Mine områder

Logg inn Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"
Visma.net Project Management
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Siste nytt

Ved integrasjon mellom project management og Visma business bør kredittsperre/grense mot kunder vises også i Project management.Der Klienten ikke har tilgang til Visma business og det er satt opp tidsstyrte oppgaver for fakturering som kommer fra prosject management risikerer man at disse enten blir liggende igjen i Business uten direkte oppfølging.Ønsker at denne informasjonen også vises på kundekort mm i Project management.
Det kan jeg selvsagt gjøre, men disse bugsene er vel mer eller mindre "by (lack of) design". Kommer nok som følge av mangler i funksjonalitet (hvordan synkroniseringen er satt opp), og dermed ikke teknisk sett en bug. Kan selvsagt likevel lage en oppsummering av kjente feil og mangler og sende denne til skysupport@visma.com.👍
Hei, Vi har foreløpig ikke lagt ut vårt roadmap. Men jeg anbefaler deg å delta på Visma Coimmunity Live webinaret neste uke. Der får du informasjon om både nyheter den siste tiden og hva vi jobber med framover Se link:https://www.visma.no/community-live/vismabusiness_vdc322232/?SelectedEventId=731194 Mvh Tonje Fineide
Hei,For bedrifter som bruker kalender funksjonen og har timeføring tett knyttet opp mot dette så vil det gi mye å ha et valg for å kunne se samme kalenderbildet på mobil som det som er synlig i web-versjonen.Det kunne f.eks. enten vært et visningsalternativ innenfor 'aktiviteter'-menyen som gir deg oversikt over dagens/ukens kalender med tilknyttede aktiviteter. Alternativt kunne kalendervisningen vært et helt separat meny-punkt.Som et mindre ressurskrevende utviklingsalternativ kan jeg foreslå at sorteringen av aktiviteter på appen ikke er låst til opprettelsestidspunkt, men heller låst til aktivitetstidspunkt - eller tilogmed valgfri.
Skjermbildet som du har lagt ved baserer seg på timene som den ansatte fører, hvis du velger å gå for produkter blir ikke timene hensyntatt, den ansatte må "dobbel føre". Altså legge inn sine interne timer (ikke fakturerbare), og deretter legge til nytt tillegg, og legge inn produkt på kunden - prosjekt (fakturerbart). Men som nevnt tidligere, vil nok dette resultere i en del manuell jobb for dere som admin, som da må legge inn summen manuelt.
Bli med på Community Live!