avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn

Logg inn eller registrer en ny bruker for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Brukertips Visma Community

Sorter etter:
Sist oppdatert av Klara Vatten VISMA ‎25-09-2019 12:24
Les hvordan vi jobber med videreutvikling i Visma og hvordan du kan komme dine ønsker og idéer.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Klara Vatten VISMA ‎25-09-2019 10:46
Få svar fra andre Visma-brukere og bidra med din kunnskap.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Klara Vatten VISMA ‎25-09-2019 11:17
Har du stilt et spørsmål i diskusjonsforumet og fått et svar som løste problemet ditt? Marker svaret som en godtatt løsning. Da hjelper du andre medlemmer å raske finne frem til riktig løsning. Hvordan fungerer det?  Når du godtar et svar som en løsning, får både spørsmålet og løsningen egne ikoner og lenker, som sender deg direkte fra spørsmålet til svaret.   Ikonet for en godtatt løsning vises også i diskusjonsforum og i søkeresultater, slik at du kan se hvilke innlegg som har godtatte løsninger.   Du kan kun markere en løsning som godtatt for spørsmål som du har stilt selv (altså tråder du har startet).   Slik markerer du et innlegg som en løsning: Klikk på ikonet Løsning? i svaret. Hvis du ombestemmer deg eller hvis et annet svar gir en enda bedre løsning, kan du tilbakekalle førstevalget og godta det andre svaret.   Slik tilbakekaller du en godtatt løsning: Gå til   Alternativer > Fjern markering som godtatt løsning. Du kan velge en annen løsning eller la spørsmålet stå uløst.   Når du markerer et svar som en godtatt løsning, viser du at du mener at dette svaret er den beste løsningen på spørsmålet du stilte.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Sara Malm VISMA ‎25-09-2019 12:09
 Du kan legge til eller endre profilbilde på to måter   Via din profil     Via Mine innstillinger    
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Sara Malm VISMA ‎25-09-2019 11:06
Har du lest en interessant artikkel og ønsker å finne den raskt neste gang du har behov for den?    Trykk på meny-knappen til høyre og velg bokmerk. Artikkelen vil da legge seg under Mine bokmerker på startsiden din så du enkelt kan finne den igjen.                           Dine bokmerker finner du på din startside, i menyen til høyre. Du finner startsiden ved å trykke på Community i top-menyen.   
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Eline Louise Liland Pedersen VISMA ‎28-10-2019 15:01
Få tilgang til brukertips, produktnyheter, nye versjoner, diskusjonsforum og egne fag- og bransjeområder. Dette og mye mer får du i gratistjenesten Visma Community.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Tomas Torbjørnsen VISMA ‎30-06-2020 09:05
Mange setter stor pris på å få varsling i og fra Community på nytt innhold. Du kan motta varsler på det du ønsker, når du ønsker. I tillegg kan du velge å bokmerke artikler og foruminnlegg.
Vis hele artikkelen
Aktuelt brukertips