Mine områder
Hjelp

Aktivitetsgruppe

19-09-2019 11:26 (Sist oppdatert 19-09-2019)
  • 0 Svar
  • 0 liker
  • 1181 Visninger

Aktiviteter deles inn i fem forskjellige grupper. Denne inndeling gjøres for å tilby deg en mer intuitiv brukeropplevelse. 

  • Ny kalenderhendelse
  • To-do: Mindre oppgaver og påminnelser
  • Prosjekt oppgave: Oppgave som tar opp lenger til å fullføre, og går gjennom forskjellige steg
  • Personlig: Oppføringer som ingen andre har tilgang til
  • Fravær: Ferie, sykdom etc. 

Ny kalenderhendelse

Når du legger til en ny kalenderhendelse, blir varighet, lokasjon, deltakere og ressurser automatisk vist. Nye oppføringer synkroniseres til din kalender basert på innstillinger dersom synkronisering er aktivert.

To-do

“To-do’s” hjelper deg med å håndtere mindre oppgaver og varsler som utgående samtaler etc. Klikker du på “Legg til opgave” gir det deg mulighet til å raskt legge til en ny “To-do”. Du trenger kun å gi den et navn og så kan du legge til oppgaven i kalenderen. Som standard blir “To-do” oppgaver satt til nåværende dag. Du kan også redigere den, og da vil du ha mulighet til å legge til mer detaljert informasjon.

 

 Prosjektoppgave

Hovedforskjellen mellom prosjektoppgaver og andre aktiviteter er at du har muligheter til å sette en status på prosjektoppgaver. Forhåndssatte statuser er “Ikke begynt”, “Pågår”, “I gjennomgang” og “Ferdig”. Du kan se oppgaver, under “Oppgavekort” der du enkelt kan endre status på en oppgave ved å dra og droppe den til passende status. 

Personlig

Personlige aktiviteter are oppføringer som ingen andre har tilgang til. Andre kan se deg som opptatt i deres kalender, men aktivitet og beskrivelse vil ikke være synlig for andre. 

Fravær

Fravær are oppføringer som påvirker både total timebalanse og ressursallokering. Hvis total timebalanse brukes, vil aktiviteten anses på lønnet (eks: ferie) eller ikke lønnet (Fleksitid).

Bidragsytere
Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"