Minun alueeni
Apu

Verkkolaskutuksen aktivointi ePasselissa

05-07-2022 07:53
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 1101 Näytöt

Saat aktivoitua verkkolaskutuksen käyttöösi kohdasta: "Asetukset" - "Yrityksen asetukset" - "Laskutuksen asetukset" - "Aktivoi". Ohjelma kysyy tämän jälkeen mihin sähköpostiosoitteeseen lähetetään allekirjoitettavaksi Valtuutus verkkolaskujen välittämiseksi.

 

Verkkolaskutuksen aktivointi.png

 

Yritys tulee vahvistaa ennen kuin verkkolaskuja voidaan lähettää tai vastaanottaa. Samalla aktivoidaan Maventan pankkiverkko. Pankkiverkkoyhteys on veloitukseton lisäpalvelu, joka mahdollistaa verkkolaskujen lähettämisen ja vastaanottamisen toimijoilta, joilla on pankkioperaattori käytössään (esim. Danske Bank).

Voit vahvistaa yrityksesi allekirjoittamalla sähköisesti sähköpostiisi lähetetyn valtuutuksen.

Valtuutus tehdään seuraavasti:
1. Sinulle lähetetään automaattisesti sähköposti otsikolla "Visma Solutions Oy kutsuu allekirjoittamaan asiakirjan Valtuutus verkkolaskujen välittämiseksi yritykselle "Yrityksen nimi" (Y-tunnus)". Klikkaa "Siirry allekirjoittamaan".

 

kutsu allekirjoittamaan.jpg


2. Anna sähköpostiviestissä oleva numerokoodi ja avaa asiakirja.

 

avaa asiakirja.jpg

3. Siirry tunnistautumaan.

 

siirru tunnistautumiseen.jpg

 

4. Valitse tunnistautumistapa ja tunnistaudu.

 

5. Allekirjoita asiakaskirja. 

 

allekrijoita asiakirja.jpg

 

Kun allekirjoitus on onnistunut, saat siitä ilmoituksen sähköpostiisi. Nyt voit aloittaa laskujen lähettämisen. Kun pankkiverkko on aktivoitu, saat erillisen vahvistuksen sähköpostiisi.

Osanottajat,

Pysy kärryillä!

Klikkaa artikkelin oikeasta yläkulmasta kolmea pistettä ja "Tilaa". Näin saat ilmoitukset suoraan postilaatikkoosi, kun artikkeliin tulee jotain uutta. Valitse oikealta asetusvalikosta tilaa, niin pysyt mukana!