Mine områder
Hjelp

Nedlastning og Installasjonsveiledning

29-10-2015 17:00 (Sist oppdatert 23-01-2019)
  • 0 Svar
  • 1 liker
  • 31643 Visninger

Her finner du informasjon om nedlastning av ditt Mamut One-produkt og en installasjonsveiledning, som gjør det enkelt og effektivt for deg å komme i gang.


Systemkrav

Før du laster ned og begynner å installere ditt Mamut One-produkt anbefaler vi deg å se om din maskin dekker systemkravene.
Informasjon om systemkravene finner du her


Nedlastning

Du laster ned Mamut One her

Installasjonsveiledning
Vi har laget en installasjonsveiledning som veileder deg gjennom installasjonen og førstegangsoppstart av Mamut One, slik at du får en så enkel oppstart som mulig.

Lisensnummer
Mamut One fungerer som en evalueringsversjon frem til du registrere lisensnummer, maksimalt 30 dager. All informasjon du registrere i evalueringsversjonen tar du videre med deg når du registrerer en fullversjon – ingen informasjon blir borte! Når du kjøper Mamut One mottar du et midlertidig lisensnummer på e-post som gir deg tilgang til flere tjenester i Mamut One. Når vi registrere innbetalingen på faktura du har mottatt vil vi oppdatere lisensen din og sende deg ditt endelige lisensnummerDu skal ha mottatt en epost med midlertidig lisensnummer på Mamut One. Du kan bruke dette lisensnummeret inntil du blir tilsendt ditt lisensnummer.


Kom i gang

Når du nå har installert ditt program anbefaler vi at du går på inn på Kom i gang med Mamut One, for å se videoer som guider deg gjennom de vanligste funksjonene i programmet.


Bidragsytere