Huldt & Lillevik Lønn
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

Velkommen til området for Huldt & Lillevik Lønn

Finn informasjonen du trenger om Huldt & Lillevik Lønn - innenfor alt fra A-melding, til lønnsarter, til ferie og fravær. Snakk med andre brukere, og finn relevante kurs og nyheter.
Siste nytt

Slik H&L er satt opp ser det ut som det er en kobling mellom postnummer og passord. Vi ønsker at det skal være fødselsnummer som skal brukes som passord når vi sender ut lønnsslipp som epost. Er det noe som jeg kan sette opp selv? Evt hvor gjør jeg det.EvaN
Jeg synes det er ganske tungvint å måtte gå inn på hver enkelt person for åhake av for"utført" på varsler.Jeg får fort 20 varsler som jeg jobber med før en lønnskjøring og skulle gjerne kunne haket av varslene på en enkelt side I tillegg så er det unødvendig å få opp meldingsboks ved innlogging pga varsler som er6 mnd frem i tid
Hvilken fraværskode bruker dere på ferie som ikke er opptjent.En nyansatt som bare har tjent opp 4-5 dager ferie, men som likevel ønsker full ferie på 21 dager.Ordner jeg det bare i oppstartsverdiene på ferie og bruker fraværskode ferie?
Det hadde vært genialt med en videreføring av denne modulen, slik at man kan overføre mottatt refusjon til lønn og bokføring.
HeiHadde det vært mulig å legge inn egen leder som sorterings mulighet på personbildet under valget " flere felt" slik at man var sikker på at man hadde rett leder på de ansatte nå som man må oppgi leder på sykemeldingene via altinn.
Relevante linker
Les om elefanten i rommet