Mine områder

Logg inn Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Siste nytt

Vi utfører månedsrapportering/månedsavslutning hver måned. Dessverre blir ikke alle faktura ferdig behandlet før vi avslutter måneden. Et ønske ville være å kunne endre valuteringsdato for alle dokumenter med valuteringsdato før f.eks. 01.09.2019 til 01.09.2019. Slik systemet er satt opp i dag, må man gå gjennom alle faktura enkeltvis og endre valuteringsdato på alle linjer i konteringen.
HeiDet hadde vært praktisk om det gikk an å lagre et redigerbart dokument, f.eks. Word/Excel, eventuelt bare notepad-isj, i VDC.Da kunne vi oppdatere rutiner løpende der, og de var lett-tilgjengelig på de selskaper der det gjerne er flere personer som bokfører.MvhSindre SolbergAccountor
Tja, det fordrer jo at man kan definere veldig nøye bilagstyper ifht kontering.Jeg ser for meg at regnskapsfører må kontere mange av disse bilagene - og at det da er enklere å gjøre dette i doksenteret hvor har bilaget enkelt tilgjengelig?
Det er ønskelig å kunne koble et driftsmiddel til en inngående faktura allerede i VDC. Pr. i dag så må driftsmidlet kobles til manuelt enten i bilagsregistreringen eller knyttes inn på selve driftsmidlet i etterkant av importen fra VDC.Dette oppleves som tungvint og litt ulogisk.
Er det en feil i oversiktene som blir generert fra eksternarkiv ? Hvis man går på fanen som heter kunde så vil man ikke finne en kolonne med kundenummer, istedet får man en leverandørnummer kolonne uten innhold.
Bli med på Community Live!
Nyttige lenker
Påloggede brukere (156)