avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

Velkommen til området for Visma Webfaktura

Finn informasjonen du trenger om Visma Webfaktura - innenfor alt fra e-faktura, til innbetalingsinformasjon, til repeterende fakturering. Snakk med andre brukere, og finn nyheter som er relevante for deg.
Siste nytt

Nå er det enklere å kontakte førstelinjesupport, både for sluttbrukere og regnskapsbyråene.
HeiNår vi oppretter nye klienter i Webfakturering er "Bruk KID" automatisk påslått.Ønsker at denne ikke skal være automatisk påslått når vi oppretter nye klienter.Dette kan potensiellt få store følger for kunden, da de nødvendigvis ikke har noen OCR avtale eller avtalen de har ikke er ihht den KID som det automatisk settes opp at de har. (Ant. tegn kunde = 6)
Nyside i Visma Webfaktura
Vi har fått informasjon fra vår leverandør at abonnementene til våre klienter i Webfaktura nå bli automatisk økt dersom de overskrider antall fakturaer i eksisterende abonnement. Men dette skjer uten at vi som byrå får noe som helst varsel, som gjør dette problematisk for oss siden vi fakturerer våre klienterfor tjenesten. Leverandøren sier at Visma oppgir at denne funksjonen for varsling til byrået pr i dag ikke er lagt til, og at de ikke vet når den vil komme.Denne funksjonen er nødt til å komme på plass snarest, da det vil være umulig for oss å holde øye med abonnementene til klientene dersom vi ikke får noe varsel. Noen av klientene gir beskjed til oss når varselet om at man har få fakturaer igjen, men ikke på langt nær alle.Håper Visma kan komme med en tilbakemelding på dette.
Ønsker å få muligheten til å kjøre ut samlefaktura fra WebFaktura.
Relevante linker
Les om elefanten i rommet