Visma eAccounting
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Velkommen til Visma eAccounting Community

Diskuter fag- og produktrelaterede emner og få svar på dine spørgsmål. Du kan også finde vejledninger og brugertips til Visma eAccounting, og vi holder dig opdateret på nyheder og opdateringer til dit produkt.
Recent topics

Denne vejledning skal du igennem for at eksportere dine kunder, varer, leverandører, omkostningsbærere og kontoplan fra eAccounting.
I juni måned fik du og alle andre eAccounting-brugere beskeden om, at eAccounting udfases i Danmark fra den 30. juni 2018. Vi vil gerne hjælpe dig godt videre til din næste løsning. Derfor tilbyder vi dig at prøve e-conomic online regnskabsprogram gratis sideløbende med din betalte abonnementsperiode hos eAccounting.
Som bruger får du mulighed for at deltage aktivt i debatten på dit community, rose indlæg, samt at hente eventuelle downloads til dit program. Her er en guide til hvordan duopretter dig som bruger på Visma Community.
Vi må desværre meddele, at eAccounting i Danmark udfases fra den 30. juni 2018. Efter denne dato vil du ikke længere kunne bogføre i eAccounting eller få support til programmet. Du kan dog se dit regnskab frem til 31. december 2023.
Med det nye Visma Community har vi fokuseret på at gøre det nemmere for dig at skabe et overblik og finde den information du har behov for. Her er de vigtigste ting du skal være opmærksom på.