avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Eva Kristin Stette
CONTRIBUTOR ***

Avstemming lønn

av Eva Kristin Stette

Hei!

 

Er det noen som har tips til hvordan vi på en enkel og god måte kan avstemme aga av feriepenger når vi har differensierte agasoner?

Har tatt ut feriepengeliste pr arbeidsted og navn.  Men grunnlaget stemmer ikke helt.  Regner med det er fordi vi har utbetalt feriepenger i perioden?

Har tatt ut feriepenger pr lønnskjøring, men får det heller ikke her til å stemme helt.

Takknemlig for svar. 🙂

 

 

 

2 SVAR 2
Maggie Xavier
CONTRIBUTOR ***

av Maggie Xavier

Vi har samme problem, dersom vi utbetaler feriepenger i januar. Vi har aga sats 1a , og derfor blir en del 10% og en del 14,1% i januar. Vi alltid få en avvik i aga feriepenger balansekonto pga dette. Noen andre som opplever det samme, og hvordan løse du dette hvert år? 

Nils Fossum
GURU *

av Nils Fossum

Hei,

Huldt & Lillevik mangler en rapport som viser feriepengegrunnlaget til alle, også de som har fått sluttoppgjøret sitt i løpet av året. Dette grunnlaget burde også ha vært splittet i to, dvs. grunnlag for beregning av vanlige feriepenger og grunnlag for beregning av ekstra feriepenger med 2,3%. Vårt avstemmingsark (fra Regnskap Norge) krever at grunnlaget legges inn splittet så har etterspurt en rapport fra Huldt & Lillevik på dette. Har man mange ansatte har man en svært tidkrevende jobb foran seg om man ønsker å avstemme denne kostnaden. Også de som ikke har noen som har sluttet i løpet av året må manuelt summere opp grunnlaget for 2,3% feriepenger. Du må inn på lønnsslippen for sluttoppgjøret for å finne vedkommendes feriepengegrunnlag.