Huldt & Lillevik Lønn
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

Velkommen til området for Huldt & Lillevik Lønn

Finn informasjonen du trenger om Huldt & Lillevik Lønn - innenfor alt fra A-melding, til lønnsarter, til ferie og fravær. Snakk med andre brukere, og finn relevante kurs og nyheter.
Siste nytt

Ved påmelding til kurs som avvikles i perioden 1. januar - 31. mars 2019 tilbyr Visma to kursplasser til prisen av én. Gi deg selv og en du kjenner kompetanse i julegave. Dette kan være en venn, tante, bror, kollega eller hvem du skulle måtte ønske å ta med deg.
Hei, vi har laget en lønnsart som danner grunnlag for provisjonslønn. Grunnlaget registreres på denne. Neste lønnsart må vi så punche inn manuelt, bare med lønnsarten, og så kommer beløpet på provisjonslønna inn automatisk der. Det hadde vært kjekt om denne andre linjen kunne lagt seg inn automatisk med grunnlaget til provisjonslønnen.Noen som vet hvordan vi kan få den andre lønnsarten til å legge seg inn automatisk når en har registrert inn grunnlaget ?
Er det trekkpliktig andel av diett på utenlandsreiser også, eller gjelder det kun i Norge. Hvis det også gjelder for utland, hvordan blir da beregningen når satsene er ulike fra land til land?Mvh Marianne Nummedal
Vi vil legge ut en "servicepack" av Lønn 5 i Cloud medio januar som håndterer utsending av "Elektronisk personoppsummering". Alle kunder som har Payslip i Cloud/HLASP, og ønsker å sende den "Elektroniske personoppsummeringen" dit, må avvente å sende disse inntil denne versjonen er lagt inn. Vi vil kommunisere når dette skjer her på Community.
Relevante linker
Åpne dagens luke