avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

Velkommen til Visma.net

Her finner du supportartikler og opplæringsfilmer til applikasjoner i Visma.net-familien. Snakk med andre brukere, og finn kurs og nyheter som er relevante for deg. Bruk søkfeltet og finn det du trenger!
Siste nytt

Hei,I Visma.net Admin er det mulig å velge "Brukere og roller" og deretter "Roller".Men etter å ha valgt firma er det ikke mulig å søke etter Approval-roller. Expense, AutoPay og Payslip-roller (sammen med mange andre) er mulig å velge. Hvorfor får vi ikke sjekket Approval-rollene?
Om den ansatte har feriedager tilgode fra fjoråret, så kan disse feriedagene legges inn manuelt på den ansatte, slik at de kommer med på årets feriedager tilgode.
Torsdag 21.06 slapp vi vår oppdaterte versjon av Appen "Visma Employee" for Android. Denne versjonen kommer nå med mulighet til å legge til bilder, lage utlegg, hekte de på en reiseregning og sende rett til godkjenning. Les mer om denne fantastiske nyheten!
Tirsdag 05.06. kl 22.00 starter vi oppdatering til versjon 111 av Visma.net Payroll. Under følger noen av nyhetene i denne versjonen.
Jeg har leverandørfakturaer som var ubetalte 31.12.17, disse var i euro, GBP og SEK. Jeg har funnet vekslingskursen for 31.12.17 og regnet ut differansen for valutagevinst/tap, men jeg forstår ikke hvordan jeg skal føre dette mot 8060/8160 (slik det står i "veiledningen" til årsavslutningen i visma). Jeg tenker kanskje jeg skal kreditere konto 2400 og debetere konto 8060/8160?Disse leverandørfakturaen er betalt i ettertid og det gjør det vanskeligere. Jeg har angret matching slik at betalingen ikke er linket til leverandørfakturaen, den vises som en "ubetalt leverandørfaktura" på siden for leverandørfakturaer. Likevel er det ikke mulig å føre et manuelt bilag hvor jeg velger konto 2400 og prøver å skrive inn fakturanummeret til bilaget jeg skal bokføre valutagevinst/tap mot.Kan noen hjelpe med hvordan jeg skal gå fram?
Medlemmer med flest likes
Mest likte innlegg
Relevante linker