cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Welkom in de community voor Visma eAccounting

In deze community vind je hulp voor het gebruik van Visma eAccounting, aanvullende services, start-up-handleidingen, supportartikelen en tutorials. Praat met andere gebruikers op het forum en vind de cursussen en nieuwsberichten die interessant voor je zijn. Gebruik het zoekveld en vind direct wat je nodig hebt!
Recent topics

Nu voor het eerst btw-aangifte via programma gedaan. Hoe lang duurt het voordat het dan te zien is op de inlogsite van de belasting dienst? en hoe kom ik aan het betalingskenmerk?
4 0
Posted by
Als ik een inkoop factuur maak heb ik een veld 'Totaalbedrag' en een veld 'BTW'.Dat veld BTW heeft geen functie - ook vreemd - maar dat terzijde. Vervolgens moet ik NOG een keer het totaalbedrag invullen bij 'Rekening' 1500 crediteuren.Dat vind ik redelijk bizar, want dat is nogal dubbel.Ook moet ik NOG een keer de BTW code opgeven, waarna pas de btw berekend wordt.(En wat heeft die eerste BTW ingave dan voor een zin?) Ik vind het opmerkelijk dat ik kennelijk de eerste ben die dit raar vind (?) want op het forum vind ik geen info. En support, dat is er ook niet (Via de chat ene 'Jounes' zou beschikbaar zijn binnen 30 seconden, maar dat kwam uiteraard nooit. en alles in het engels ook nog )) - tot nu toe niet zo'n beste ervaring, lijkt alsof het pakket nog niet af is. 
2 0
Posted by
Hallo, is het in de toekomst mogelijk om zelf een factuur opmaak te verzorgen? Ik vind het er niet uitzien en zou dit nooit naar mijn klanten willen sturen. Maar nu moet ik dus handmatig een factuur maken, nadat ik een factuur in een ander programma heb gemaakt = dubbel werk...
1 0
Posted by
Sinds vandaag zijn alle websites en webshops, die zijn gemaakt met Visma Website/Webshop, standaard beveiligd via een SSL certificaat. Gebruikers hoeven hiervoor zelf geen actie te ondernemen.Doordat SSL certificaten een beveiligde sleutel koppelen aan de connectie van een website kunnen gegevens live geëncodeerd worden waardoor deze veilig ingevoerd kunnen worden zonder tussenkomst van externe systemen die de gegevens willen onderscheppen. Op die manier kunnen met name login- en betalingsgegevens zoals wachtwoorden, creditcardnummers en persoonsgegevens veilig gebruikt worden op websites die beveiligd zijn met een SSL certificaat.   Het groene slotje in het website adres en de "s" in https laten zien dat een SSL certificaat de website beveiligd.
0 1
Posted by
In deze update: Eenvoudiger de btw-aangifte controleren en bijlagen koppelen aan je offerte of order.
0 2
Posted by
Top Kudoed Authors
Top Solution Authors
User Accepted Solutions Count
1
1