peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Tervetuloa Visma ePasseli Yhteisöön!

Sivuiltamme saat ajankohtaista tietoa ohjelmistosta, voit keskustella muiden käyttäjien kanssa sekä löydät nopeasti hyödyllisiä neuvoja ohjelman käyttöön liittyen.
Recent topics

Koska ePasselissa ei pysty samalla tavalla kuin PasseliStandartissa valitsemaan onko tekemäsi lasku tarkoitus olla verollinen tai veroton, minua on neuvottu perustamaan jokaisen tuotteen kahteen kertaan josta yksi on tavarat 0% ja toinen tavarat 24% ryhmissä. Ongelmana tässä tapauksessa on se tehdessä verollisen laskun ja lisäessä tavarat 24% ryhmästä tuotteita, a-hintaan ilmestyy silti veroton hinta johon viereen tulee merkintä alv 24% jonka jälkeen järjestelmää lisää laskun loppusummaan vero-osuuden. Eli esimerkiksi jos lisätään tuote X ryhmästä tuotteet 24% jonka verollinen hinta on 17€ ilmestyy riville näin: tuote X 13,71€ alv 24% 13,71€. Tämä antaa ymmärttää että tuotteen X verollinen summa on 13,71€. Eikä tässä tapauksessa pysty manuaalisesti muokkamaan rivin hintaa 17€ koska ohjelma laskee lopussa tämänkin päälle verot. Pystyykö tämän virheen kirtämään jollain tavalla? Oikea tapahan olisi tämä:Rivi: Tuote X 17,00€ alv24% 17,00€Laskun lopussa: Veroton 13,71€, ALV (24%) 3,29, yhteensä 17,00€
1 0
Kirjoittaja:
Miten toiminimen kanssa noiden omalla rahalla tai omalta tililtä tehtyjen ostojen tuonti ohjelmaan onnistuu?Löysin ohjeista jonkinlaista ohjeistusta, mutta siinä ei kerrottu, mikä yrityksen tileistä tulee valita?Olenko aivan hakoteillä.
1 0
Kirjoittaja:
Pankkiverkkoa aktivoidessa tulee ilmoitus "Y-tunnus on jo käytössä". Mitä se tarkoittaa ja miten tästä edetään? Tämä johtuu siitä että yrityksellänne on jo aiemmin ollut Maventa-käyttäjätili ja ePasseli ei pysty yhdistämään tätä tiliä käyttöönsä. Jos saat tällaisen virheen, niin laitathan tästä meille viestiä support@epasseli.fi ja me määritämme Maventan manuaalisesti ePasselisi käyttöön.
0 0
Kirjoittaja:
Hei, voiko ePasseliin luoda omia maksuehtoja? Tarvitsisi maksuehdoksi 7 vuorokautta.
9 0
Kirjoittaja:
Yritin tuoda tietoja täällä foorumilla olevien ohjeiden mukaisesti csv-tiedostolla, jossa on juurikin antamanne sarakeotsikot. Tuonti tyssää kuitenkin heti alkuunsa kohtaan InvoiceAdress1. Ilmoittaa, että väärä otsikko? Mitä tälle olisi tehtävissä?
4 0
Kirjoittaja:
Kysymykset Haluaisin määrittää itse viitenumeron ohjelmassa. Voinko vaihtaa tai määrittää sen itse? Vastaus Viitenumeron vaihtaminen ei onnistu, sillä viitenumero muodostuu aina laskunumerosta + tarkistenumerosta ja sen muodostamista ei ole vapautettu. ePasseli halutaan pitää mahdollisimman yksinkertaisena ja helppona käyttää, jolloin tällaisia ylimääräisiä asetuksia on karsittu.
0 0
Kirjoittaja:
Mitä tarkoittaa pankkiverkko Yrityksen asetuksissa?
5 0
Kirjoittaja:
Jos laadin tarjouksen asiakkaalle ePasselissa ja hän hyväksyy sen, niin teenkö erikseen laskun asiakkaalle?
1 0
Kirjoittaja:
Olen avannut koejakson ePasseliin, maksaako laskujen lähetys sähköpostilla jotain?
1 0
Kirjoittaja:
Jos on tarve aloittaa Visma ePasselin käyttäminen kesken tilikauden, niin suosittelemme tekemään sen ALV-ilmoitusjakson vaihteessa, koska se helpoittaa ALV-ilmoitusten tekemistä. Eli jos esimerkiksi ilmoitat kuukausittain ALV:t niin tällöin ohjelman vaihtaminen olisi hyvä tehdä kalenterikuukauden 1. päivä. Tositteen kirjaus Siirry Kirjanpito - Kirjanpidon tositteet - Uusi tosite Syötä tosite kuukauden viimeiselle päivälle, eli esimerkiksi jos vaihto tapahtuu 1.11.2017 alkaen, niin syötä tämä tosite päiväykselle 31.10.2017. Kuvaukseen voit kirjoittaa selitteen tositteelle, esim. Saldot Syötä tämän jälkeen kaikki tilit ja saldot näille tileille, jotka siirretään. Nämä tiedot saat edellisestä kirjanpito-ohjelmastasi. Kun saldot ovat tarkistettu ja erotusta ei löydy, niin voit hyväksyä tositteen ja jatkaa kirjanpitosi tekemistä Visma ePasseli ohjelmalla. Tositteen kirjaus myynti- ja ostolaskuilla Jos sinulla on tarkoitus myös siirtää avoimia myynti- ja ostolaskuja Visma ePasseliin, niin voit ne kirjata samalla kun luot tositetta. Sinun tulee ennen tositteen luomista käydä tarkistamassa asetuksista, että manuaaliset kirjaukset ovat sallittu, ja voit luoda myyntilaskuja suoraan tositekirjauksesta. Löydät asetukset kohdasta Asetukset - Yrityksen asetukset - Kirjanpidon asetukset. Kun asetukset ovat kunnossa, niin voit siirtyä Tositteen kirjaukseen. Myynti- ja ostotapahtumat voidaan siis luoda suoraan Tosite -kirjauksen yhteydessä Kun lisäät Myyntisaamiset tilin niin pääset Lasku -sarakkeessa luomaan uuden Myyntilaskun. Jos asiakasta ei ole vielä ohjelmassa, niin luo se laskun luonnin yhteydessä. Sama toimii Ostolaskujen osalta, jos lisäät Ostovelat -tilin niin pääset luomaan Ostolaskun ohjelmaan. Laskut tallentuvat myös ohjelmaasi ja ne löytyvät nyt siis myös kirjanpidostasi Alla olevassa esimerkkikuvassa 3000 - Myynti ALV 1 on hajautettu kahdelle riville. Tällä tavoin avoimista myyntilaskuista koostuva myynti on kirjattu erikseen, jotta avointen myyntien ALV:t saadaan eriteltyä. Jos teet näin, niin ole tarkkana että Myyntejä ei kirjata tuplana ohjelmaan. Kun tositteen tiedot on tarkistettu, niin hyväksy tosite. Ohjelma antaa varoituksen, koska tosite pitää sisällään tilejä joille ei suositella manuaalisia kirjauksia. Voit kuitenkin ohittaa varoituksen ja tallentaa tositteen jos olet tositteen oikeellisuuden tarkistanut. Kun saldot ovat siirretty onnistuneesti ohjelmaan, niin voit jatkaa kirjanpitosi tekemistä ePasseli ohjelmallasi.
0 0
Kirjoittaja:
Eniten kehuja saaneet kirjoitukset