avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 

Förenkla din vardag med mobilappen Visma Project Management

14-10-2019 12:13
  • 0 Svar
  • 0 gilla
  • 315 Visningar

Ladda ner mobilappen Visma Project Management för iOS eller Android för enkel åtkomst till många funktioner i systemet.

Mobilappen översiktsvyn.PNG

På startsidan får du en överblick över menyvalen och även visuella påminnelser om t.ex. upparbetad flextid eller antal försenade aktiviteter.

Tryck på den gröna plusknappen för att lägga upp nya kunder, kontakter, frånvaro, mm eller välj någon meny på huvudskärmen.

 

ARBETSTIMMAR
I vyn över arbetstimmar kan du visa, redigera och lägga till arbetstid. Dra i veckorubriken för att byta vecka. Klicka på plustecknet för att lägga till arbetstid och spara tiden genom att klicka på bockmarkeringen i övre högra hörnet. Du kan även klarmarkera dagen genom att klicka på dagtotalen och dra i slidern Klart. Vill du radera en post, klicka på dagtotalen för att öppna posten och dra (swipa) posten till vänster.

 

FRÅNVARO
I översiktsmenyn, tryck på det gröna plustecknet och välj Frånvaro. Ange typ av frånvaro och längd på frånvaron. Spara genom att trycka på bockmarkeringen i övre högra hörnet.

 

STOPP-UR
Med hjälp av stopp-uret kan du starta och stanna en klocka för att logga när du påbörjar och avslutar aktiviteter.
Klicka på posten och välj vilket projekt tiden hör till samt en kommentar. Vill du radera en post, klicka på posten och dra (swipa) posten till vänster.

 

AKTIVITETER
Aktivitetsvyn visar en lista över alla öppna aktiviteter. Sena aktiviteter visas överst. Klarmarkera en aktivitet antingen genom att öppna den och och markera Klart eller dra (swipa) aktiviteten till höger i listan. Om du drar en aktivitet till vänster kan du välja mellan att redigera eller senarelägga aktiviteten.

 

FÖRSÄLJNING
Här kan du lägga till nya försäljningsprojekt eller öppna befintliga. Du kan söka efter ett uppdrag eller sortera dem utifrån Förväntat orderdatum alternativt Försäljningsstatus. Öppna försäljningsprojektet för att se mer information om innehåll och planerade aktiviteter.

 

RESEKOSTNADER
Här kan du lägga till resekostnader till ett projekt. Om du vill få med ett fotat kvitto lägger du till kostnaden från mobilappen Visma Scanner.

 

PROJEKT
Lägg till nya eller titta på befintliga projekt från projektmenyn. Sök efter ett specifikt projekt eller sortera listan utifrån Slutdatum eller Kund. När du öppnar ett projekt visas en översikt över arbetstid, slutförandegrad eller finansiella nyckeltal.

 

KUNDER
Lägg till nya eller titta på befintliga kunder och kundkontakter. Adresser är kopplade till en kartfunktion som du kan klicka på för att hitta rätt.

 

AVGIFTER
Här kan du se tillagda avgifter eller artiklar samt lägga till eller tar bort artiklar/avgifter från ett projekt.

Medverkande