Visma SummaSummarum
annuller
Viser resultater for 
Søg i stedet efter 
Mente du: 

Velkommen til Visma SummaSummarum Community

Diskuter fag- og produktrelaterede emner og find vejledninger og brugertips til SummaSummarum.
Recent topics

Hej Mogens,Ja, det er korrekt nok, men tidligere skulle licensen opdateres en gang hvert år, men da vi har lukket for SummaSummarum, så skal du opdatere din licens en sidste gang og sådan gør du: Åben SummaSummarum og gå til samme menu, som vist på skærmbilledet. Her trykker du nu på "Opdater licens" og gennemføre nu guiden, ved trykke næste/næste og SummaSummarum beder nu om at blive gen-startet med den opdateret licens. MvhHenrik, Support
Der er lavet en facebookgruppe til SummaSummarum-folk. Find den underhttps://www.facebook.com/groups/273002419788735/?ref=bookmarks med venlig hilsen Karsten
Hej igen, Jesper. Vi sælger ikke SummaSummarum længere, så vi kan ikke opgradere dig til Entreprise. I stedet har vi andre regnskabsprogrammer vi tilbyder, der kan håndtere valuta. Eksempelvis har vi www.e-conomic.dk, som vi anbefaler til SummaSummarum brugere. Hav en dejlig dag. Mvh. Isabel, Support.
Der er kommet en sidste version af SummaSummarum til dig, som har en serviceaftale. Download den før den 28. februar 2018.
Sådan opretter du en systemsikkerhedskopi 1. Åbn et vilkårligt regnskab 2. VælgFiler-Systemsikkerhedskopi-Opret systemsikkerhedskopi 3. KlikVælg for at angive en destination - det kan være en mappe på en harddiske eller et andet skivbart medie 4. KlikStart for at påbegynde systemsikkerhedskopien En systemsikkerhedskopi indeholder to filer: En.sbckfil og en.idfil. Bemærk! Visma SummaSummarum gemmer den sidstanvendte destination til næste gang du skal oprette en systemsikkerhedskopi.