Mine områder

Logg inn Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Siste nytt

HeiTekstboksen for "Epost innhold" i skjermbilde 1120059 er lite funksjonell og feltet EmailMessageConfig.BodyContent (9583) veldig begrenset. Det hadde vært fint om det i det aller minste var enklere å legge inn en tekst med linjeskift. HTML og grafikk-/signaturmuligheter hadde også vært kjekt, men i det aller minste muligheten for en pent strukturert tekst. 1000 tegn er også litt i minste laget.Jeg skulle nettopp legge inn en lengre meldingstekst til mailfaktura, og det endte opp med at jeg måtte redigere teksten i SQL siden tekstboksen i Global er for spinkel.-B
HeiJeg referer til drilldown til prosjektordre fra tabellen "Lagerbevegelser",fra steder den er tilgjengelig i Visma Global, eks. via:* Grunndata-Artikkelrelatert-Lagerbevegelser* Forespørsel-Lageroversikter-Lagerbevegelser* Via rollen Lagermedarbeider-LagervegeelserKan sende endringsønsket via forhandler som du skriver.Takk for svar.
Hei,Ligg den i Aktiv EDI sentral i "Sendt mappa" med ein Trans-ID?I så fall skal den ha gått frå Global til Visma.net AutoInvoice.Då kan du sjekke i Global under Forespørsel | AutoInvoice. Skal vel enten ligge under Sendte eller Feilet der.Det kan jo og vere mottakar som har problem - AutoInvoice har ein fin søkefunksjon som du finn på (https://autoinvoice.visma.com). Der kan du søke på namn/orgnummer og finne ut om dei kan motta EHF. Har på den måten f.eks funne at ein mottaker hadde to mottak. Dei hadde skifta økonomisystem, men ikkje avslutta AutoInvoice konto, slik at når AutoInvoice fant ein mottaker i AutoInvoice vart det sendt til den i staden for det nye EHF mottaket.
Hei!Kredittsalg har i dag ingen håndtering når kassa er offline.Jeg skjønner at det er vanskelig å lage noen fullgod løsning for kredittsalg i offlinemodus, men jeg mener at det er viktig å ha en basishåndtering. For nå ender det med at kunden får med seg varer som blir skrevet opp på gule lapper eller "parkerte salg" i POS som kan slettes.Forslag til en enkel løsning er: La kredittsalg i offlinemodus advare brukeren om at kredittsjekk ikke kan utføres og spørsmål om ønsker å lagre salget som parkert med lås hvor låsen sørger for at:- Salget ikke kan slettes- Linjer på salget kan ikke slettes- Antall kan ikke endres.Da har man sikret at salget ikke kan bli borte og man har en basishåndtering.Hvis dere i tillegg får til en enkel utskrift om varenr og antall som kunden kan signere på så er grunnleggende funksjonalitet på plass.Når kassa er online igjen kan brukeren gå igjennom de parkerte salgene, benytte "hent priser og rabatter på nytt" (eventuelt at dette automatiseres når henter opp parkert salg med lås?) og avslutte dem på nytt som kredittsalg for overføring til ERP.
«Skreddersydd ditt behov» … «et hav av spesialtilpasninger» … klinger godt i ørene, gjør det ikke? Men bak enhver brukervennlig opplevelse, gjemmer det seg fremmedord som REST-arkitektur, webhooks, OAUTH 2.0-protokoll og ikke minst: API.
Bli med på Community Live!
Nyttige lenker
Påloggede brukere (136)