Mine områder
Hjelp
Mads_Kristensen
CONTRIBUTOR *

Iboende risiko (begrunnelse synlig)

av Mads_Kristensen

Skulle ønske "Vurdering av iboende risiko" ble synlig når man holder musepeker over trekanten.

F.eks ved: videre revisjonshandler - > Test av kontroll

 

Lurer også på hvorfor den feltet er blått? 

3 SVAR 3

av Linda_Jensen

Hei, nå vises 'Vurdering av iboende risiko' ved å holde musen over ikonet for iboende risiko.

mvh

Linda Jensen

av Linda_Jensen

Hei,

i en del tilfeller vil det å angi iboende risiko (og for så vidt øvrige risikoer) til lav / middels / høy dokumentere vurderingen. I en del tilfeller vil det være aktuelt å legge til informasjon og dokumentere vurderingene bak ytterligere, og da er det fint å kunne bruke den blå boksen. Kort fortalt faller vi på at ja, i en del tilfeller vil man måtte bruke den blå boksen, men ikke alltid. Og derfor mener vi at det er greit at den er blå.

 

Ang å synliggjøre Vurdering av iboende risiko når en holder musepeker over trekanten er et godt forslag. Vi har tidligere mottatt lignende forslag, men hvor ønsket er en egen kolonne i risikooversikt som indikerte med i-ikon når det var lagt inn en vurdering. Samme funksjonalitet som årsak og begrunnelse har i risikooversikten. Ved å ha tooltip på selve trekanten som du foreslår gir muligheten til å vise informasjonen flere steder i Descartes. 

 

Er det viktig at det er visuelt i risikovoersikten at det er lagt inn en vurdering? Eller holder det at en må holde musen over for å se om det er lagt inn en en vurdering? 

 

mvh

Linda Jensen

Godkjent løsning
Mads_Kristensen
CONTRIBUTOR *

av Mads_Kristensen

Holder i grunn at en må holde musen over for å se om det er lagt inn en en vurdering. 

Savner forresten også en mulighet å dokumentere vurderingen bak kontroll risiko. Med samme synliggjøring ved mus over trekanten.

Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"