Minun alueeni
Apu
Jarmo Korhonen
CONTRIBUTOR **

Myyntitilaukset Beta versio

tekijä Jarmo Korhonen

Hei sellainen huomio beta versiota ei voi käyttää koska ei anna muuttaa toimitus osoitetta vaan pitää laskutus osoitteen lukittuna. Rakennus yhtiöillä useita kertaluontoisia toimitus osoitteita eikä niitä todellakaan aleta tallentamaan sijainteihin saatava ihan kirjoittamalla muuttaa kuten vanhassa versiossa kiitos.

6 VASTAUSTA6
Jarmo Korhonen
CONTRIBUTOR **

tekijä Jarmo Korhonen

Tekijän lisäksi saatava myyjätunnus valittavaksi/vaihdettavaksi valikosta jolloin kun joku muu nakuttelee toisen myynnit on helpompi tilastoista seurata myyjien tulosta ja kirjautuu oikealle henkilölle myynnit myös.

 

Jarmo Korhonen
CONTRIBUTOR **

PS: ja mielellään niin ettei tarvitse joka tuoteriviä erikseen muuttaa kuten vanhassa versiossa  😉 

tekijä Sanna Ruosaari

Hei Jarmo,

 

Kiitos palautteesta. Koska olette pilottiasiakas uudelle myyntitilaussovellukselle, tuotekehityksemme tulee ottamaan teihin yhteyttä testipalautteen saamiseksi. Nämä kaikki huomioit on hyvä tuoda heille esiin läpikäynnissä.

Marko Koivuniemi
ACTIVE CONTRIBUTOR *

tekijä Marko Koivuniemi

Meilläkin on tiettyjä tarpeita joissa asiakaskortistossa on yleiskoodi 99 yksityisasiakkaalle, jota käytetään ja varsinainen toimitustieto kirjataan vain tuohon myyntitilaukseen. En vielä itse testannut asiaa uudella MT:llä. 

Marko Koivuniemi
ACTIVE CONTRIBUTOR *

Vastasin näköjään .NET-version puolelle - meillähän on Nova. Mutta olisi niin sopinut myös Novan uuteen MT-ohjelmaan etten hokannut tarkistaa. (Ja minähän en tiedä vaikka konepellin alla olisikin kyse samankaltaisesta ohjelmasta.) Mielelläni seuraan kyllä tätäkin palstaa. Olihan meillekin aikoinaan Visma .NET -tulossa mikäli oikein ymmärsin. Mutta sitten strategia muuttuikin ja vanha sotaratsu sai piristysruiskeen ja uusia tuulia. 🙂  

Jarmo Korhonen
CONTRIBUTOR **

tekijä Jarmo Korhonen

Näköjään ei voi tulostaa tilausvahvistusta / lähetettäkään samasta ikkunasta.

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.