Mine områder

Logg inn Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"
Huldt & Lillevik Lønn
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Siste nytt

Det er mine ansatte som ønsker å legge inn ferie for 2020. Vi har Visma Calender som vårt system for fraværshåndtering. Vi forventer at når Visma selger oss et fraværsystem, så skal vi kunne bruke KUN dette systemet!Slik som Visma Calender opererer nå - så må vi ha et skyggesystem. Det er ikke profesjonelt eller akseptabelt. En ansatt må kunne søke om ferie for januar 2020 allerede nå! Dette går jo på ferie i jul/nyttår - i tillegg til vinterferie mm. Og en personalansvarlig må kunne få oversikten over fraværssøknader allerede nå! Jeg er overrasket over at dette er en begrensing, og at vi er første selskap som tar opp denne problemstillingen. Ber om at dette prioriteres!Mvh Cecilie Willard
Vi oppgraderer Lønn 5 til 5.19.3fredag 25.10.2019 kl. 1900 til 28.10.2019 kl 0800. Vi vil oppdatere denne tråden hvis vi kommer imål tidligere enn estimert.
«Skreddersydd ditt behov» … «et hav av spesialtilpasninger» … klinger godt i ørene, gjør det ikke? Men bak enhver brukervennlig opplevelse, gjemmer det seg fremmedord som REST-arkitektur, webhooks, OAUTH 2.0-protokoll og ikke minst: API.
Hei Du finner en veiledning i lønnssystemet under Hjelp | Brukerveiledning for å eksportere og importere timelønn/årslønn. Legger ved link til siden her. Etterbetalingen må du legge inn manuelt i Periodens lønn, så sant du ikke har lønnshåndteringsmodulen. Skulle du flere spørsmål kan du sende mail til support.hl@visma.comeller ringe inn på 09102. Mvh Elin
Det stemmer at versjon 5.19.3 ikke er sluppet enda. Den kommer i slutten på Oktober. Nyhetsartikkel vil bli publisert når den slippes.
Bli med på Community LIve!
Nyttige lenker