Minun alueeni
Apu
HelHoo81
CONTRIBUTOR **

Alv-raportit

tekijä HelHoo81

Hei, Alv raporttia luodessa tulee teksti Alv raportilta on löytynyt poikkeamia. On 4 tositetta, jotka pitää tarkistaa. Silti en ymmärrä missä vika?

5 VASTAUSTA5
Accepted solution
HelHoo81
CONTRIBUTOR **

tekijä HelHoo81

Viime vuoden alv raporttia ei voi luoda? 

Accepted solution
Taina L
VISMA

tekijä Taina L

Moikka!

Mikäli haluat luoda alv-raportin uudelleen jo luotujen alv-raporttien tilalle, tulee jo luodut raportit poistaa kronologisessa järjestyksessä ohjelmasta ensin. Vasta sen jälkeen pääset luomaan uusia alv-raportteja uudelleen. Päällekkäisiä alv-raportteja ei ole mahdollista ohjelmassa luoda.

 

Aurinkoista kesää!

Accepted solution
HelHoo81
CONTRIBUTOR **

tekijä HelHoo81

Selvä, kiitos tiedosta!

Accepted solution
Outi A
VISMA

tekijä Outi A

Hei, 

 

ePasseli herjaa alv-raportilla poikkeavista tositteista, jos se huomaa jotakin normaalista poikkeavaa. Tässä riittää se, että tositteet käy läpi ja jos ne on kirjattu ihan oikein, niin herjoista ei tarvitse välittää. Alv-raportin saa luotua herjoista huolimatta. Ohjelma siis vain ns. kehottaa käyttäjää tarkastamaan tositteet varmuuden vuoksi.

 

Jos alv-raportti herjaa summasta poikkeavia tositteita, niin kannattaa katsoa summat esim. alv-laskuri.fi avulla. Useimmiten kyse on muutaman sentin alv-pyöristyksestä. Ohjelmat pyöristävät alv:it hieman eri tavalla. Herjan voi tässä tapauksessa ohittaa.

Accepted solution
Ilmola
CONTRIBUTOR *

tekijä Ilmola

Hei, minulla sama viesti; yksi lasku mielestäni ihan oikein .  Lisäksi tullut edv tiedot, päiväys 31.12.2022, verottomaan myyntiin (Ohjelma otettiin tammikuusta 2023 käyttöön ja joulukuulle kirjasin vuoden 2022 saldot vertailutiedoiksi).   En löytänyt syytä.

 

Pysy kärryillä!

Klikkaa artikkelin oikeasta yläkulmasta kolmea pistettä ja "Tilaa". Näin saat ilmoitukset suoraan postilaatikkoosi, kun artikkeliin tulee jotain uutta. Valitse oikealta asetusvalikosta tilaa, niin pysyt mukana!