Huldt & Lillevik Lønn
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

Velkommen til området for Huldt & Lillevik Lønn

Finn informasjonen du trenger om Huldt & Lillevik Lønn - innenfor alt fra A-melding, til lønnsarter, til ferie og fravær. Snakk med andre brukere, og finn relevante kurs og nyheter.
Siste nytt

Jeg har lagt inn feil reg.nr på firmabil og brukt den i hele år.Hvordan retter jeg dette så skatten blir riktig.Kan jeg rette alt på en og samme måned, eller må jeg bakover i tid og kjøre nye Ameldinger på hver måned.
Jeg har en ansatt som fra utleggstrekk (skatt). Etter lønnskjøringen var ferdig gikk hun å søkt om en måneds fritak. Som hun fikk innvilget. Problemet er at jeg ikke vet hvordan man får et kjørt utleggstrekket i minus. Er det noen som har forslag?
Nærmere 2.000 er allerede påmeldt - så sikre deg plass nå!I år har det skjedd mye på regelsiden innen lønn og personal som alle må få med seg. Vi har satt sammen et kurs som gir deg god oversikt over alle nyheter. Dette gjelder blant annet nye regler om beregning av sykepenger, beregning av arbeidstid på reise, dekning av reiseutgifter og store endringer i skattemessig behandling av overtidsmat, fri avis, gaver i arbeidsforhold og personalrabatter fra 2019.
Hei, har 3 ansatte som har fått registerte 1 i feltet Egenmeld. 12 mnd. disse 3 ansatte hadde egenmeldinger i 2016, ingen registrerte i 2017.Hvordan har det seg at det nå i 2018 står registrert 1 tilfelle på alle 3?Noen som har en ide om hva som har skjedd her?
Vi opplever at gamle a-meldinger dukker opp igjen under Periodens lønn | A-melding | fanen Generere a-melding. Disse meldingene ligger og sperrer for innsending av nye a-meldinger. For å få fjernet disse gamle meldingene må dere ta kontakt med deres forhandler eller vår support på 09102.
Relevante linker
Lønnsforum Høst 2018