Mine områder

Logg inn for å legge til dine favorittområder
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Sorter etter:
Sist oppdatert av MariusS VISMA ‎21-03-2019 10:44
Sist oppdatert av Turi M Sorensen VISMA ‎24-01-2019 16:51
 Bruk vår mobil-app, Visma Mobile Scanner, til å ta bilder av kvitteringer og fakturaer - og send dem digitalt til ditt Mamut-program for kobling mot bilag og lønn.   Mobil-app Mamut Mobile Scanner er en egen mobil-app som gjør det mulig for deg å ta bilder av kvitteringer og fakturaer, lagre dem og sende dem digitalt til din Mamut. Denne funksjonaliteten gjør det enkelt for deg å lagre visuell dokumentasjon av regnskap og lønnstransaksjoner, og reduserer jobben med å koble dokumenter og filer til bilag. I tillegg reduseres behovet for en tredjepartsintegrasjon. Ta bilde - koble det mot bilag Fra ditt Mamut-program kan du nå invitere brukere til å laste ned en enkel applikasjon for smarttelefoner (gjelder iPhone og Android). Brukerne kan da ta bilde av en kvittering/faktura, legge til en kommentar og overføre den via en skytjeneste. Dokumentet vil da bli synlig i Mamut og kan kobles mot bilag/lønnsregistrering. Enkel innsamling av informasjon! Etter at bildet har blitt koblet opp mot transaksjonene, blir det synlig i regnskapsmodulen og i lønnshistorikken - og kan brukes til å bedre forstå de økonomiske dataene.  Dette gir lønn- og regnskapsbrukere en enklere måte å samarbeide med andre personer i organisasjonen på; rapporteringen blir mer nøyaktig og de kan samle inn informasjonen raskere.   Hvordan aktivere Mamut Mobile Scanner Hvordan bruke Mamut Mobile Scanner  Mamut Mobile Scanner er tilgjengelig fra og med versjon 17 av Mamut.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Turi M Sorensen VISMA ‎24-01-2019 14:05
Fra versjon 22.0 av Mamut vil alle våre kunder kunne aktivere og benytte den nye modulen for å håndtere fakturaer, både innkommende og utgående gjennom Mamut Autoinvoice.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Turi M Sorensen VISMA ‎23-01-2019 17:50
Hold kontaktinformasjonen alltid oppdatert og sikre deg mot dårlige betalere! Med tjenesten Visma Kredittopplysning oppdateres dine kontakter helt automatisk og du kan foreta en kredittsjekk for å redusere risikoen for tap.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Turi M Sorensen VISMA ‎17-10-2018 14:47
Sist oppdatert av Turi M Sorensen VISMA ‎17-10-2018 13:01
Med tilleggsproduktet  Mamut Enterprise Partner Web  er det mulig å gi kunder pålogging til nettstedet og egne rabatter. Her kan du lese mer om rabatter når du har dette tilleggsproduktet.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Turi M Sorensen VISMA ‎17-10-2018 12:39
Mamut Kunde- og Partnerweb gir deg utvidet funksjonalitet i netthandelsmodulen til Mamut One.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Turi M Sorensen VISMA ‎21-09-2018 15:11
 Visma eFaktura - for sending og mottak av elektroniske fakturaer. Visma eFaktura  Tjenesten inneholder både sending, mottak og konvertering av elektronisk faktura og kreditnota. Den har støtte for en rekke internasjonale og nasjonale formater, deriblant E2B som er godt utbredt i privat næringsliv, og EHF (Elektronisk Handels Format) som er den standarden som gjelder for det offentlige samt B2C som er eFaktura til en forbrukerkundes/privatpersons nettbank. Fordeler med Visma eFaktura: Du slipper prosessen med utskrift, pakking og porto på faktura/kreditnota Faktura/Kreditnota kommer raskere frem til mottager Ingen åpning av post, skanning og OCR tolkning ved mottak av eFaktura eFaktura kan leses direkte inn i kjøpers økonomisystem Løsningen støtter også sending av vedlegg til faktura/kreditnota Kan leveres til privatkunders nettbank med ferdigutfylt informasjon Se hvordan du kan aktivere den nye AutoInvoice-løsningen i Mamut her  
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Turi M Sorensen VISMA ‎10-07-2018 16:00
 I nettbutikken din har du mulighet til å sette opp betaling via Nets Netaxept. For å kunne gjøre dette kreves tilleggslisensen Mamut Nets Netaxept. 
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Henrik Horn VISMA ‎08-05-2018 14:29
Denne artikkelen tar for seg hvordan du kan laste ned innhold fra Mamut Online Backup før du avslutter kontoen.   Dersom du har lagret data på tjenesten du ønsker å beholde må du laste ned og installere Mamut Online Backup fra følgende link dersom du ikke allerede har løsning installert: http://teamwork.mamut.com/mob42.application   Du logger på din konto med (e-mail) og det passordet/MamutKey du valgte da kontoen ble opprettet.   MERK! Dersom du ikke har/husker denne nøkkelen kan vi dessverre ikke hjelpe til med dette og du vil ikke kunne få hentet ned dataene dine.   For å laste ned innholdet Klikk på Tilbakekopier  Dersom Mamut Online Backup har vært installert på flere datamaskiner vil du kunne opp en liste over disse. Velg ønsket maskin og klikk Neste. Velg hvilke data du vil laste ned/hente og klikk Neste. Dersom det er brukt en annen MamutKey for å kryptere dataene dine vil du få spørsmål om å skrive inn denne nøkkelen. Hvis nøkkelen er den samme vil feltet være grått. Klikk Neste for å fortsette. MERK! Dersom du ikke har/husker denne nøkkelen kan vi dessverre ikke hjelpe til med dette og du vil ikke kunne få hentet ned dataene dine.         5.  Velg hvor du ønsker å lagre dataene som lastes ned og klikk Neste.       6. La radioboksen stå merket på standard Jeg vil bare laste ned… og klikk Neste.       7. Klikk Ferdig for å gjennomføre nedlastingen. Nedlastingen vil nå vises på skjermen og til slutt vil det åpnes en Windows Utforsker på området der filene er lagt på din maskin.   Gjenta steg 1-7 dersom du ønsker å tilbakekopiere filer fra flere datamaskiner oppdaget i punkt 2.   For å avslutte kontoen Klikk på Verktøy i menyen        2.  Velg Konto og så Slett data/Konto    
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Hanne Groa VISMA ‎03-08-2017 10:36
 Ønsker du enklere, mer effektiv og rimeligere drift av din forretningsprogramvare? Med Mamut Application Hosting får du en sikker og fleksibel løsning for tilgang til din Mamut One-løsning og Microsoft Office via Internett.   Mamut Application Hosting er utviklet for små og mellomstore virksomheter som ønsker fleksibilitet til fritt å velge hvor, hvordan og når man ønsker å jobbe – uten å måtte investere i egen infrastruktur. I praksis fungerer løsningen ved at brukerne logger seg på en nettside, og brukeropplevelsen er tilsvarende som å bruke en lokalt installert versjon av Mamut eller Microsoft Office. Les mer om Mamut Application Hosting
Vis hele artikkelen
av Hanne Groa VISMA
 Visma.net Byrå er ett nettbasert verktøy for internadministrasjon som gir ditt regnskapsbyrå muligheten for økt lønnsomhet. Ved å bruke dette verktøyet kan medarbeiderne yte sitt aller beste, som igjen sikrer at ledelsen kan ta riktige beslutninger basert på et bedre grunnlag.   Visma.net Byrå er ett nettbasert verktøy for internadministrasjon som gir ditt regnskapsbyrå muligheten for økt lønnsomhet. Ved å bruke dette verktøyet kan medarbeiderne yte sitt aller beste, som igjen sikrer at ledelsen kan ta riktige beslutninger basert på et bedre grunnlag. Visma.net Byrå - skybasert bransjeløsning for det moderne regnskapsbyrå: Integrert   - fakturere med Mamut One Regnskapsfører Nettbasert   - all dokumentasjon, e-post og notater på ett sted, alltid tilgjengelig Full kontroll   - oversikt over oppgaver som er gjort og hva som gjenstår Sikkert   - all kundedata blir kryptert og kontinuerlig sikkerhetskopiert Enkelt   - intuitivt grensesnitt som gjør det enkelt for alle å komme i gang For mer informasjon ring 23 20 35 90 eller   klikk her.
Vis hele artikkelen
Aktuelt brukertips
Nedlastinger og linker