Mine områder

Logg inn Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
(updated by Jakobkollandsrud ‎25-07-2019 14:06 )
Simen Veum
  • 0 Svar
  • 0 Liker
  • 97 Visninger

Det er parameter styrt at man får en melding om man vil lagre eller ikke når man avbryter et skjermbilde.

 

  • Gå på "Verktøy / Aministrator rutiner / Generelt / Administrator generelt"
  • På høyre side er det en avhukingsboks for om man vil ha et spm. om lagre ved avbryt.

 

Lagre ved avbryt.PNG