Mine områder
Hjelp

Les dette om lønns- og trekkoppgaver før du ringer support

06-01-2014 21:53
  • 0 Svar
  • 0 liker
  • 2199 Visninger
Les denne artikkelen om lønns- og trekkoppgaver før du ringer Visma Contracting support i januar.

Lønns- og trekkoppgaver.

Kodeoversikt for lønns- og trekkoppgaver 2013 finnes på hjemmesidene til skatteetaten. Den kan leses fra: http://www.skatteetaten.no/no/Bedrift-og-organisasjon/Rapportering-til-Skatteetaten/Lonn-og-arbeidsgiveravgift/Lonns--og-trekkoppgaver/Kodeoversikten/Kodeoversikt-for-lonns--og-trekkoppgaver/

Her finnes også Lønnsinnberetning på maskinlesbart medium. 
Versjonen inneholder nytt koderegister.
Det er i år ingen endringer på års oppgave eller Lønns- og trekkoppgaven.Både Årsoppgave og Lønns- og trekkoppgave har automatisk import.

Blankettdefinisjonen for Årsoppgaven og Lønns- og Trekkoppgaven er en del av programversjonen og importeres nå automatisk.
Noen tips; Kjøring av lønns- og trekkoppgaver, til skjerm eller skriver: Det er viktig at du første gangen markerer for ”Dann nye tall”.  Du kan senere gå ut og inn av oppgaven uten at det er nødvendig å danne tallene på nytt. Dette er kun nødvendig dersom du har endret verdiene på en lønnstaker. 
Det kan være lurt først å se igjennom oppgavene på skjermen. Tilleggsoppslysninger kan legges inn på en linje. Dette styres av den offentlige koden. Du gjør dette ved å bla deg ned til linja med koden og deretter trykke på knappen ”Endre linje”.Linjene med hengelås viser hva som kan endres på koden.
Lønns- og trekkoppgaven kan kjøres flere ganger! 

Aktuelt brukertips
Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"