avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

Velkommen til området for Visma Contracting

Finn informasjonen du trenger om Visma Contracting - innenfor alt fra prosjektregnskap, til lager, til integrasjoner med håndholdte enheter. Snakk med andre brukere, og finn kurs og nyheter som er relevante for deg.
Siste nytt

Når kommer sykemeldingene digitalt inn i contracting, slik at man slipper Altinn som en mellomstasjon?
I Visma Contracting er det ønskelig og stort behov for at det på hovedbokskonto skal kunne legges inn % sats for hvor stor del som skal fradragsføres i mva, resten skal legges til på kostnadskonto.Dette er aktuelt f.eks ved bygg som har leietaker innenfor loven og utenfor loven. Da får du fradrag ing mva kun for % i forhold til utleide arealer innenfor loven. Dette er en fuksjon i visma business ihverfall.
Er det mulig å få til å kjøre en felles purring for poster som vi ønsker å purre selv og poster som vi ønsker at Visma Autocollect skal purre for oss? Slik det er nå må jeg lage 2 purringer og det er unødvendig arbeid.Det burde kanskje vært et valg når du vedlikeholder grunnlaget, at du der kunne velge hvilke poster du ønsker skal over til Visma Autocollect og hvilke du selv vil sende ut?
Ønsker at det i flik aktive purringer skal vise den datoen som jeg har sendt inn purring/sak til Visma Autocollect. Ønsker også å kunne gå inne spørring posteringer på den fakturaen som jeg har purret fra denne fliken.
Det er et stort ønske å ha mulighet til å merke de aktuelle sedlene som SKAL faktureres. Når vi har store prosjekter på fast pris, er det ofte små ekstrajobber som skal faktureres iht medgått, og da er det altfor tidkrevende å merke alle som IKKE skal faktureres. I tillegg skal det noen ganger sendes faktura til forskjellige kunder.
Relevante linker
Les om elefanten i rommet
Påloggede brukere (375)