avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

Velkommen til området for Visma Webfaktura

Finn informasjonen du trenger om Visma Webfaktura - innenfor alt fra e-faktura, til innbetalingsinformasjon, til repeterende fakturering. Snakk med andre brukere, og finn nyheter som er relevante for deg.
Siste nytt

I dagens system settes forfallsdato alltid ut fra fakturadato. Ifm. fakturering av foregående måned skaper dette ofte litt prakk, og blir en ekstra ting å huske på (evt. en ekstra kilde til feil). Forfall bør alltid settes ut ifra den datoen som kommer sist av fakturadato og leveringsdato.
Finnes det muligheter for å koble til avtalegiro med webfaktura? Har Visma løsningfor integrasjon mot Avtalegiro?
Digitalisering av fem områder vilforenkle arbeidsdagen din og gi deg full kontroll på ditt ansattforhold.
HeiVår kunde har mange prosjekt. Ved opprettelse av webfaktura så ble alle prosjekt overført. Har dere noen tips til hvordan jeg kan få fjerna de som er avslutta? Det er veldig uoversiktlig å ha alle disse prosjektene som ikke er i bruk lengre.Jeg har prøvd å sette status avslutta i Visma Business. Og hake av for "unnta fra eksternt system" under ansvarsenhetsbehandling. Men til ingen hjelp.Noen tips?
En kolonne under 'Fakturakladd' som vise avdeling og en kolonne hvor man kan legge inn egen tekst, slik at det blir enklere å holde oversikt over fakturakladder i oversiktsbildet.
Relevante linker
Åpne dagens luke