avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

Velkommen til området for Visma Document Center

Finn informasjonen du trenger om Visma Document Center - innenfor alt fra fakturaskanning, til godkjenningsflyt, til søkbarhet. Snakk med andre brukere, og finn kurs og nyheter som er relevante for deg.
Siste nytt

Hej AlleLad os sige at jeg skal på ferie, og min kollega 'Christian' skal forestå mine godkendelser i document center mens jeg er væk.Hvordan giver jeg ham adgang til mine dokumenter?Jeg er på en del autoflows og er også 2. godkender for visse brugere, hvis en beløbsgrænse overskrides.(Vi har Visma Business, hvis det skulle gøre nogen forskel)På forhånd tak -Med venlig hilsen - Martin
Hvordan undergår man denne kommentar i Visma Document Center (12.10.0)?
Hei!Etter ny versjon av Visma Dokumentsenter er det ikke lenger mulig å slette personer på flyt.Dette er veldig ubeleilig, siden det kan være at personer sender videre til personer som ikke lenger er ansatt men ikke slettet i systemet ennå.Det hender også at man sender på flyt til feil person, og da er det ingen annen utvei enn å slette hele flyten! Dermed kan det være mange personer som må attestere på nytt.... Dette er svært tidkrevende og unødvendig, og administrator bør absolutt ha anledning til å endre flyten slik som det var før.
Vi ser at bilag som kvitteringer ofte blir veldig dårlig og vanskelig å tyde i visma dokumentsenter. Har dere noen tips til hvordan vi kan få de mer tydelig og leselig?
Vi ønsker å sette opp AutoFlow basert på avdeling. Det betyr at leverandørene må legge inn dette på EHF-fakturaene de sender til oss. Hvilket felt skal jeg be dem legge inn dette på, slik at det havner korrekt i Doc Center?
Relevante linker
Les om elefanten i rommet
Påloggede brukere (382)