avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

Velkommen til området for Visma.net ERP

Finn informasjonen du trenger om Visma.net ERP - innenfor alt fra økonomistyring, til logistikk, til rapportering. Snakk med andre brukere, og finn kurs og nyheter som er relevante for deg.
Siste nytt

Jeg savner å kunne sette på filter IKKE LIK på kolonner i mange skjermbilder.Kunne dette vært lagt til?To eksempler: hvis man vil se alle utgående faktura som ikke er NOK, eller hvis man vil eliminere alle transer med avgiftskode 1. Hadde jeg hatt dette filteret så hadde jeg fått bort mye transer når man leiter i standardskjermbilder.
Fakturaer fra AutoInvoice sendes ikke til faktura-innboks i Visma.net ERP
Å lage nye brukere med begrensede rettigheter i Visma Net er en litt tung prosedyre og det er lett å gjøre feil.Nå er det med versjon 7.0 full mulig å unpinne skjermbilder som en bruker ikke skal ha i menyen sin, men det begrenser ikke muligheten til å ta frem disse skjermbildene igjen.Når man unpinner og legger opp skjermbilder for en bruker så haddedet værtfint å ha en mulighet for å fjerne t"Flere valg" fra menyvalget for en bruker. Da kan en legge opp menyvalg uten å risikere at brukeren tar frem igjen de funksjonene de ikke skal ha tilgang til?
Ønske om at det kan vises både eks,ink og selve mva beløpet på linjenivå.Nå vises det bare "Manuelt Beløp" og "Beløp". Kunne også vært mulig å hentet opp "Beløp eks mva", "Beløp ink mva" og "Mva Beløp" på linjenivå, ikke bare i hodet.
Jeg har nettopp startet et enkeltpersonforetak og har enda ikke hatt noen inntekter, så jeg er ikke momsregistrert. Nå skal jeg kjøpe en online kurs fra en bedrift i UK. Skal jeg betale VAT på den tjenesten? Jeg har mottatt en faktura uten VAT ettersom leverandøren av kursen sier at de ikke skal legge på VAT på fakturaer til land utenfor EU. Er dette riktig? Skal jeg selv legge på noen moms da jeg bokfør denne fakturaen, og betyr det i så fall at jeg må sende inn mva-melding selv om jeg ikke er momsregistrert?
Relevante linker
Påloggede brukere (177)