avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"
(updated by Thea Petrine Hammer VISMA ‎25-07-2019 10:23 )
Carine Næss
  • 0 Svar
  • 1 Liker
  • 144 Visninger

Fordringsoversikt gir deg oversikt over de kundeposter og leverandørposter som forfaller fram i tid. Du finner rutinen under "Forespørsel / Fordringsoversikt".

 

Du velger selv hvordan beløpene skal grupperes og for hvor lang tid fremover du ønsker å beregne beløp. Dette gjøres med feltene "Antall kolonner" og "Beregningsdager". "Beregningsdager" indikerer hvor mange "forfallsdager" som skal beregnes i samme kolonne, og "Antall kolonner" hvor mange kolonner (les beregningsdager fremover) som skal vises i tabellen.

 

Hvis du for eksempel setter Antall kolonner = 4 og Beregningsdager = 7, vil systemet gi 4 kolonner som hver grupperes på hva som forfaller hver uke i 4 uker fremover.

Du kan dobbelklikke på tallene for leverandørgjeld og kundefordringer for å se hvilke transaksjoner som er inkludert i beløpet. Maks antall kolonner det er mulig å sette opp er 19. Det er ikke mulig å beregne fra en dato tilbake i tid, og fordringsoversikten tar ikke med ubetalte poster hvor forfallsdato er passert. Inngående saldo i første kolonne vil alltid være 0.