cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Velkommen til Visma Website & Webshop Community

Diskuter fag- og produktrelaterede emner og få svar på dine spørgsmål. Du kan også finde vejledninger og brugertips til Visma Website og Webshop, og vi holder dig opdateret på nyheder og opdateringer til dit produkt.
Recent topics

Hej Visma Godt nytår. Jeg kører integration imellem Summasummarum og Webshop+ - det fungerer fremragende med indlæsning af ordrer og hurtig synkronisering af lagerbeholdning og priser på over 9000 varenumre. Men hvad sker der med denne integration når i lukker for support af Summasummarum 28/2 2018? Jeg vil fortsat gerne benytte Summasummarum, da det fungerer fint, og da i hidtil ikke har kunnet tilbyde et andet system der bla. kan håndtere varerlager med styklister. Lader i synkroniseringen fortsætte eller kommer der en anden brugerflade, og i så fald hvilken ? mvh Niels Ansø DAJOLKA.net
0 0
Posted by
Som bruger får du mulighed for at deltage aktivt i debatten på dit community, rose indlæg, samt at hente eventuelle downloads til dit program. Sådan opretter du dig som bruger på Visma Community: Klik på Registrer Udfyld felterne i formularen og klik “Tilmeld dig” Herefter modtager du en email med et aktiveringslink. Klik på knappen “Aktivér konto”. OBS: Modtager du en mail, hvor der står at du allerede er registreret som bruger, så skal du gå tilbage til dit Community, klikke på Sign In, hvorefter du skal bede om at få tilsendt et nyt kodeord. Når du har gjort det, kan du logge ind på dit community med det nye kodeord og din email. Når du har klikket på “Aktivér konto” modtager du en mail, hvor du skal indtaste din nye adgangskode. Når du har angivet dit kodeord og accepteret vilkår og betingelser er du oprettet og klar til at deltage ud i debatten med din nye Community-profil. God fornøjelse med din nye bruger, og husk på at vi altid står klar til at hjælpe dig i supporten, hvis du har spørgsmål.
0 0
Posted by
Denne sommer bliver dit Visma Community flyttet til en ny platform og får nyt design. Det betyder, at det både bliver nemmere for dig at finde information og dele erfaringer samt tips og tricks med andre Community-brugere. Hvad betyder det for min profil? Når vi flytter Visma Community over på den nye platform, bliver din brugerprofil og dine informationer selvfølgelig gemt. Du skal dog opdatere din adgangskode i forbindelse med flytningen. Det eneste, du skal gøre, er at klikke på ”Har du glemt din adgangskode?” på loginsiden, så sender vi dig et link, hvor du kan opdatere din adgangskode. Så snart vi kender den præcise lanceringsdato og nærmere information omkring flytningen til det nye community, vil vi dele det med dig herinde. Vi håber, du vil tage godt imod dit nye Visma Community og bliver glad for dine nye muligheder. Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte os i supporten, hvis du har spørgsmål.
0 0
Posted by
For snart en uge siden opstod der en fejl på webshop, hvor tabelvisningen af produkter i det layout der har sidemenu (plus versionen), har fået en forkert spacing, hvilket resulterer i at der opstår huller mellem produkterne i fjerede linje og fremad. Shoppen fungere, men ser temmelig sjusket ud og det er en fejl som ikke tidligere har været der.Fejlen er der ikke på CMS siden, men kun den publicerede. Support har som altid været særdeles hjælpsom og imødekommende – og de har også selv konstateret fejlen. Men af en eller anden grund er der åbenbart meget langt fra support i DK til dem der har med teknikken at gøre i Sverige. Således er det endnu ikke lykkedes at få udbedret problemet, ej heller at fremkomme med et estimat på hvornår det vil blive udbedret.Jeg har tjekket flere andre hjemmesider der også køre med Visma webshop+ og de har alle sammen samme problem (både i DK og SE). Nuvel, webshop løsningen fra Visma er jo ikke specielt dyr og måske man ikke kan tillade sig at ha’ alt for høje forventninger til support og stabilitet på den baggrund – men da den enorme mængde af tid man jo bruger på at sætte en webshop op (billeder, tekst m.v.), er den samme, uanset hvilken løsning man vælger, så mener jeg godt man kan tillade sig at være både utilfreds med og en anelse urolig over en løsning hvor der kan opstå pludselige fejl, som så ikke bliver adresseret øjeblikkeligt. Generelt er jeg vild med Visma Webshop’s enkelthed og WYSIWYG interface, som er meget intuitivt – eneste problem er bare at p.t. er det nok mere et WYSINWYG interface… Så please, få nu gjort noget ved det… MVH. Helge Abrahamson http://www.esee.dk/
12 0
Posted by
Det kunne være rart at høre hvordan andre klarer at modtage bestillinger fra udlandet i Summa+Webshop. Jeg har da heldigvis nogle meget tålmodige kunder i Norge, der først skriver en email og spørger hvordan man bærer sig ad, når de ikke kan skrive "Norge" i adresseoplysningerne. Så kommer der alligevel nogle enkelte bestillinger fra Norge på dette adresseformat: Problemet skyldes at min Webshop+ er låst til Danmark. Det indbyder jo ikke ligefrem udenlandske kunder til at afgive bestillinger
1 0
Posted by
Hej Support, att. Christian Vedr. tlf. samtale dd.Her er et eksempel på små billeder jeg har indsat med reference til en anden server.Jeg bruger disse for at linke videre til varegrupper, eller til anden nyttig information, f.eks. et BOSCH loge sammen med varer fra BOSCH.F.eks. kunne jeg også indsætte samme billede i beskrivelsen af alle varer - f.eks. info om leveringstid - så man bare retter 1 billede istedet for at skulle rette teksten i samtlige varer.Men disse referencer til billeder slettes nu hvis jeg redigerer, efter den sidste opdatering af webshop.
1 0
Posted by
Hej Visma Er der nye udsigter mht. implementering af f.eks. PostNORD og GLS fragt moduler. Jeg bruger hver dag en del tid på at copy&paste imellem Webshop/Summa og PostNORD´s Pacsoft - det ville være rart at spare den tid, plus at kunderrne ville kunne vælge udleveringssted direkte ved bestillingen, hvis disse moduler kun køre på Webshop. Jeg kan faktisk ikke oprette fragtaftale med GLS hvis ikke deres modul kan køre på webshoppen. Nu har PostNORD netop udviddet samarbejdet med Postvæsenet i de Nordiske lande, samt Tyskland, Holland, Belgien, så det ville også blive meget værdsat her fra hvis i vil fjerne låsen på landekode, så kunderne enten kan skrive eller vælge deres eget land, istedet for at det er låst til Danmark, og jeg skal opfordre kunderne til at skrive deres land andre steder under bestillingen. mvh Nels AnsøDAJOLKA.net
0 0
Posted by
Hej Visma Hvornår forventer i at opdateringen af Webshop+ kommer ? vh Niels AnsøDAJOLKA
21 0
Posted by
Med en NETAXEPT aftale fra NETS kan dine kunder betale med kort i din Visma webshop. For at oprette baltaingsmetoden NETS kræver det at du har en indløsnings aftale hos NETS NETAXEPT og at du har modtaget dit Merchant ID og Token fra NETS. OBS!! Merchant ID kaldes også for Forretnings ID. Du kan bestille din betalings aftale fra NETS her: https://www.terminalshop.dk/Netaxept/ Når du har modtaget dit Merchant ID / Forretnings ID og Token fra NETS NETAXEPT er du klar til at indsætte det i din Visma webshop. Åben Visma webshop og går til Indstillinger og Betalingsmetoder. Klik på Opret betalingsmetode Klik på Læs mere under NETS. Her indtastes dit Merchant ID / Forretnings ID og Token, som du har fået fra NETS. Når felterne er udfyldt trykkes der på Gem og tilbage. Du har nu tilknyttet din betalingsaftale hos NETS NETAXEPT med din Visma webshop og er klar til at modtage betalinger via. webshoppen.
0 0
Posted by
Metaværdier kan gøre din hjemmeside nemmere at finde i en google søgning, da den har flere sætninger der kan søges på.Sådan opsætter du metaværdier for dit Website Der er to steder hvor du kan opsætte dine metaværdier. Den ene er de individuelle, og den anden er den overordnede. Din metaværdi er en kort opsummering på hvad der findes på siden, og det giver derfor bedst mening, og størst værdi, at lave dem på de individuelle sider i stedet for, overordnet på siden. De individuelle metaværdier De individuelle metaværdier, skal angives på den enkelte side, men en kort forklaring på hvad siden indeholder. 1. I værktøjslinjen klikker du på Indstillinger og vælger på Avanceret. 1. I menuen klikker du af i Avancerede sideindstillinger og derefter klikker du på Gem i bunden. 1. I værktøjslinjen klikker du på Indstillinger og vælger Sider. 1. Herunder skal du klikke på den side du vil give en metaværdi og klikke på rediger. 2. Når du har tastet din metaværdi, går du videre til den næste, klikker Rediger og taster den også. 3. Afslut ved at klikke Gem. Den overordnede De overordnede metaværdier, er ikke ligeså givende som de individuelle og er derfor: 1. Klik på Indstillinger i værktøjslinjen og vælg Avanceret. 1. Herunder klikker du på fanen Statistik. 2. Du har her mulighed for at taste 5 metaværdier og afslutte med Gem.
0 0
Posted by