avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

Velkommen til området for Visma Contracting

Finn informasjonen du trenger om Visma Contracting - innenfor alt fra prosjektregnskap, til lager, til integrasjoner med håndholdte enheter. Snakk med andre brukere, og finn kurs og nyheter som er relevante for deg.
Siste nytt

hei - har noen et tips hvordan man enkelt får opp en oversikt over fastpris jobbene vi har? Ønsker også å få de over i ExcelNina :-)
Hei, kan man bokføre lønn på en annen periode enn a-meldingen. Eks. lønn for september betales ut etterskuddsvis den 15. oktober, men bokføres i september. A-melding for september sendes inn innen 5. november.Noen som har erfaringer med dette?
Mulighet for å få ut en anleggsrapport der alle hovedboksposteringer er spesifisert og summert pr gruppe - feks. inntekt, varekost, lønnskost.
Heikan det sendes ut varsling til kunde om at det nærmer seg tid for service slik som man får til tannlege, lege, bilverksted etc? enten iform av mail, sms eller liknande ?MvhKonrad Risnes
Versjon 13.00.00 av Visma Contracting er klar for nedlasting. Vi anbefaler at man leser versjonsbrevet nøye før man tar systemet i bruk. Da vil man raskt komme i gang med de nye mulighetene denne versjonen gir.
Relevante linker
Les om elefanten i rommet
Påloggede brukere (259)