avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

Velkommen til Visma.net

Her finner du supportartikler og opplæringsfilmer til applikasjoner i Visma.net-familien. Snakk med andre brukere, og finn kurs og nyheter som er relevante for deg. Bruk søkfeltet og finn det du trenger!
Siste nytt

Før du kjører den første lønnsskjøringen bør du se gjennom oppsettet av lønnsslippen. Somstandard er oppsettet forhåndsdefinert, men det kan være at du ønsker et annet oppsett.   Gå til Payroll - Rapporter - Lønnslipp - Oppsett av lønnsslipp Klikk på Endre for å komme til oppsettet. Dette er noe av det du kan gjøre: Du kan laste opp egen selskapslogo som vises på lønnsslippen. Du kan velge hva som skal vises, og flytte på kolonner. Du kan når som helst gjøre endringer på dette oppsettet.   For å komme videre til neste steg, Hvordan opprette den ansatte som bruker, klikk her
0 0
Postet av
For at ansatte skal få tilgang til Visma.net tjenestene må det lages en bruker for hver ansatt. Når dette er gjort, vil den ansatte få tilgang til Calendar, Expense og Payslip.
0 0
Postet av
Er det flere som har problemer med Visa.net, jeg får logget på for å så bli kastet ut, irriterende. Morten
3 0
Postet av
I Expense har du muligheten til å ta ut oversiktsrapporter for reiseregningene dine til enten Excel, PDF eller Word.
0 0
Postet av
I den nye versjonen av Visma.net som kommer 28. april er det implementert endringer i måten du starter tjenesten og velger den bedriften du skal jobbe med. Samt mye mer.
0 0
Postet av
Relevante linker
Påloggede brukere (461)