cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Welkom in de community voor Visma eAccounting

In deze community vind je hulp voor het gebruik van Visma eAccounting, aanvullende services, start-up-handleidingen, supportartikelen en tutorials. Praat met andere gebruikers op het forum en vind de cursussen en nieuwsberichten die interessant voor je zijn. Gebruik het zoekveld en vind direct wat je nodig hebt!
Recent topics

I'm using mollie payment for card payments. I would like to know which account I should book the fees to which mollie charges for each transaction.Thank you!
Idee van @EMulleners:"Voor detailhandel is afstemmen van bank- en kastransacties inclusief BTW gebruikelijk. het vinkje 'inclusief BTW' onthoudt eAccounting wel voor inkoopfacturen maar niet bij het afstemmen waardoor je het per transactie telkens opnieuw moet aanklikken. Het zou fijn zijn als de laatste instelling onthouden wordt." Datum: ‎‎30-01-2018 09:44Status: Nieuw (2 kudos ontvangen)
Hoi,Ben mijn huidigeboekhouding (excel sheet) aan het omzetten naar Visam maar vraag me af hoe ik reeds gemaakt iZettle betalingen verwerk?Voorbeeld:Heb een (oude) factuur van 50 euro, en een iZettle bank boeking van 48 Euro, dit is dan min 2 Euro transactie kosten. Hoe koppel ik deze twee (drie) aan elkaar?Groetjes,Mariette
Mijn eerste punten/suggesties na start eAccountingVisma Verbeterpunten:Is het in de toekomst ook mogelijk dat klanten (met alleen een scan abonnement) een verkoopfactuur kunnen mailen naar de ScanApp (dat is nu alleen mogelijk voor de inkoopfacturen). Zo kunnen wij verkoopfacturen opnemen en dan handmatig boeken.Is het mogelijk (of in de toekomst) om vanuit de VismaApp de inkoopfacturen/bonnen te kunnen boekenEen betaalbatch die door eAccounting is gemaakt wordt bij betaling niet bij de bankkoppeling herkend (de facturen dus die in die batch zitten). De Batch is door eAccounting gemaakt dus zou de herkenning niet zo moeilijk moeten zijn lijkt mij.Zou het NIET mogelijk moeten zijn dat bij een kostengrootboek een verkoopBTWcode kan worden gemuteerd. Ik heb bij de start heel wat moeten corrigeren. Dus bijv. telefoonkosten krijgt een BTWcode 1 Verkoop BTW 21%.Ik weet dat de verkoopfactuur layout beperkt is, maar de vermelding “factuur” en de gegevens daaronder mag best ietsje lager…..Wij factureren om de 2 maanden naar onze klanten de vaste maandkosten (per 2 maanden steeds). Is er makkelijke oplossing dit steeds uit te voeren. Nu kopieeren we per klant de vorige facturen….wijziging omschrijving en klaar. Is ook prima, maar dat we er 1 overslaan is gauw gedaan. Bewaking nu buiten Visma om door ons.Bij debiteuren en crediteuren vind ik de KvK erg handig. Hierdoor belangrijkste gegevens direct ingevuld. Ik zou dat ook graag bij Advisor zien, waar het weer niet kan. Daar moet alles handmatig.Het zou fijn als het betalingskenmerk bij de BTW-aangifte-uitdraai wordt vermeld.