avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

Velkommen til Visma.net

Her finner du supportartikler og opplæringsfilmer til applikasjoner i Visma.net-familien. Snakk med andre brukere, og finn kurs og nyheter som er relevante for deg. Bruk søkfeltet og finn det du trenger!
Siste nytt

Tirsdag 05.06. kl 22.00 starter vi oppdatering til versjon 111 av Visma.net Payroll. Under følger noen av nyhetene i denne versjonen.
Hei.Våre mail om det er tilbud/bekreftelser eller faktura ender i søppelpost mappen hos mange kunder. Om vi sender til oss selv så går den også i spam.MailFrom@visma.net adressen virker som ikke er likt av Microsoft ihvertfall. Vi bruker firma mailen vår som svar adresse.Det skulle også være en leveringsforpliktelse eller feil ved sending om epost ikke eksisterer.
Jeg har leverandørfakturaer som var ubetalte 31.12.17, disse var i euro, GBP og SEK. Jeg har funnet vekslingskursen for 31.12.17 og regnet ut differansen for valutagevinst/tap, men jeg forstår ikke hvordan jeg skal føre dette mot 8060/8160 (slik det står i "veiledningen" til årsavslutningen i visma). Jeg tenker kanskje jeg skal kreditere konto 2400 og debetere konto 8060/8160?Disse leverandørfakturaen er betalt i ettertid og det gjør det vanskeligere. Jeg har angret matching slik at betalingen ikke er linket til leverandørfakturaen, den vises som en "ubetalt leverandørfaktura" på siden for leverandørfakturaer. Likevel er det ikke mulig å føre et manuelt bilag hvor jeg velger konto 2400 og prøver å skrive inn fakturanummeret til bilaget jeg skal bokføre valutagevinst/tap mot.Kan noen hjelpe med hvordan jeg skal gå fram?
Hei.Er det nå mulig for en som ikke kan bli satt som leder i VL, da han ikke er ansatt i firma,å få de ansatte han skal godkjenne for opp på listen tilvenstre i VN Calendar?
Du endrer arbeidstidsplan/turnus eller oppretter nye planer/turnuser ved å gå i kalenderen til den ansatte under Calendar / Registrering. Marker den ansatte i oversikten til venstre og klikk på første dag arbeidsplanen skal være gjeldende.
Relevante linker