Minun alueeni
Apu

Visma Monipankki uudelle koneelle

tekijä Tanja Hölsö

Miten Visma Monipankki siirretään uudelle koneelle?

1 VASTAUS1
Accepted solution
Tanja Hölsö
VISMA

tekijä Tanja Hölsö

Visma Monipankin asennus uudelle koneelle

Uusin versio ja versioseloste ovat ladattavissa kirjautuneille käyttäjille Lataa materiaaleja

 

1. Asenna Visma Monipankki- ohjelman uusin palvelinosa ja työasemaosa uudelle koneelle. Ja ota talteen vanhasta ympäristöstäsi Monipankin asennuskansio ja nimeä se esimerkiksi MP_VANHA nimiseksi. Siirrä tämä kansio johonkin sellaiseen paikkaan, että löydät sen myös uudelta koneeltasi.

 

2. Kun käynnistät Visma Monipankin uudelta koneelta saat vaihtoehdoksi “Kopioidaan tiedot aiemmasta Monipankki asennuksesta”. Valitse tämä vaihtoehto ja hae tuohon poluksi kansion MP_VANHA sijainti.

 

3. Ajon jälkeen vanhojen tietojesi pitäisi olla uudella koneella ja voit jatkaa ohjelman käyttöä normaalisti. Ota tarvittaessa talteen uusi datahakemiston polku jos asennus sattui menemään eri polkuun kuin aiemmassa asennuksessasi. Tarvitset tätä tietoa kun muodostat aineistoja muista ohjelmistasi lähetettäväksi Monipankilla.

Visma On Premises Gatewayn asentaminen

Muista asentaa myös Visma On Premises Gateway uudelle koneellesi. Tarvitset palvelua SEPA-maksuaineistojen muodostamiseen ja Web Service liikennöintiin. Asennusohjeet ja asennuspaketin löydät tästä linkistä.
HUOM! Jos Visma On Premises Gateway on ollut jo aiemmin käytössänne, ei teidän tarvitse tilata palvelua enää uudelleen!

Jos olet epävarma asennusten suhteen ole aina yhteydessä omaan asennusvaltuutettuun jälleenmyyjään. Jos et tiedä kuka jälleenmyyjänne on ota yhteys Visman asiakaspalveluun. Yhteystiedot löytyvät osoitteesta Visma.fi

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.