avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Tilpass bilagsregistrering dine behov

21-06-2011 09:00
  • 0 Svar
  • 0 Liker
  • 268 Visninger

For mange brukere er det ikke ønskelig å vise alle kolonner i bilagsregistrering. Det er mulig å angi hvilke kolonner som skal vises ved hjelp av funksjonen Brukerinnstillinger.


Se opplæringsvideo her

 

I bilagsregistrering finner du en knapp i verktøylinjen som heter Brukerinnstillinger. Når du klikker på denne, vil vinduet for innstillinger vises. Her har du full kontroll over hva som skal vises i Bilagsregistreringsvinduet. Du kan velge hvilke kolonner som skal vises i registreringsvinduet, slik at du kan velge bort de kolonnene du ikke har behov for.

 

Fokus
Fokus i Bilagsregistrering gjør arbeidet lettere ved registrering med numerisk tastatur. Når du registrerer en bilagslinje, vil markøren flytte seg mellom de kolonnene som har kryss under raden for Fokus etter hvert som man trykker Enter. Du kan også flytte deg til de andre kolonnene ved å bruke piltastene eller Tab.

 

Bilagsnummer og bunthåndtering:
I tillegg kan du gi generelle retningslinjer for om det skal opprettes et nytt bilagsnummer så snart det forrige er i balanse, om motkonto skal arve bilagstekst automatisk, om dato og periodekontroll skal være aktivert, eller om du skal kunne benytte deg av bunthåndtering.


Aktuelt brukertips