peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.
Apu
Jussi Salminen
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 146 Näytöt

 Tässä käyttövinkissä kerrotaan miten dashboardit toimivat ja miten niitä voi muokata. Tämä ohje koskee Visma.net Financials ja Logistics moduuleissa olevia dashboardeja, ei Visma.net Insightsin dashboardeja.

 

Dashboardien tarkoituksena on kertoa käyttäjälle nopeasti ja yksinkertaisesti näkymä halutun asian tilanteeseen. Olemme tehneet erilaisia esimerkki dashboardeja eri käyttäjärooleja varten helpottaaksemme dashboardien käyttöönottoa.

 

Dashboardit löytyvät valikon yläosasta. Ne on jaoteltu rooleittain ja tulevat näkyviin käyttäjän roolin mukaisesti.


71.png

 

Esimerkikkinä Taloushallinto

 

Tässä esimerkkikuvassa dashboardit ovat vielä englanninkielisiä, mutta kielisyys tullaan päivittämään.

 

Yhdelle ruudulle on rakennettu erilaisia dashboardeja kuvaamaan taloushallinnon tilannetta. Dashboardien taustalla on aina geneerinen kysely, joka hakee tiedot kannasta reaaliaikaisesti. Dashboardeista on suora linkki esittämään dataan.


72.png

 

Klikkaamalla esimerkiksi punaista laatikkoa “Myöhässä olevat maksut (toimittaja)”, avautuu taustalla oleva kysely suodatettuna dashboardin taustalla olevilla arvoilla. Listanäkymästä käyttäjä pääsee porautumaan yksittäisiin tietoihin ja tapahtumiin.


73.png

 

Dashboardit siirtävät käyttäjän toimintaa lähemmäs poikkeamien hallintaa ja tehostavat toimintaa käyttöliittymässä.

 

Dashboardien muokkaus (pääkäyttäjä)

 

Pääkäyttäjä voi muokata esimerkkidashboardeja tai tehdä uusia. Muokkaus vaatii käyttäjälle oikeudet Customizer ja DashboardDesigner.

 

74.png

Muokkaus aloitetaan muuttamalla dashboard näkymä muokkaustilaan oikeassa yläkulmassa olevalla SUUNNITTELU-painikkeella. Tämän jälkeen dashboardin yläreunaan ilmestyy muokkaa ja poista painikkeet.

 

75.png

76.png

 

 

 

 

 

 

 

Avustajat