Minun alueeni
Apu
Tuomirkku
CONTRIBUTOR **

Myyntireskontra/Viitesuoritusten autom.kirjaus ali- ja ylisuorituksissa

tekijä Tuomirkku
Tila: Käsitelty

Kun asiakas maksanut viitteellisen maksun (oman järjestelmänsä pyöristyserosta johtuva ) jossa ns. ali- tai ylisuoritusta laskusta esim. 0,01 € ei Vismanet osaa kirjata kumpaakaan suoritusta automaattisesti vaikka suorituksissa löytyy viite- tai laskun numero.

Tähän olisi hyvä saada muutos, että huomioisi senttiheiton saldokorjaus-kenttään, mutta kirjaisi ali/yli-suorituksen pankin viitesuorituslistalta tai tiliotteelta automaattisesti.

Vaatii nyt manuaalisen kirjaamisen ja lisäksi alisuorituksessa joudutaan antamaan summa kahteen eri kenttään suorituksessa, Laskun riville/Maksettu summa- kenttään sekä  Maksun summa-kenttään ennen kuin suorituksen kirjaus onnistuu. 

3 kommenttia
Anonymous
Entinen jäsen
tekijä Anonymous
 
juolamer
CONTRIBUTOR **
tekijä juolamer

Tähän liittyy myös se, että jos tuo sentin heitto on sellaisessa myyntilaskussa, jossa asiakkaalla on mahdollisuus käteisalennukseen, koko käteisalennussumma jää avoimeksi näkyviin järjestelmään ja saattaa aiheuttaa perintätoimia. Olisi hyvä, jos järjestelmä tekisi saldokojaukset niin, että sentin heitto tulisi automaattisesti käsiteltyä, jotta käteisalennuksetkaan eivät sitten menisi perntään turhaan.

Anonymous
Entinen jäsen
tekijä Anonymous
 
Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.