Mine områder
Hjelp

Om

26-10-2015 23:48
  • 0 Svar
  • 0 liker
  • 2082 Visninger
Visma Contracting er en helhetlig løsning for alle elektro- og VVS-bedrifter. Visma Contracting skal hjelpe elektrikere og rørleggere å arbeide mest mulig effektivt.

Slik fungerer løsningen

Visma Contracting skal samle alle arbeidsprosesser i en helhetlig løsning. Løsningen bidrar til å effektivisere, automatisere og fjerne dobbeltarbeid. Den er lett å bruke, også med en håndholdt løsning. Systemet består av moduler som dere enkelt kan kombinere ut fra behovet i bedriften. Alle modulene er naturligvis sømløst integrert med hverandre. Visma Contracting er utvklet i samarbeid med brukerne og bransjen, slik at den både skal være enkel, fleksibel og passe for alle elektro- og vvs-bedrifter.

Visma Contracting dekker hele prosessen i de prosjektene elektro- og vvs-bedrifter er involvert i - fra tilbudskalkulasjon til utfakturering, via lagerstyring, bestilling og timeregistrering, til lønn og regnskap. 

Logistikken i systemet er bygget opp med utgangspunkt i hver enkelt ordre eller hvert enkelt prosjekt. All informasjon om timer, ansatte, kunder, materiell, lager, ordrer, lønnsdata og kontoplaner er tilgengelig på prosjektet.

Integrasjonen med mobile enheter reduserer dødtiden mellom jobber og øker faktureringsgraden ved at medarbeiderne ute i felten alltid har tilgang til de opplysningen de trenger fra økonomisystemet. Dette knytter installatører ute på oppdrag tettere sammen med hovedkontoret.

Skap en helhetlig arbeidsflyt med Visma Contracting

Når du bruker flere produkter fra Visma blir du mer effektiv. Dataflyten går automatisk, du arbeider i et velkjent miljø, vedlikeholder data kun i ett system og har ett kontaktpunkt for salg, support og utvikling.

Fagkonferansen
Aktuelt brukertips
Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"