avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Anne Britt_S
PARTNER

Brukernavn ugyldig ved førstegangs pålogging i Webfaktura

av Anne Britt_S

Ved opprettelse av Webfaktura via Visma Business på klienten, velger vi et passord som bruker skal logge seg på med. Når bruker skal logge på første gang, får bruker beskjed om at brukernavnet er ugyldig. Hva skyldes denne feilen? Dersom bruker ber om nytt passord via "Glemt passord" og logger seg på med dette fungerer det.  Som en midlertidig løsning endret jeg e-posten på brukeren slik at jeg mottok mailen med nytt passord, endret passordet etter pålogging til samme passord vi valgte i Visma Business og bruker kom inn. Så det kan heller ikke være passordoppbyggingen som er feil.

2 SVAR 2

av Hogne Galåen

Hei.

Vi må nok vite hvilken versjon av synk programmet du kjører samt om dette er  brukere som eksisterer i Webfaktura fra før. Anbefaler at du kontakter oss på support, så vi kan se litt mer detaljert over dette.


Med vennlig hilsen,
Hogne/Visma Software
Gi gjerne en "like" om du synes svaret var nyttig og Godta som løsning hvis jeg besvarte spørsmålet ditt. Dette hjelper andre i Community
Anne Britt_S
PARTNER

av Anne Britt_S

Webfaktura Sync 2.0.179 VismaSoftware og brukeren er ikke opprettet i Webfaktura fra før. Dette har vi opplevd på alle de nye klientene vi har opprettet i 2018. Er det et problem dere er kjent med?