Minun alueeni
Apu
LidiaK
CONTRIBUTOR *

Kahden desimaalin pyöristys

tekijä LidiaK

ePasseli pyöristää laskut kahden desimaalin tarkkuudella. Usein laskun verollinen loppusumma on sentin liian vähän tai liian paljon.  Saako tämän mitenkään korjattua?

3 VASTAUSTA3
JonnaAikala
VISMA

tekijä JonnaAikala

Hei,

 

kiitos viestistäsi!

 

Valitettavasti ePasselin pyöristykseen ei pysty itse vaikuttamaan, vaan ohjelma pyöristää automaattisesti taustalla olevan logiikan mukaisesti summat. Kirjaan tästä kuitenkin palautteen eteenpäin kehityksellemme.

 

Aurinkoisin terveisin,
Jonna

slehti
CONTRIBUTOR *

tekijä slehti

Hei! Olisiko tähän mitään "kiertotietä", sillä on todella ärsyttävää kun syötän tuotekortistoon tuotteen verolliseksi hinnaksi 190€ niin se on laskulla kuitenkin 190,01€. Tämä on kyllä sellainen perusominaisuus, joka kaikissa muissa käyttämissäni laskutussovelluksissa toimii oikein. Eli voisitteko korjata pyöristyssäännöt oikeiksi?

Outi A
VISMA

tekijä Outi A

Hei!

 

ePasseli on vuonna 2018 Suomeen lokalisoitu kansainvälinen ohjelmisto, joka toimii myös Ruotsissa (eEkonomi), Norjassa (eAccounting) ja Hollannissa (eAccounting). Kehityksestä vastaa pääosin Ruotsin organisaatio ja me toimimme vain ohjelmiston välittäjänä Suomessa. Meillä ei ole omaa lokalisoitua kehitystä Suomen osalta ja näin ollen emme pysty tässä valitettavasti auttamaan suoraan. Laitamme tästä kehitykseen tiedon eteenpäin.

Pysy kärryillä!

Klikkaa artikkelin oikeasta yläkulmasta kolmea pistettä ja "Tilaa". Näin saat ilmoitukset suoraan postilaatikkoosi, kun artikkeliin tulee jotain uutta. Valitse oikealta asetusvalikosta tilaa, niin pysyt mukana!