avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

Velkommen til området for Visma Global

Finn informasjonen du trenger om Visma Global - innenfor alt fra forhåndsdefinerte arbeidsroller, til bilagsregistrering, til budsjettering. Snakk med andre brukere, og finn kurs og nyheter som er relevante for deg.
Siste nytt

Hei!Lar det seg gjøre å sette Global slik at det ikke lar seg gjøre å fakturere varer som ikke er på lager?Frank
Hvordan skal jeg bokføre EU-gebyr?Har en inngående faktura med både purregebyr og EU-gebyr.
Hei,I Visma Global kan man sette på "foreslått hovedbokskonto" på leverandør slik at disse før automatisk satt på konto. Dette er imidlertid ikke mulig med produksjons-kode og prosjekt????Dette må da være mulig å få til foreslått "produksjonskode" og "prosjekt"?Bruker Visma Dokumentsenter og Visma Global
HeiJeg skal legge inn SAF-T kontonummer på hovedbokskontoene våre, men sliter med å finne kontoplanen. Er det noen som vet hvor jeg kan finne kontoplanen som skal benyttes i SAF-T rapportene?
Vi har flere leverandører som opererer med mer enn ett bankkontonummer. I andre systemer jeg har benyttet tidligere har det vært mulig å legge inn flere bankkontonummer per leverandør. Denne muligheten savner jeg i Visma Global. Slik det er nå må man inn å manuelt kontrollere/endre bankkontonummernår fakturaer skal betales fra disse leverandørene. Feil kontonummer oppdages da gjerne ikke før betalingen blir stoppet i Autopay.Er dette noe dere vurderer å gjøre noe med?
Relevante linker
Les om elefanten i rommet
Påloggede brukere (168)