avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

Velkommen til området for Visma Global

Finn informasjonen du trenger om Visma Global - innenfor alt fra forhåndsdefinerte arbeidsroller, til bilagsregistrering, til budsjettering. Snakk med andre brukere, og finn kurs og nyheter som er relevante for deg.
Siste nytt

Vi har flere leverandører som opererer med mer enn ett bankkontonummer. I andre systemer jeg har benyttet tidligere har det vært mulig å legge inn flere bankkontonummer per leverandør. Denne muligheten savner jeg i Visma Global. Slik det er nå må man inn å manuelt kontrollere/endre bankkontonummernår fakturaer skal betales fra disse leverandørene. Feil kontonummer oppdages da gjerne ikke før betalingen blir stoppet i Autopay.Er dette noe dere vurderer å gjøre noe med?
Det blir stadig flere eldre brukere av systemene, og vi opplever jevnlig at utfordringer har sammenheng med at brukeren har endret skjermvisningen til 125% fordi de synes det er enklere å lese på skjermen da.Noe som bør tas hensyn til?
Det skjer store endringer i oppgavene til regnskapsføreren, og det skjer selv om du er med eller ikke. Bransjen går mot mer automatiserte prosesser som fjerner feilkilder og øker kvaliteten og effektiviteten. Regnskapsfører ser ut til å få en mer rådgivende rolle. Få full oversikt over automatiseringsmulighetene i ditt eksisterende regnskapssystem, og bli oppdatert på siste nytt på Regnskapsforum Høst 2018!
1. Legger til et vedlegg i PDF i ordrehode. Man har ikke PDF-writer. Lagrer ordre.2. Henter opp ordre, Velger Notat og klikker på vedlegget og sier ja til å endre. Lukker vedlegget. Da holder databasen dokumentet, dvs at det står som "under endring". Har ikke mulighet til å lagre med samme navn (kun Adobe reader slik de fleste kunder har).3. Ønsker så å slette vedlegget. Dette gir da feilmelding om at dokumentet er under endring fordi database er oppdatert med bruker (i tabellen FileAttachment).IDE: Det bør komme et varsel om dette. Evt. må det være mulighet for å frigjøre tabell-lås for globalbruker.Slik det er i dag, man man inn i database og fjerne låsen.Hvis man f.eks legger ved et txt-dokument som man kan lagre igjen etter endring, blir endringsstatus fjernet i databasen, så det virker etter hensikt og brukerdok i Global.
Det er et ønske å kunne endre rekkefølgen på feltene i Approval.
Relevante linker
Les om Community Live 2018
Påloggede brukere (272)