avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

Velkommen til området for Visma Global

Finn informasjonen du trenger om Visma Global - innenfor alt fra forhåndsdefinerte arbeidsroller, til bilagsregistrering, til budsjettering. Snakk med andre brukere, og finn kurs og nyheter som er relevante for deg.
Siste nytt

Skatt Øst har bedt om merverdivgiftsspesifikasjon pr termin. Jeg kan ikke finne en rapport som tar ut dette?
6 0
Postet av
Kor mange vedlegg kan ein sende saman med elektronisk faktura frå Global, gjennom AutoInvoice? Kva er maks størrelse, pr vedlegg og tilsaman?Og kva filtypar kan ein sende som vedlegg, er det kun PDF, eller er det mogleg å sende Excel- og Word-dokument, evt. zip-filer?
1 0
Postet av
Hei, er det mulig å få til kvantumsrabatter på en gruppe artikler.Dvs samme varen men i ulike farger, størrelserOg ved kjøp av et visst antall uavhengig av farge/str, blir prisen redusert
2 0
Postet av
Jeg ønsker å øke bredden på tekstkolonnen i dynamisk rapportering, men kan ikke finne ut hvordan. Tone
3 0
Er det noen mulighet til å begrense tilgang til spesifikke kontoer for grupper av brukere? Vi har i dag mange brukere av Visma Global i organisasjonen, også en del personer utenfor økonomiavdelingen. Vi ønsker ikke at disse brukerne skal ha tilgang til alle kontoene i hovedboka. Kontoer for lønn og slike ting er noe vi ønsker å begrense til kun de som behøved tilgang.   Er dette mulig? Og i så fall, hvordan?   Øystein Igeland
2 0
Postet av
Hei! Det er ikke uvanlig av firma endrer firmanavn. Men det virker som man i Visma Global er "stuck" med opprinnelig innlagt klientnavn. Det betyr at ved valg av klient -- og i programmets tittellinje øverst -- henger igjen med gamle firmanavn. Dette burde det være mulig å endre i 2018. Dessuten burde det være mulig (opsjon i innstillinger) å fjerne teksten "Visma Global" foran klientnavn i tittellinjene. Har i vårt system f.eks. firmanavnene Bygg i Nord AS, Bygg i Nord Prosjekt AS, Bygg i Nord Utbygging AS osv..., og da er det ikke så enkelt å skille disse på oppgavelinjen i Windows om man har oppe 8-10 klienter samtidig. På skjermer med høy oppløsning er ikke dette nødvendigvis et problem, men på skjermer med lav oppløsning er det problematisk. 
1 3
Postet av
Hei, Det er tydeligvis et eller annet som gjør at valutakurser ikke oppdateres riktig i Global. Hvordan kan man overstyre kursen som ligger i systemet på en spefisikk dato ved for eksempel fakturering? Denne kolonnen er låst i fakturerings-bildet.
0 0
Postet av
På artikkelkortet kan du huke av for Stopp i Artikkelnavn. Settes det et kryss her vil markøren stoppe i Artikkelnavn-feltet ved registrering på den artikkelen i tilbud,ordre og innkjøp.      
1 0
Ved fakturering opplever vi noen ganger at vi ikke får en slik "pdf faktura" (når vi ser i reskontroen) som vi kan åpne.Noen som vet hvorfor? 
2 0
Postet av
Hei!Vi er nok mange som jobber med Visma Global som ikke er i 20-årene lengre. Dette betyr igjen at våre øyemuskler ikke er så elastiske som en 20-årings. Det betyr også at øynene våre blir mer slitne (= hodepine, migrene osv.) når vi har store, ensfargede flater å se på. F.eks på kontoforespørsel: Der var linjene i litt forskjellige fargenyanser, slik at det å følge teksten på linja fra høyre til venstre, gikk rimelig greit. Nå er alt hvitt, og det trengs større konsentrasjon for å følge linjene slik som før. Det gjør oss fortere sliten, og det er vel ingen tjent med...Jeg foreslår derfor at dere etablerer slike kontraster igjen på alle store flater, og at dere ved øvrige endringer tenker på dette med gode kontraster som letter leseopplevelsen for alle brukerne. Lene Ramstad 
11 1
Postet av
Relevante linker