Minun alueeni
Apu
Sauli Miettinen
CONTRIBUTOR **

Tuotteen varastosaldon ja myyntihintojen näkyminen tuotteesta käsin

tekijä Sauli Miettinen
Tila: Käsitelty

Tietoruutu josta näkee tuotteen ostohinnan, varastosaldon ja viimeisen 12 kk myyntihinnat ja asiakkaat. Käyttötarkoituksena on nopeuttaa puhelinasiakkaan palvelemista tietojen löytyessä suoraan tuotteesta ilman useampien valikkojen avaamista.

2 kommenttia
tekijä Heikki Laakkonen

Tämä kehitysidea on jo viety aikaisemmin eteenpäin tuotekehitykselle ja käsitelty tarve juurikin puhelinasiakkaan palvelemisen näkökulmasta.

Jarmo Hurskainen
CONTRIBUTOR **
tekijä Jarmo Hurskainen

Myös tarjoushinnat on oltava mukana. Olen räätälöinyt meille haun jossa on tarjotut ja myydyt rivit. Ne voi suodattaa asiakkaan, tuotteen, toimittajan ja päivämäärävälin mukaan. Siihen voi myös tehdä merkkijonohaun. Tämän haun kun vielä saisi myyntitilaukselle/tarjoukselle niin, että valitsee rivin mille haku tehdään ja se näyttäisi kyseisen asiakkaan kyseisen rivin tarjous/myyntihinnat.

Tuo haku näyttää riveittäin tilaustyypin, tuotekoodin, määrän, yksikön, tuotteen kuvauksen, yksikköhinnan, ale%, alennetun yksikköhinnan, ostohinnan, tarjouspvm, tarjous/myyntitilausnumeron, tarjouksen tekijän, asiakkaan, voimassa pvm, toimittajan, tarjouksen kuvauksen.

Varastosaldo olisi hyvä vielä lisäksi.

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.