peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Tervetuloa Visma ePasseli Yhteisöön!

Sivuiltamme saat ajankohtaista tietoa ohjelmistosta, voit keskustella muiden käyttäjien kanssa sekä löydät nopeasti hyödyllisiä neuvoja ohjelman käyttöön liittyen.

Visma ePasseli käyttäjänä voit kirjautua sisään yhteisöömme samoilla tunnuksilla, mitä käytät ePasseli ohjelmassakin.

Viimeisimmät aiheet

Jos sinulla on ollut käytössä Passeli Laskutus, Passeli+ Lite tai Passeli+ Standard ohjelma entuudestaan, niin voit nyt siirtää asiakastiedot, tuotetiedot ja avoimet laskut ePasseli ohjelmaasi. Sinun tarvitsee vain ladata Migraatiotyökalumme ja tehdä siirto sen avulla. Alapuolelta löytyy myös video-ohje, niin näet miten helppoa tietojen siirto on.Mikäli sinulla ei ole vielä ePasselia, voit tästä tutustua siihen ilmaiseksi 30 päivän ajan. Lataa ensiksi Migraatiotyökalu tietokoneellesi. Huomioi että ohjelma pitää ladata sille koneelle josta löytyy myös aiemmin käyttämäsi Passeli -ohjelma. Voit ladata migraatiotyökalun TÄSTÄ. Jos olet ottanut jo ePasseli ohjelmasi käyttöön, niin sinun tulee nollata kaikki tiedot ePasselissa ennen tietojen tuontia. Huomioi että tietojen nollaus poistaa kaikki syöttämäsi tiedot ePasselistasi. Jos sinulla on ePasseli avattuna, mutta et ole vielä suorittanut ohjelman ensimmäisen avauksen yhteydessä tehtävää aloitusopasta, niin voit siirtyä suoraan tietojen tuontiin. Tietojen nollaus ePasselissa 1. Kirjaudu sisään ePasseli ohjelmaasi 2. Valitse Asetukset - Yrityksen asetukset 3. Asetuksien oikeasta reunasta löydätNollaa yritystiedot otsikon ja alapuolellaNollaa -painike 4. Ohjelma pyytää lisävahvistuksen ennen tietojen nollausta. Syötä salasanasi avautuvaan kenttään ja suorita tietojen nollaus. 5. Sinut kirjataan ulos ohjelmasta automaattisesti kun tiedot on nollattu. Tietojen siirto Passeli ohjelmasta ePasseliin 1. Avaa Migraatiotyökalu tietokoneeltasi 2. Kirjaudu Migraatiotyökalu -ohjelmaan sisään ePasselin käyttäjätunnuksella ja salasanalla 3. Valitse miten haluat tuoda avoimet laskut Vie kaikki avoimet laskut -valinnalla viedään Passeli ohjelmasta kaikki ne laskut joiden tila onAvoin Vie avoimet laskut alkaen -valinnalla viedään valitun päivämäärän jälkeen olevat laskut joiden tila onAvoin Älä vie laskuja-valinnalla ei viedä lainkaan Avoimia laskuja ja siirrossa viedään vainAsiakas- ja tuotetiedot 4. KlikkaaSeuraavaja seuraavasta ikkunastaAloita 5. Tiedot on nyt tuotu ePasseliin. Kirjaudu ePasseliin sisään ja suorita ohjelman ohjattu käyttöönotto valmiiksi tuoduilla tiedoilla. Kurkkaa vielä video tietojen tuonnista:
Saisiko lähetetyn tarjouksen uudelleen muokkauksen mahdolliseksi, että ei tarvitse uutta tarjousta tehdä jos pitää lisätä / poistaa tarjoukselta tuotteita, tai hintaa muuttaa.
Onko epasselista mahdollista saada tilinpäätöserittelyjä. Nyt viime tilinpäätökseen tein tase-erittelytexcel-taulukkoon ja tällöin virheiden mahdollisuus kasvaa.Yritys kuuluu tilintarkastuksen piiriin.
Hei,Täysin uutela yrittäjänä ja ePasselin käyttäjänä kysyn. Miten ALV palutus kirjataan Epasseliin.Tuli tuossa yllätyksenä tuo ALV palautus, ja nyt rahat tilillä, mutta kirjanpidossa ALV miinuksella. Mikä on oikea tapa kirjata ne että ALV olis taas tasan 0€?
Joillain toimialoilla kassa-alennusten käyttäminen on yleistä, jolloin saadaan annettua laskun maksajalle alennus siitä hyvästä että lasku maksetaan ajoissa ennen sovittua eräpäivää. Haluaisimme kerätä tietoa tämän aiheen ympäriltä että onko tämä toiminto sellainen jota sinä kaipaat ePasseli ohjelmaasi? Onko sinulla tarve tehdä myyntilasku johon annetaan vaikkapa 30 päivän maksuaika, mutta ensimmäisen 14 päivänä aikana maksetusta laskusta saa esimerkiksi 2% alennuksen? Tai vastaanotatko sinä ostolaskuja joissa on vastaavaa Kassa-alennusta hyödynnetty? Kommentoi alle ja äänestä ehdotusta sen mukaan, että onko tämä tarpeellinen juuri teille?