annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Welkom in de community voor Visma eAccounting

In deze community vind je hulp voor het gebruik van Visma eAccounting, aanvullende services, start-up-handleidingen, supportartikelen en tutorials. Praat met andere gebruikers op het forum en vind de cursussen en nieuwsberichten die interessant voor je zijn. Gebruik het zoekveld en vind direct wat je nodig hebt!
Recente berichten

Omdat wij weten dat gebruikers van Visma eAccounting ook graag snelheid ervaren, hebben we de afgelopen twee weken maar aan 1 ding gewerkt: De snelheid in Visma eAccounting. En met resultaat. De schermen van Verkoop, Inkoop en Bank/Kas laden nu maar liefst 21% sneller. Daarmee zijn we er nog niet. In de komende periode worden de andere schermen ook nog aangepakt.
Nieuwe datum voor de training 'Basistraining boekhouden in 1 dag'- Amsterdam: do. 18 april 2019
Beste gebruiker, Bedankt voor de toelichting. Echter hebben wij een test gedaan waarbij het wel goed gaat Wil je daarom even contact met mij opnemen via 020 26 26 926? Wij kijken dan graag even met je mee.
Visma heeft er opnieuw een sterk kwartaal opzitten met uitstekende omzetgroei en aanhoudend groeiende winst.
Zie nu toch een mooie stap in de goede richting voorbij komen: Auto Report.Mooie tool.Daar zal vanuit Visma vast en zeker nog wel een vervolg/uitbouw op komen....
Links