Mine områder

Logg inn Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Siste nytt

Hei!Vi bruker Contracting og har kasseløsning med gavekortsymbol (Visma ERP POS) og ønsker å kunne bruke denne. Håper det blir mulig i neste versjon av Contracting.
glemte å spesifiserespørring på hovedbok via resultatrapport kun på resultatkonti ut fra sin egen avdeling, ikke tilgang til balansekonti. Noen andre som har dette problemet.
begrenset adgang til hovedbok resultatkontoer via resultatrapport. Synes dette er for åpent slik som det er i dag. En saksbehandler som har lyst å se på sin avdeling, skal ikke kunne ha adgang til å spørre på hele hovedbok. Ønske er kun å se på de kontoene som vises i sin resultatrapport. Pr- i dag vises hele hovedboka om de finner fram til rett konto.Ønsker derfor mindre begrensninger i adgangskontrollen på den enkelte bruker. Her må man kunne velge balansekontoer eller resultatkontoer eller begge deleri avkryssningsbilde.Slik som det er i dag, kan saksbehandler se hele hovedboka, og det er ikke interessant for ledelsen.
får utskrift av remiteringslista når vi skal sende penger, da må jeg lagre denne listen, før at jeg skal kunne skrive denne ut. Tungvint. Vi hadde denne muligheten før, hvorfor ta bort noe som fungerer, det er vi brukere somser hva som er best. Valgmuligheten må være både lagring/ og utskrift direkte.Dette gjelder også ocr lista, først lagre og så skrive ut. altfor tungvint, må ha begge valgene, slik som før.Vær så snill å få denne funksjonen tilbake på alle disse 3 funksjonene.Vi fikk kun tilbake henting av send tidligere sendte remiteringslista, og det var bra.
Hei Bruker dere timelister som vedlegg til faktura? Dette vil jo være spesifisert på denne. Takk
Bli med på Community Live!
Nyttige lenker