avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

Velkommen til området for Visma.net ERP

Finn informasjonen du trenger om Visma.net ERP - innenfor alt fra økonomistyring, til logistikk, til rapportering. Snakk med andre brukere, og finn kurs og nyheter som er relevante for deg.
Siste nytt

Jeg jobber i en bedrift hvor en salgsordre blir behandlet av 3 forskjellige seksjoner. Kundesupport står for opprettelse av salgsordre, og regnskap fakturerer. For min del hadde det vært ønskelig å kunne se informasjon varekostnad og margin i det endelige fakturabildet, da det er regnskap som skal kontrollere dette. (det samme bildet som man kan se på en salgsordre)
0 0
Postet av
Noen opplever at menypunkter og ledetekster i skjermbilder i Financials vises både på brukers språk og på engelsk.
2 0
Postet av
Når man søker nå i ordreregistrering så kan man legge ut attributter i kolonnene.Dette går ikke når man klikker på "Legg til lagerstyrt vare" i ordren.  Dette er savnet å kunne gjøre da man gjerne vil filtrere for eksempel en gruppe vare og sette på i søket antall man ønsker lagt til i ordre på flere linjer nedover.
0 0
Postet av
Når du er i Visma.net er Community ett klikk unna, benytt denne for å raskt komme deg til Community.
0 0
Postet av
Endring av avgiftskode er ikke tilgjengelig ved delt linje. Ønsker at dette skal være mulig da de som konterer i Approval ikke kan endre avgiftskode, som også er et ønske. All kontering foregår ute i linjen (konto, kostnadsbærer og momshåndtering). Vår kunde drifter bl.a lokaler/vedlikehold for treningsrom og barnehage hvor det ikke er fradrag for moms. I og med at kunden driver med blandet virksomhet (med tanke på moms), har de som sitter på etterkontrollen et spesielt ansvar for å påse at momsen håndteres korrekt. Dette ser brukerne ikke før de får bilaget ferdig kontert tilbake fra linjen, da det er konteringen som er retningsgivende for momshåndteringen. Når de da får bilaget tilbake og ser at det er postert med feil momskode bør brukeren som sitter med etterkontroll kunne ha tilgang til å endre momskoden istedenfor at det da må sendes tilbake til linjen for korrigering. Det er både tidkrevende og lite effektivt.
4 7
Postet av
Ny versjon