Visma eAccounting
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Velkommen til Visma eAccounting Community

Diskuter fag- og produktrelaterede emner og få svar på dine spørgsmål. Du kan også finde vejledninger og brugertips til Visma eAccounting, og vi holder dig opdateret på nyheder og opdateringer til dit produkt.
Recent topics

Sådan eksporterer du fra eAccounting Denne vejledning skal du igennem for at eksportere dine kunder, varer, leverandører, omkostningsbærere og kontoplan fra eAccounting. Kunderegistret Gå i “Indstillinger” i eAccounting og vælg “Import og eksport” Klik på “Import og eksport af kunderegistret” og vælg “Ny eksport” Beslut om du vil inkludere inaktive kunder og kundegrupper i eksporten. Klik på “Eksporter” og gem filen på din computer, så du kan finde den igen når du skal bruge den. Vareregistret Gå i “Indstillinger” i eAccounting og vælg “Import og eksport” Klik på “Import og eksport af vareregistret” og vælg “Ny eksport” Beslut om du vil inkludere inaktive varer og varegrupper i eksporten. Klik på “Eksporter” og gem filen på din computer, så du kan finde den igen, når du skal bruge den. Leverandørregistret Gå i “Indstillinger” i eAccounting og vælg “Import og eksport” Klik på “Import og eksport af leverandørregistret” og vælg “Ny eksport” Beslut om du vil inkludere inaktive leverandører i eksporten.  Klik på “Eksporter” og gem filen på din computer, så du kan finde den igen når du skal bruge den. Omkostningsbærere Gå i “Indstillinger” i eAccounting og vælg “Import og eksport” Klik på “Import og eksport af omkostningsbærere” og vælg “Ny eksport” Beslut om du vil inkludere inaktive dimensioner i eksporten. Klik på “Eksporter” og gem filen på din computer, så du kan finde den igen når du skal bruge den. Kontoplan Gå i “Indstillinger” i eAccounting og vælg “Import og eksport” Klik på “Import og eksport af kontoplan” og vælg “Ny eksport” Beslut om du vil inkludere inaktive dimensioner i eksporten.  Klik på "Eksporter" og gem filen på din computer, så du kan finde den igen når du skal bruge den.   Nu har du eksporteret dine kunder, varer, leverandører, omkostningsbærere og kontoplan og gemt filerne på din computer. 
0 0
Posted by
  I juni måned fik du og alle andre eAccounting-brugere beskeden om, at eAccounting udfases i Danmark fra den 30. juni 2018.   Vi vil gerne hjælpe dig godt videre til din næste løsning. Derfor tilbyder vi dig at prøve e-conomic online regnskabsprogram gratis sideløbende med din betalte abonnementsperiode hos eAccounting.   Prøv e-conomic gratis >>   Få svar på dine spørgsmål om lukningen af eAccounting >>   Læs mere om mulighederne for konvertering af dit regnskab til e-conomic >>   Kom på særkursus i e-conomic den 29. august   Tirsdag den 29. august 2017 kl. 15-16 afholder vi et onlinekursus i e-conomic, som er lavet specielt til dig, der i dag bruger eAccounting.   På kurset lærer du bl.a. hvordan du opretter en e-conomic-aftale, bruger de basale bogføringsfunktioner i programmet og hvilke muligheder, du har for at konvertere dit eAccounting-regnskab.   Hvis datoen ikke passer dig, kan du tilmelde dig vores almindelige “Kom godt i gang med e-conomic”-kursus, som afholdes flere gange om ugen.   Tilmeld dig e-conomic-kurset den 29. august   Derfor skal du vælge e-conomic   e-conomic er det bedste alternativ til eAccounting i Visma og har i dag over 100.000 danske kunder. Med e-conomic får du et bogføringssystem, som kan skræddersyes til din virksomhed og indeholder alle de funktioner, du har brug for til dit professionelle regnskab. e-conomic findes i 3 forskellige abonnementstørrelser (fra 99 kr./måned) og kan kombineres med en lang række tillægsmoduler og apps, som bl.a. kan understøtte udbetaling af løn, tidsregistrering eller kasseapparat.   Få e-conomic i dag    Vi sidder klar til at hjælpe dig   Du er altid velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål til eAccounting på tlf. 70 27 71 78. Har du spørgsmål til e-conomic, kan du ringe til tlf. 88 20 48 40 eller chatte med supporterne på www.e-conomic.dk. Vi sidder klar til at hjælpe dig.
0 0
Posted by
Som bruger får du mulighed for at deltage aktivt i debatten på dit community, rose indlæg, samt at hente eventuelle downloads til dit program. Sådan opretter du dig som bruger på Visma Community:   Klik på Registrer Udfyld felterne i formularen og klik “Tilmeld dig” Herefter modtager du en email med et aktiveringslink. Klik på knappen “Aktivér konto”. OBS: Modtager du en mail, hvor der står at du allerede er registreret som bruger, så skal du gå tilbage til dit Community, klikke på Sign In, hvorefter du skal bede om at få tilsendt et nyt kodeord. Når du har gjort det, kan du logge ind på dit community med det nye kodeord og din email. Når du har klikket på “Aktivér konto” modtager du en mail, hvor du skal indtaste din nye adgangskode. Når du har angivet dit kodeord og accepteret vilkår og betingelser er du oprettet og klar til at deltage ud i debatten med din nye Community-profil.   God fornøjelse med din nye bruger, og husk på at vi altid står klar til at hjælpe dig i supporten, hvis du har spørgsmål.  
0 0
Posted by
Vi må desværre meddele, at eAccounting i Danmark udfases fra den 30. juni 2018. Efter denne dato vil du ikke længere kunne bogføre i eAccounting eller få support til programmet. Du kan dog se dit regnskab frem til 31. december 2023.   Udfasningen af eAccounting er en del af Vismas målsætning om at fokusere på færre og bedre produkter. Det er grunden til, at vi har valgt at fokusere vores ressourcer på produkterne e-conomic og Dinero for vores danske kunder.    Vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at hjælpe dig godt videre til en anden løsning hos Visma.   Derfor tilbyder vi dig at prøve vores online regnskabsprogram e-conomic gratis i resten af din abonnementsperiode hos eAccounting.   e-conomic online regnskabsprogram er vores bedste alternativ til eAccounting og har i dag flere end 100.000 brugere.   Prøv e-conomic gratis >>   Få svar på dine spørgsmål om lukningen af eAccounting >>   Læs mere om mulighederne for konvertering af dit regnskab til e-conomic >>   Særligt kursus til dig Vi har lavet et kursus specielt til dig, som bruger eAccounting og gerne vil prøve e-conomic. På kurset kan du lære, hvordan du opretter og opsætter en aftale i e-conomic og bruger de basale bogføringsfunktioner i programmet. Du lærer også, hvilke muligheder du har for at konvertere dit regnskab til e-conomic. Det sparer dig en masse tid, når du starter op i dit nye regnskabsprogram.   Kurset afholdes den 29. august 2017 kl. 15-16. Passer denne dag dig ikke, er du velkommen til at tilmelde dig vores almindelige “Kom godt i gang”-kursus, som afholdes flere gange om måneden.   Tilmeld dig specialkurset den 29. august   Vi sidder klar til at hjælpe dig Du er altid velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål til eAccounting på tlf. 70 27 71 78. Har du spørgsmål til e-conomic, kan du ringe til tlf. 88 20 48 40 eller chatte med supporterne på www.e-conomic.dk. Vi sidder klar til at hjælpe dig.
0 0
Posted by
  Velkommen til dit helt nye Visma Community. Vi håber, at du bliver glad for de mange nye muligheder du har for at dele erfaringer og søge informationer. For at give dig en flyvende start, har her vi samlet en række nyttige informationer om det nye design. God fornøjelse!   Med det nye community har vi fokuseret på at gøre det nemmere for dig at skabe et overblik og finde den information du har behov for. Her er de vigtigste ting du skal være opmærksom på:   Strukturen Dit nye community er grundlæggende struktureret omkring 4 faner, som du kan se i toppen af din skærm:     Overblik: Som titlen antyder, skal denne side give dig et hurtigt overblik over dit community. Her kan du blandt andet se seneste aktivitet, en liste over de mest aktive brugere og læse informationer omkring det område du befinder dig i.   Diskussion: Denne sektion hed “Forum” på dit gamle community. Her kan du læse og dele informationer med Visma og andre brugere af dit community. Som noget nyt kan nu også “like” opslag, som du synes er gode eller informative.   Brugertips: I denne sektion som hed “Vejledninger” på dit gamle community kan du finde alle guides og praktiske informationer i tekst og video om din Visma-løsning. Som noget nyt kan du både kommentere og “like” de enkelte opslag.   Nyheder: Her kan du læse seneste nyt om din Visma-løsning. Som noget nyt kan du også her kommentere og “like” de enkelte nyheder.   Sådan skifter du sprog Du kan nemt skifte sproget på dit nye community:   Klik på dit profilbillede i øverste højre hjørne Klik derefter på “Mine indstillinger” (eller “My Settings” på engelsk) Klik på “Indstillinger” (eller “Preferences” på engelsk) På denne side vil du i en drop-down kunne skifte sproget.    Sådan skifter du profilbillede Det er også meget nemt at skifte billedet (eller “avataren) til ens profil:   Klik på det eksisterende profilbillede i øverste højre hjørne Klik derefter på “Mine indstillinger” (eller “My Settings” på engelsk) Klik på “Avatarer” (eller “Avatars” på engelsk), hvorefter du kan skifte dit profilbillede eller din avatar, som det også kaldes.    Mine områder I boksen “Mine områder” i højre side af din skærm, kan du se en oversigt over de Visma-løsninger du har adgang til. På denne måde kan du nemt og hurtigt gå fra den ene løsning til den anden.      Support I dit nye community har du altid supporten lige ved hånden - nemlig i højre side af din skærm, hvor du kan se vores telefonnummer, email og åbningstider. Du kan også hente Visma fjernsupport, hvis det bliver nødvendigt i forbindelse med dit support-forløb.     Sådan bruger du stjernerne Måske har du bemærket stjernerne, som er placeret ved alle diskussions-indlæg, nyheder og brugertips. Disse stjerner er sat ind for at gøre det nemmere for dig at bruge dit community - ved at klikke på en stjerne i dit community vil du blandt andet kunne:   Abonnere på et diskussionsindlæg, så du får en notifikationer, når der er ny aktivitet. Anvende en vejledning som bogmærke, så den er nem at finde Tippe en ven eller kollega om et område i dit community, der måske kunne være relevant Tilføje nyhederne fra dit community til dit RSS-feed      Så er der ikke andet tilbage end at ønske dig godt fornøjelse med dit nye Visma Community. Vi håber du bliver glad for det.   Har du yderligere spørgsmål er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os på supporten eller eventuelt tjekke vores Ofte stillede spørgsmål.
0 1
Posted by