Mine områder
Hjelp

Tilleggsopplysninger på "trekk i lønn for ferie"

11-05-2017 22:23 (Sist oppdatert 20-04-2022)
  • 0 Svar
  • 0 liker
  • 2861 Visninger

For kunder som har lønn hvor det legges inn tilleggsopplysninger, og som skal bruke automatikken i Huldt & Lillevik til å generere trekk for ferie, er det viktig at ting gjøres i riktig rekkefølge.

Hvis lønnsarten(e) som skal danne grunnlag for trekket har tilleggsopplysninger, som for eksempel opptjeningsland så skal de samme tilleggsopplysningene også rapporteres på "trekk i lønn for ferie".

Det er laget en automatikk i systemet slik at lønnsarten for "trekk i lønn for ferie" som du benytter under "generere trekk for feriefravær" skal hente de tilleggsopplysningene som er registrert på lønnsarten som danner grunnlag for trekket (f.eks fastlønn).

Lønnsarten for "trekk i lønn for ferie" skal derfor ikke ha tilleggsopplysningsett inne på selve lønnsarten.

For at automatikken skal fungere er det veldig viktig at tilleggsopplysningene er lagt inn FØR du kjører "generere trekk for feriefravær". Enten må det være lagt inn på Kartotek | Fast lønn/Trekk, eller så må det være lagt inn i Periodens lønn | Registrere per person. Er det ikke lagt inn før rutinen kjøres, så vil ikke systemet klare å hente tilleggsopplysningene.

 

NB! Dersom du ikke skal bruke rutinen "Generere trekk for feriefravær", men heller legge inn trekket manuelt på "Registrere per person", så må du lage en egen lønnsart for "trekk i lønn for ferie" og legge inn tilleggsopplysningssett på lønnsarten.

Aktuelt brukertips
Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"