Minun alueeni
Apu

Myyntitilaus uudistuu

tekijä Sanna Ruosaari

Uuden myyntitilaussovelluksen tavoitteena on tehdä myyntitilausten käsittelystä ja luonnista helppoa, nopeaa ja yksinkertaista. Uusi sovellus on julkaistu koekäyttöön valituille asiakkaille Helmikuussa. Koekäytön tavoitteena on kerätä palautetta asiakkailta uudesta sovelluksesta, jotta siitä saadaan mahdollisimman täydellinen ennenkuin se julkaistaan kaikille asiakkaille. SannaRuosaari_1-1678971447083.png

 

Mistä uudessa sovelluksessa on kyse?

 

Käyttöliittymää on uudistettu, paljon. Tavoitteena on ollut tehdä käyttöliittymästä intuitiivinen, informatiivinen ja helppo käyttää. Suorituskykyä on myös pyritty parantamaan paljon. Näytön latautuminen kestää lyhyemmän ajan ja tilausrivien käsittely ja muokkaus on nopeaa.

 

Aluksi (koekäytön aikana) uusi ja vanha sovellus toimivat rinnakkain. Aloitat tilauksen luonnin uudessa sovelluksessa ja jatkat tilauksen yksityiskohtien muokkaamista perinteisessä sovelluksessa. Uudesta sovelluksesta pääsee vaihtamaan helposti perinteiseen.

 

Nyt “koekäytössä” olevan sovellus ei ole vielä valmis eikä ominaisuuksiltaan yhtä rikas kuin perinteinen. Mutta se tulee olemaan!

 

Mikäli haluat olla mukana testaamassa uutta myyntitilausta ja antaa palautetta siitä meille, voit olla yhteydessä sanna.ruosaari@visma.com

 

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.