avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

Velkommen til området for Visma Global

Finn informasjonen du trenger om Visma Global - innenfor alt fra forhåndsdefinerte arbeidsroller, til bilagsregistrering, til budsjettering. Snakk med andre brukere, og finn kurs og nyheter som er relevante for deg.
Siste nytt

Visma Global Support er stengt fredag 22.06.18 pga internt arrangement. Vi er på plass igjen mandag 25.06.18.
Hvordan kan jeg slette firma i Visma Global?Trodde det skulle ligge oppføring i SSC filen, men det er endret.
I Autoinvoice får faktura sendt-status som efaktura (eksternt). Men etter å ha sendt ut purring viser det seg at fakturaen aldri har kommet frem til kunden, og at org.nr ikke er registrert i ELMA.Hvordan kan da systemet si at fakturaen har blitt sendt som efaktura (eksternt). Jeg trodde at systemet alltid sjekket mot ELMA?
Når det kommer inn nettordrer, så legger disse seg i handlevogn, og vi må inn å bekrefte disse manuelt i hvert enkelt tilfelle. Lagerstatus (disponibelt) reduseres ikke før ordre er bekreftet. Har prøvd å lage en tidsstyrt rutine som kjører ordrebekreftelser automatisk, men klarer ikke å finne at dette går. Noen som vet om dette går, og hvordan det i så fall settes opp. ?
Er det noen som har tips til løsning av følgende i Global:Når et prosjekt avsluttes så sperrer vi dette for bokføring i Global. Vi har imidlertid en del prosjekter som gjelder immaterielle eiendeler og disse avskrives gjerne i lang tid etter at prosjektet er avsluttet og sperret. Vi må da åpne opp prosjektene igjen, bokføre avskrivninger og så deretter sperre prosjektet igjen. Dette er ganske tungvindt og andre løsninger hadde vært å foretrekke. Noen som har tips?
Relevante linker
Les om elefanten i rommet
Påloggede brukere (376)