Huldt & Lillevik Lønn
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

Velkommen til området for Huldt & Lillevik Lønn

Finn informasjonen du trenger om Huldt & Lillevik Lønn - innenfor alt fra A-melding, til lønnsarter, til ferie og fravær. Snakk med andre brukere, og finn relevante kurs og nyheter.
Siste nytt

Hei,Noen som kjenner til om vi må innberette støtte til treningsutstyr, verdi ca. kr. 2 000,-,med selskapets og samarbeidspartners logo, hvor den ansattemå dekke ca. 40 % av kostnaden selv?Mvh.Kjersti
Hvis du ikke har mulighet til å reise til, eller bor langt unna våre kurslokaler har du nå mulighet til å sitte hjemme eller på kontoret og delta på Brukerdagen som streames direkte på internet.
Hei,Jeg skal legge inn Permisjon ved foreldrepenger på en av våre ansatte i perioden 17/7-21/9, men når jeg lagrer så forsvinner linjen. Lar det seg ikke gjøre å legge inn permisjon tilbake i tid?
Fra 2018 vil dagens permisjonstyper bli erstattet av nye, på grunn av at det er krav til at det skal spesifiseres nærmere hva slags type permisjon det er snakk om. Dagens typer, blir erstattet av følgende fraværskoder. Permisjon ved foreldrepenger Permisjon ved militærtjeneste Utdanningspermisjon Velferdspermisjon Red.dagsverk (velferdsperm.) Disse må opprettes i menyvalg Fravær | Fraværskoder: Forslag til til nye fraværskoder: Disse vil ikke være gyldig, eller mulig å rapportere på før januar 2018. Det er viktig å være klar over at vi ikke kommer til å konvertere dagens fraværskoder til nye fraværstyper. Har du permisjoner som går over årsskifte, må du inn å avslutte disse pr 31.12.17 på gammel fraværstype og fortsette fra 01.01.18 med ny fraværstype. De nye fraværstypene er klare i versjon 5.17.3 (1727) av Huldt & Lillevik Lønn 5.0 Foreldrepermisjon i perioden det blir utbetalt foreldrepenger, skal rapporteres med fraværstype Permisjon ved foreldrepenger. Permisjon utover perioden med foreldrepenger skal rapporteres med fraværskode Red.dagsverk (velferdsperm.) NB! Det er viktig at du ikke endrer type på de eksisterende fraværskoder, men at du oppretter nye fraværskoder med korrekt type.
I HL lønn er det et felt som heter deltidsprosent i kartotek/personer. Skal dette endres dersom en person går ut i delvis permisjon (f.eks utdanning) eller skal det alltid stå den stillingsprosenten som den ansatte er ansatt i?Gjelder det samme dersom en ansatt er delvis på arbeidsavklaringspenger eller fått godkjent en viss prosentandel som ufør?
Relevante linker
Les om elefanten i rommet
Påloggede brukere (198)