avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

Velkommen til området for Visma.net ERP

Finn informasjonen du trenger om Visma.net ERP - innenfor alt fra økonomistyring, til logistikk, til rapportering. Snakk med andre brukere, og finn kurs og nyheter som er relevante for deg.
Siste nytt

Customer Administrator er en rolle i Settings/Admin i visma.net. Med denne rollen kan du gi tilgang og roller til brukere på de forskjellige tjenestene kundene har lisens på. Her ser vi min bruker som er Customer Administrator på kunden #DEMO VSW Cloud Support. Jeg kan gi meg selv tilgang i Approval på firmaene under denne kunden. Hvis man ser det er haket av for Customer Administrator, så ser man at jeg ikke kan fjerne haken. Dette er fordi at det alltid skal være en bruker som er Customer Administrator på kunden. Så hvis jeg skal miste haken for Customer Administrator så må det være en annen Admin-bruker som må gå inn på min bruker og så fjerne haken.
For å få sendt en inngående faktura til Approval så må det være lagt til et vedlegg. Først når det er et vedlegg på fakturaen vil du kunne trykke på "Send til Approval"
De hender at inngående betalinger kommer inn i Autopay som samle-innbetalinger i en bulk som inne holder flere kunder. Eksemple på dette kan være der En lverandør bruker klarna faktura som betalingsmetode i sin Nettbutikk. Dette er betalinger som ofte kommer i samle innbetalinger. Det må være mulig å kunne matche samle betalinger mot forskjellige kunder og knytte automatikk til i form av match regler, i skjermbilde Behandle betalinger i Autopay. Kjøp i dag skjer mer og mer fra nettbutikker , så dette blir vanligere fremover.
Det kan hende det oppstår situasjoner der en bruker må godkjenne samme faktura to ganger. Dette er ikke en feil, men kommer på bakgrunn av hvordan flyten er lagt opp og innstillinger i Financials. I Approval setter du opp flyten, det kan blant annet være på bakgrunn av kostnadsbærere. I Financials kan du i tillegg sette opp en første godkjenner og en godkjenner på linje. Så i teorien kan samme bruker godkjenne en faktura tre ganger på rad i Approval. Da på bakgrunn av tre forskjellige roller. Så hvis dere opplever dette så se hva som er satt opp i Financials og i Approval.
Det er ønsker fra kunder vedr. flere felter for leveringsdatoer i skjermbildene for innkjøp og Salgsordre. På innkjøp er dette særs viktig I dag har du feltene for opprettet dato og Leveringsdato m/ mulighet til å sette forskjellig leveringsdato på varelinje. I tillegg til dette er det ønske om felt for - Forventet leveringsdato - bekreftet leveringsdato - Faktisk levert dato. Dette for å kunne ta ut rapport for Leveringspresisjon i form av forespørsel eller standard rapport, på leverandører. Det hender ofte kunder bestiller flere paller , eks 10 får levert 1 pall på en dato - 3 paller en annen dato - og resten på resten på en annen dato igjen. Dette må de kunne måle sine leverandører på. - Disse datoen ønskes det også å kunne ta ut en Standard rapport fra system på. Pr i dag er det ingen rapporter på innkjøp der det er felt for dato i rapportene. På Salgsordre så er det ønske om følgende felter - Ønsket leveringsdato - forventet leveringsdato - bekreftet leveringsdato i ordre hodet og på linjer, Bekreftet leveringsdato må være synlig på ordrebekreftelse som kunden får til sent - også på linjenivå. -
Relevante linker
Påloggede brukere (378)