avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Stig Rune Øyra1
CONTRIBUTOR **

Inntastede verdier forsvinner ved endring av kunde på ordre

av Stig Rune Øyra1

Hvis jeg endrer kunde på en eksisterende ordre så blir følgende felt på ordren blanket ut:

Deres ref.

Prosjekt

Selger/Innkjøper

Hvorfor skjer dette? Er det en bug?

 

 

3 SVAR 3

av Johan Birger Stokmo1

Hei!

Om du oppretter en ny (og helt blank) ordre og legger inn kundenummer, så fylles masse felter ut, gitt at de er registrert på kunden. Jeg tipper at det som skjer hos deg, er at du henter blanke verdier fra den kunden du legger inn.

Anbefaler at du ved ordreregistrering først legger inn kundenummeret. Da slipper du unna dette problemet.

Lykke til! 

Elisabeth Pretzinger1
CONTRIBUTOR ***

Dette var et fullstendig ubrukelig svar. Her er det snakk om å endre kunde på en allerede eksisterende ordre. Jeg har akkurat samme problem med at prosjekt og kundens ref. forsvinner. Har også problemer med at bare noen felt blir fylt ut når ordre blir duplisert. Har dessverre ikke funnet ut hvordan dette kan rettes. Er nok en avkryssing et eller annet sted. Hvis ikke, så er det en stor mangel i systemet.

Trond Lundeberg
PARTNER

Det er i dagens versjon ingen mulighet å styre hvilke felt som skal endres på ordren når en taster inn et kundenummer. Alle felt som hentes fra kunde ved registrering av ny ordre hentes på nytt når en legger inn kundenummer. Det vil være feil hvis den ikke gjør det hvis en f.eks. oppdager at en har lagt inn feil kunde. Deres ref. er et felt på kunden så da kommer den med.

 

Hvis en bruker funksjonen "Genrer kopi av ordre" må huke av hvis en ønsker å hente verdier på nytt fra kunde/produkt/pris. Hvis ikke bruker den den verdiene fra ordren.