peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Tervetuloa Visma ePasseli Yhteisöön!

Sivuiltamme saat ajankohtaista tietoa ohjelmistosta, voit keskustella muiden käyttäjien kanssa sekä löydät nopeasti hyödyllisiä neuvoja ohjelman käyttöön liittyen.

Visma ePasseli käyttäjänä voit kirjautua sisään yhteisöömme samoilla tunnuksilla, mitä käytät ePasseli ohjelmassakin.

Viimeisimmät aiheet

Kun pankkiyhteys on aktiivinen ja pankkisi muodostaa sinulle tiliotteen, niin tilitapahtumat tiliotteelta tulevat automaattisesti ohjelmasiPankki ja kassatapahtumat toimintoon. Myyntilaskujen viitesuoritukset kohdistetaan automaattisesti viitenumeron perusteella avoimiin myyntilaskuihin. Tämän avulla sinun työsi helpottuu huomattavasti, kun myyntilaskujen suorituksia ei tarvitse itse enää kirjata. Pankkiyhteyden avulla maksetut ostolaskut kuitataan tiliotteeltaMaksettu tilaan. Eli vaikka ostolasku olisikin siirretty maksuun pankkiisi, niin maksu vahvistetaan vasta siinä vaiheessa kun raha on oikeasti lähtenyt tililtä. Tämän avulla voidaan varmistua siitä että ostolaskun maksu on mennyt läpi. Voit lukea lisää pankkiyhteyden avulla maksetuista ostolaskuista täältä. Muut pankkitilillä tapahtuneet tilitapahtumat kohdistetaan manuaalisesti kirjanpitoon. Tämän avulla varmistetaan se että jokainen tilitapahtuma tulee käsitellyksi. Huomioi että pankkisi toimittaa sinulle tiliotteen niin usein, kuin Web Services sopimuksessa on määritelty. Eli jos olet esimerkiksi valinnut aikaväliksiKerran viikossa niin sinun myynti- ja ostoreskontrasi päivittyy ajantasalle aina tällöin kerran viikossa. Jos taas on valittunaJoka päivä niin tällöin reskontrasi on ajantasalla päivittäin.Normaalisti pankit tarjoavat vaihtoehtoja: Joka päivä Kerran viikossa Kerran kahdessa viikossa Kerran kuukaudessa
Laskua ei voi lähettää verkkolaskuna, mikäli verkkolaskuosoitteita ei ole asiakastiedoissa tallennettuna laskun luonnin yhteydessä. Toivoisin että lasku voitaisiin lähettää verkkolaskuna myös tilanteissa joissa verkkolaskuosoitteet syötetään jälkeenpäin asiakastietoihin.
Kun olet aktivoinut pankkiyhteyden käyttöösi, niin voit sen jälkeen maksaa ostolaskut suoraan ePasseli ohjelmastasi. Huomioi että Toimittajan tietoihin pitää olla tallennettuna IBAN tilinumero. Jos olet vastaanottanut laskun Maventan kautta ohjelmaasi, niin toimittajan tietoihin tallennetaan automaattisesti nämä maksutiedot. Ostolaskujen maksu on helppoa. Käsittele ostolasku normaalisti ohjelmassasi ja kun ostolasku onAvoimet ostolaskut listalla, niin voit lähettää maksut pankkiisi. NäetAvoimet ostolaskut näkymän yläosassa ilmoituksen, joka näytetään kun ohjelmassasi on ostolaskuja, joita ei ole vielä lähetetty pankkiin maksettavaksi. Ilmoituksen perässä on linkkiVie, joka avaa sinulle listan ostolaskuista jotka odottavat lähetystä maksuun. Valitse listalta oikea pankki, jos sinulla on useampia pankkeja yhdistettynä ePasseliisi. Valitse sen jälkeen laskut, jotka lähetetään maksuun. Voit myös halutessasi määrittää maksupäivän, jolloin lasku maksetaan. Oletuksena maksut maksetaan ostolaskun eräpäivänä. Katso alla oleva lyhyt video, jossa näytetään miten ostolaskun maksu lähetetään pankkiin.
Haluamme tietää enemmän sinun tarpeistasi ohjelman käyttäjänä.Uudessa Ideat-osiossa voit jättää kehitysehdotuksesi muiden Community-käyttäjien äänestettäväksi.
Viivästyskorkolaskenta mukaan laskuille ja kertyneen koron osuus mukaanmaksukehotukselle.