avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

Velkommen til området for Visma Contracting

Finn informasjonen du trenger om Visma Contracting - innenfor alt fra prosjektregnskap, til lager, til integrasjoner med håndholdte enheter. Snakk med andre brukere, og finn kurs og nyheter som er relevante for deg.
Siste nytt

Meld deg på webinar og se hvordan du kan spare tid ved å effektivisere innfordringsarbeidet!
Har vært praktisk med en funksjon hvor , sluttkontroll, samsvarserklæring og bilde dokumentasjon har automatisk blitt overført til bolig mappa.Dette har spart oss for en god del jobb. Er dette mulig å få til.
Går det an å lage en rutine på automatisk nedlasting av autofakt filer fra grossister. Jeg må slik som det er nå, gå igjennom hele rekken med grossister for å se etter filer. Det hadde vært kjekt med en sak som hentet dette automatisk en eller to ganger i døgnet.
Ønsker ved utfakturering muligheten til å legge ved inngående faktura rett fra ordren.Da slipper jeg å skanne inngående faktura og legge den ved som et dokument, for at jeg skal kunne sende den med utgående faktura.
Når jeg søker: Regnskap – Hovedbok/Kunder/Leverandører – Spørring - Posteringer– og så lete i Posttype: Alle poster/bilagsnr/ bilagsnr …... dette går fint. Men:Er det noen sti jeg har for å lete etter tekst? Dette i forbindelse når jeg setter tekst på et bilag?
Relevante linker
Les om elefanten i rommet
Påloggede brukere (168)