avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

Velkommen til området for Visma Contracting

Finn informasjonen du trenger om Visma Contracting - innenfor alt fra prosjektregnskap, til lager, til integrasjoner med håndholdte enheter. Snakk med andre brukere, og finn kurs og nyheter som er relevante for deg.
Siste nytt

Noen kloke hoder som vet hvordan jeg enklest får over i excel en liste som kun inneholder en liste med ansattnummer, navn og lønstakertype på alle som er i arbeid?Vil ikke ha alle de andre faste opplysningene.Ønsker at det skal se ca slik ut:Ansattnr Navn Lønnstagertype (og evt lønnstager type navn)1 - Terje Olsen - 10 (- fagarbeider)2 - Karin Pedersen - 2 (- Lærling)
Vet noen hvordan jeg kan lage en liste som inneholder følgende elementer ?Vi ønsker å motta statistikken i regneark (Excel-format eller tilsvarende) og minimum inneholde følgende:Type produkt, varetekst og el-nummer (jmf EFO-produktdatabase)Levert mengde pr. produktNetto inntakskost pr. produkt (innpris fra grossist eller produsent)Fakturert pris pr. produktReferanse til bestillingsnummer (denne er ikke kritisk)
Under leverandørbehandling og posteringer har jeg lagt til et felt for leverandørens fakturanummer. Men fakturanummeret kommer ikke opp i feltet som er lagt til.Tips?
Etter at ordre er avsluttet /fakturert legges den i fane avsluttet. Denne listen blir utrolig lang etter hvert og programmet bruker lang tid på å hente frem denne listen. Kunne man fått en automatikk at ordre ette ren gitt tid flyttes til eget arkiv? Slik at kun de siste jobbene ligger tilgjengelig under avsluttete ordre.
Hei er det mulig å hente ut ei oversikt over dei varer som man bruker mest av? tenker totalt og ikkje enkeltvis på ordrer.
Relevante linker
Les om elefanten i rommet