avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 

Nya vägar till Systeminställningar och Företagsinställningar

24-08-2020 11:29
  • 0 Svar
  • 1 gilla
  • 665 Visningar

I takt med att fler och fler börjar använda den nya, webbaserade löneberäkningen kan det vara värt att påminna om att de inställningar som tidigare fanns i klienten redan har flyttat till connect.mytranspa.com vi menar alltså Företagsinställningar och Systeminställningar. Företagsinställningar är där du hittade lönegruppernas inställningar, t ex för månadslön enligt avtal och inställningar för lokala överenskommelser. Systeminställningar är där man gjorde nya systemanvändare och ändrade belopp för de skattefria traktamentena, bl a.

 

Systemanvändarbild.png

För att skapa upp en systemanvändare i TransPA klicka på verktyg / inställningar och  systemanvändare. I denna artikel kan ni läsa mer om hur man skapar en ny systemanvändare. 

 


Lönegrupper.png

För att skapa upp nya lönegrupper eller justera befintliga, klicka på Register / Lönegrupper och välj vilket avtal som du går under Transport/Buss o.s.v. I denna artikel kan ni läsa mer. 

 

 

Kommunikation.png

För att komma åt grundinställningar och kommunikation för tidrapporteringen. klicka på Verktyg / Inställningar och Kommunikation. I denna artikel kan ni läsa mer om grundinställningarna.

 

 

Löneberäkning.png

För att komma åt inställningar för Löneberäkning, klicka på Verktyg / Inställningar och Löneberäkning. Här väljer man inställningar för vilket lönesystem man vill exportera till, inställningar för kostnadsfördelning, eller att begränsa max antalet timmar i kompbanken o.s.v