person under samme regel i Autoflow? Finner ikke denne muligheten. Tungvint når det er snakk om 30+ prosjekter fordelt på flere godkjennere.
Hei!I versjon 13.10 av Visma Document Center vil det være mulig at kun en av flere i et steg behøver å godkjenne dokumentet.Gjelder dette dokumenter sendt på flyt i Document Center, på flyt i Approval eller begge deler?
Ser i et innlegg fra 2014 at det ikke er mulig å periodisererett i dokumentsenteret. Vet noen om det er noe endring i dette?
Digitalisering av fem områder vilforenkle arbeidsdagen din og gi deg full kontroll på ditt ansattforhold.
Relevante linker
Åpne dagens luke