peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Viimeisimmät aiheet

Itse kaipaisin kanssa sitä että asiakkalle voisi tuotekoodin perusteella kertoa sopimus hinnan asiakas kortin taakse pelkkä alennus prosentti ei ole riitävä.esim Asiakkaalle x sopimus hinta tuottelle y ja muut tuotteet menee lista hinnan mukaan. esim tuotteen y normi hinta voisi on 80 euroa mutta jos asiakkalle x olisi kerrottu että tuotteen y hinta on 60 euroa osaisi ohjelmisto ottaa sen huomioon sama toiminnallisuus on novassa fivaldissa ja monessa muussa. Tuotetta vaihtaessa tämä on varmastikkin ainoa ominaisuus jota emme tajunneet tarkistaa, kun kaikki muu toimi niin unelmallisesti.
Hei@Jussi Haapalehto, On edennyt ja tällä hetkellä kartoitamme kokonaisvaltaisempaa tilastointia / raportointia kirjanpidon lukuihin. VIelä tämä on kuitenkin työnalla ja en tässä vaiheessa pysty avaamaan tätä tarkemmin, mutta tavoite on tuoda ominaisuuksia mukaan jolla luvut saadaan auki / raportoitua kirjanpidossa helposti ja laajasti. - Markus / Visma ePasseli
Moikka@Helamia10, Tämä on täysin totta, ja olemme juuri saaneet tehtyä muutoksen jonka avulla tilintarkastajille voidaan antaa veloitukseton käyttöoikeus ePasseliin. Toiminto tullaan julkaisemaan näillä näkymin 2.5.2019. Tilintarkastajat saavat uuden toiminnon myötä siis lukuoikeuden ja tästä ei tule mitään lisäveloitusta asiakkaillemme.
Moikka, Tein kuvallisen ohjeen tänne Communityymme, jossa käyn läpi miten voidaan siirtää avoimia myyntilaskuja ohjelmaan. Kyseinen toiminto siirtää laskujen kirjanpidolliset perustiedot, jolloin lasku saadaan Myyntien "Avoimet laskut" näkymään seurattavaksi ja sitä myöden myös kirjanpitoosi. Kyseisen toiminnon kautta ei siirretä kokonaismyyntejä, eli esimerkiksi myytyjä tuotteita ei siirretä tässä toiminnossa. Jos haluttaisiin kokonaan laskut siirtää laskuriveineen / tuotteineen, niin silloin jää ainoaksi vaihtoehdoksi syöttää laskut ohjelmaan myyntilaskujen luonnin kautta, mutta siinä on omat haasteensa laskunumeroinnin suhteen koska laskunumeroa ei voi määrittää laskukohtaisesti ja se on aina juokseva. Tässä linkki tekemääni ohjeeseen, toivottavasti tämä auttaa sinua! https://community.visma.com/t5/ePasseli-kayttovinkit/Ohjelman-vaihto-Avoimien-myyntilaskujen-siirto-ePasseliin/ta-p/218746
Kun laskutus- / taloushallinto-ohjelmia vaihdetaan, niin siirron yhteydessä saattaa tulla eteen tilanne, että vanhoja vielä avoimena olevia myyntilaskuja pitää siirtää vanhasta ohjelmasta uuteen ePasseliinne. Visma ePasseli Solo ja ePasseli Standard ohjelmissa nämä vanhat laskut voidaan siirtää avoimiksi myyntilaskuiksi kirjanpidon tositteiden kautta. Tarkista ensiksi kohdastaAsetukset - Yrityksen asetukset ja välilehdeltäKirjanpidon asetukset,että asetusSallitaan osto- ja myyntilaskujen luonti tositteen luonnin yhteydessä on aktiivisena. Tämän jälkeen siirry kohtaanKirjanpito - Kirjanpidon tositteet. ValitseUusi tositeja valitse laskun päiväys ja kirjoita kuvaukseen esim. laskunumeronne ja asiakkaan nimi. Valitse Tiliksi myyntisaamiset tili, eli 1701 - Myyntisaamiset, jolloin tulee uusiLasku sarake näkyviin riville. ValitseLasku sarakkeen valikkopainikkeestaUusi myyntilasku,jotta pääset syöttämään myyntilaskun perustiedot 4. Syötä avautuvaan ikkunaan laskun perustiedot, eli Asiakas, Laskun pvm, Eräpäivä, Laskunumero, Viitenumero, ALV yhteensä ja Summa. 5. Tämän jälkeen lisää vielä kirjanpidon tositteellesi kirjanpidolliset myyntitilit, joille myynnit tiliöidään. Esimerkiksi ALV 24% myynnille voidaan käyttää tiliä3000 - Myynti ALV 1 6. Tarkista lopuksi, että tositteen summat ja ALV:n osuus kirjaantuu oikein tositteelle, jolloin voit tallentaa tositteen. 7. Lasku siirtyy avoimeksi myyntilaskuksiMyynnit - Avoimet myyntilaskut kohtaan. Huom. Tässä siirretään ainoastaan laskun kirjanpidolliset perustiedot, jolloin myyntilasku saadaan kirjanpitoon ja lisäksi se saadaan avoimiin myyntilaskuihin seurantaan, jotta se voidaan kuitata maksetuksi kun asiakas maksaa laskun. Eli myytyjä tuotteita ei merkitä tässä tapauksessa laskun siirrossa. Jos halutaan merkitä myös myytyjä tuotteita laskuille, niin ainoa vaihtoehto on syöttää myyntilaskut ohjelmaan sisään normaalisti. Silloin pitää huomioida laskunumerointi, että se lähtee liikkeelle vanhimmasta avoimeta laskusta ja sen jälkeen on syötettävä kaikki laskut, jotta laskunumerointi pysyy juoksevana ja oikeana.
Huipputunnisteet