avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

Velkommen til området for Visma Document Center

Finn informasjonen du trenger om Visma Document Center - innenfor alt fra fakturaskanning, til godkjenningsflyt, til søkbarhet. Snakk med andre brukere, og finn kurs og nyheter som er relevante for deg.
Siste nytt

Hei. På en kunde så kommer alle fakturaer inn med status "Ikke bruk flyt" tiltross for at innstillingen for "Flyt ikke i bruk" ikke er huket av. Hva kan dette skyldes? Dette medfører at ingen fakturaer sendes via Autoflow til godkjenner. Mvh. Anne Britt
Er det planer om at Visma Document Center også skal kunne vise integrerede filer i version 13?Som det er nu sender flere af vores leverandører bilag med i OIOUBL/OIOXML filer som vi modtager gennem Sproom.net. Men Visma Document Center kan ikke vise bilaget desværre. Vi er blevet nødt til atudvikle et"program" som trækker filen ud og omdanner til en PDF-fil/Tiff-filsom bliver importeret i VDC sammen med OIOUBL/OIOXML-filen. Så kan bilaget vises.
I Visma Document Center kan du pr. i dag sende på flyt til en angitt flytgruppe.En kunde har kommet med ønske om det kan være mulig å få til at man velger flytgruppe, men ikke sender med en gang.Det kan være at man ønsker å samle opp alle dokumentene som skal til en flytgruppe, og sender disse samlet.
Hei! Jeg har brukt VDC i flere år og har hele tiden slitt med at det oppstår stadige heng på 5 til 15-20 sekunder. Heng oppstår uten at det er noe spesielt mønster i det. Hverken vår forhandler eller vår leverandør av ASP-løsning skjønner hvorfor dette skjer. Er det noen som har tilsvarende erfaringer og som har tips om hva som kan være problemet? Hilsen Nils Wiersdalen
HiI'm using VDC 12.00 on Visma Business.We are using our setup in DK, FI, NO and SE.Our official language is english, across all companies.However on the login screen i can only choose "Dansk"And inside Document Center all users can choose from 6 different languages.Is there anyway that i can make restrictions, so everything is in English and nothing else?Thank you.
Relevante linker
Les om Community Live 2018
Påloggede brukere (394)