annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Welkom in de community voor Visma eAccounting

In deze community vind je hulp voor het gebruik van Visma eAccounting, aanvullende services, start-up-handleidingen, supportartikelen en tutorials. Praat met andere gebruikers op het forum en vind de cursussen en nieuwsberichten die interessant voor je zijn. Gebruik het zoekveld en vind direct wat je nodig hebt!
Recente berichten

Visma heeft een overeenkomst getekend om voor minstens vijf jaar de titelsponsor te worden van de Nederlandse schaats- en wielerploeg Team Oranje.
Wie kan me vertellen hoe ik een extra e-mailadres kan aanmaken bij debiteuren. Deze dient enkel voor de herinnering. Veel klanten van ons hebben een factuur e-mailadres en een apart adres voor herinneringen. Volgens mij kan ik nu alleen maar een factuur e-mailadres aanmaken met cc's. Als ik wil herinneren dan wordt standaard dat factuur e-mailadres gebruikt.Vr. Gr.Kees
Lees in dit artikel wat er wordt aangepast en wat je zelf kan doen.
De verhuizing van Visma Online naar Azure is voltooid. Tot onze spijt waren er gisteren nog wel problemen bij het inloggen. Daarvoor onze oprechte excuses. Een probleem dat nu nog kan optreden heeft te maken met de cache van de browser. Door zelf de cache leeg te maken van je browser, los je het probleem op.Bekijk status.visma.com voor een actueel overzicht.
Van zaterdag 1 december 00.00 uur tot en met zondag 2 december 23.59 uur is het niet mogelijk om in te loggen in Visma Online. Dit betekent dat u gedurende deze periode geen gebruik kunt maken van Visma eAccounting (inclusief API en App), Visma Advisor, Visma eAccounting Urenregistratie, Visma Website/Webshop(blijft bereikbaar voor bezoekers) en Visma Financial Overview. Deze periode wordt gebruikt om Visma Online te verhuizen naar een nieuwe hosting provider; Microsoft Azure. De kwaliteit van onze dienstverlening verwachten we daarmee te verbeteren. Wij bieden onze excuses aan voor het ongemak.