avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Siste nytt

Med det samme at forhåndsbetalinger/dobbelbetalinger kom med på remitteringsforslagene på lik linje med kreditnota så en kunne krysse dem mot...
Hei,har en faktura som har dokumentstatus lukket, men ligger med innboks status NY. Får ikke sendt denne gjennom systemet. Ikke får jeg slette den heller. Noen som har vært borti dette før? Er bokført og betalt.Lagt med skjermbilde.
Det vil utføres vedlikehold på våre datasentere førstkommende helg. Vedlikeholdet starter lørdag 23. februar kl 21:00 og er planlagt ferdig kl 08:00 neste morgen.
Dette problemet støter vi på støtt og stadig, særlig i forbindelse med kasseoppgjør som lastes inn i banktransaksjonsbildet hvor det er flere betalingskontoer koblet på linjen.Der er det ønskelig å få splittet betalingskontoene på avdeling. Det skaper en del støy at dette ikke er mulig derfor er dette et STORT ønske å få endret på.
I dette skjermbildet burde man kunne valgt periode sammen med konto og kostnadsbærer. Man burde også kunne masseaktivert transaksjoner mot ett driftsmiddel. Enten et nytt et eller lagt til på et eksisterende. Mange får faktura fra flere leverandører i forbindelse med investeringer, og legger disse kostnadene på en konto for anlegg under utførelse eller liknende og en kostandsbærer/prosjekt. Hadde man kunne valgt periode, konto og kostnadsbærer for å få frem en saldo og deretter kunne valgt å aktivere alle transaksjoner til ett driftsmiddel ville det effektivisert denne prosessen mye. I denne prosessen burde også linken til opprinnelig dokument fulgt med over til driftsmiddelet. Hatt en egen fane på selve driftsmiddelet etter Avstemming som het Dokumentasjon driftsmiddel eller noe slikt. At linken til opprinnelig faktura la seg her når man konverterer fra innkjøp slik at man alltid vet hvilke faktura som er knyttet til driftsmiddelet.
Relevante linker