Minun alueeni
Apu

Insights vaihtuu OneStop Reportingiin

tekijä Katja Salminen

Visma.netin peruspakettiin kuulunut raportointiohjelma Insights sulkeutuu tulevan viikonlopun aikana ja tuote korvataan uudella raportointijärjestelmällä OneStop Reportingilla. Olemme kontaktoineet asiakkaat, joilla Insights on ollut aktiivisessa käytössä. Mikäli teidän yritykselle ei ole vielä aktivointia tehty ja haluatte ottaa uuden järjestelmän käyttöönne, voitte olla asiasta yhteydessä omaan vastuumyyjäänne ja pyytää aktivointia hänen kauttaan.

 

Visma.netin peruspakettiin on kuulunut 5 Insights käyttäjää ja saman määrän käyttäjiä aktivoimme uuteen ohjelmaan veloituksetta. OneStop Reporting tarjoaa laajemmat raportointi toiminnallisuudet. Siellä on esimerkiksi mahdollista muodostaa omia raportteja ja muokata olemassa olevia. Tarvittavista lisensseistä ja niiden hinnoista saatte lisätietoa omalta vastuumyyjältänne.  

 

Tulemme loppuvuoden aikana järjestämään webinaarin, jossa on mahdollista tutustua OneStop Reportingin tarjoamiin mahdollisuuksiin. Webinaarin ajankohdasta tiedotamme täällä Communityssa. 

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.