Mine områder
Hjelp

Om innhold på nettstedet

13-07-2017 10:38 (Sist oppdatert 24-01-2019)
  • 0 Svar
  • 0 liker
  • 1015 Visninger

 t godt utarbeidet nettsted kan fort bli en av de viktigste informasjonskanalene du har til kundene dine. Ikke bare ved at du gir informasjon om dine produkter, men også som formidler av informasjon om bedriften din, kampanjer og annen nyttig informasjon til både kunder og samarbeidspartnere.


Et nettsted består av flere nettsider hvorav en er hovedsiden som besøkende møter når de klikker seg inn på nettstedet ditt. I tillegg kan du bygge opp nettstedet med ønsket antall undersider og nyhetssider etter behov. Du kan også opprette kontaktsider som besøkende kan bruke for å ta kontakt med deg på en enkel måte.

Selve innholdet som du ønsker å ha på ditt nettsted, må legges inn under Vis - Netthandel - Rediger nettsted - Innhold og i underliggende fanekort. 
Forklaring av de underliggende fanekortene finner du nedenfor.

Hovedside
I fanekortet Hovedside legger du inn informasjon og evt. bilder som skal vises på nettstedets hovedside. Når du har skrevet inn ønsket informasjon, kan du formatere teksten ved hjelp av de ulike knappene i verktøyraden.
Tips! Husk at den første siden på nettstedet ditt vil danne kundens førsteinntrykk. Det kan være en god idé å fortelle litt om hensikten med nettstedet, hva kunden kan finne av informasjon etc.


Kampanje 
I fanekortet Kampanje kan du presentere spesielle tilbud for besøkende på ditt nettsted. Kampanjesiden vil være det første kundene møter når de besøker sidene dine. Siden vil forsvinne etter det antall sekunder du har bestemt den skal vises i Tidsforsinkelse i sekunder, og kunden vil bli videresendt til hovedsiden.


Produktutvalg
I fanekortet Produktutvalg bestemmer du hvilke av dine produkter som skal være tilgjengelig for salg i nettbutikken din. Fremgangsmåte finner du her.


Nyheter
På fanekortet Nyheter kan du legge til nyheter og artikler som du ønsker å publisere på ditt nettsted. Dersom du ønsker at nyheten/artikkelen skal vises på hovedsiden på ditt nettsted, kan du merke av for Vis på forside.


Undersider
Undersider er separate sider på ditt nettsted hvor du kan gi tilleggsinformasjon til kundene dine. Du kan opprette en underside for hvert enkelt produkt med detaljert informasjon og kanskje et stort bilde av produktet, om ønskelig.

Det er mulig å opprette en egen "side" med produktdetaljer, der du slipper å måtte opprette en underside som det igjen må linkes til fra produktet. Fremgangsmåte finner du her.) 
Fremgangsmåte for å sortere undersider på nettstedet finner du her.


Kontaktsider
Ved hjelp av Kontaktsider gir du kundene mulighet til å kontakte selskapet ditt på en enkel måte. Når du oppretter en kontaktside, oppretter du egentlig et skjema som kundene fyller ut med informasjonen du har valgt må fylles ut. Kontaktsider kan opprettes for generell kontakt, påmelding til nyhetsbrev, gratis katalog, o.l. 
Fremgangsmåte for å opprette kontaktsider finner du her.

 

Bidragsytere