cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Welkom in de community voor Visma eAccounting

In deze community vind je hulp voor het gebruik van Visma eAccounting, aanvullende services, start-up-handleidingen, supportartikelen en tutorials. Praat met andere gebruikers op het forum en vind de cursussen en nieuwsberichten die interessant voor je zijn. Gebruik het zoekveld en vind direct wat je nodig hebt!
Recent topics

Visma beloont de winnende pitch met een prijs van 1000 euro om de jonge ondernemers een duwtje in de rug te geven bij de voortzetting van hun bedrijf.
Hoe digitaal is ondernemend Nederland? Download de Visma Digitaliseringsindex 2018 en lees direct het hele rapport.
Hallo, is het in de toekomst mogelijk om zelf een factuur opmaak te verzorgen? Ik vind het er niet uitzien en zou dit nooit naar mijn klanten willen sturen. Maar nu moet ik dus handmatig een factuur maken, nadat ik een factuur in een ander programma heb gemaakt = dubbel werk...
Peter Bogaersis de eigenaar van zzp-hoveniersbedrijfHydrangea Hoveniers.Wat houdt hem momenteel zakelijk het meest bezig en welk advies heeft hij voor zijn collega-ondernemers?
Beste Visma,Op dit moment ben ik bezig met een boeking van de afschrijving - in ons vorige boekhoudprogramma als ik een X bedrag boekte op grootboek cumm. afschrijving - zag ik direct dat het bestaande saldo versprong (werd hoger of lager ) afhankelijk van debit of credit. Dit is heel handig -zodat je direct weet of je juist boekt. Nu maak ik een boeking en moet ik naderhand het rapport oproepen, terwijl ik weet wat het eindsaldo moet zijn op de afschrijvingsstaat. Ik bedoel dus dat als je boekt op het grootboek 0271 ..dat onderin het boekstuk het saldo tevoorschijn komt - en dus veranderd door hetgeen er wordt opgeboekt. Is dit mogelijk om toe te voegen ?